CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
murat arkadaşım görecez senin canavarı yolda
Adem tekrar sağolasın,yanlış anlama bende acemi sayılmam toplamda 5.motorum 3.sıfır motorum yani 3 sıfır motor açtım ama bu ilk 4 zamanlı vitesli 0 motorum diğerleri 2 zamanlı Mz vs. otomatik 4 zamanlı scooter. 2. motordan sonra (inanmazsın burdaki motor tamircilerinden neler çektim) motor tamircileriyle olan bağımı kopardım şimdi sübap ayarı sekman piston atma silindir değiştirme vs.kendi başıma yapıyorum bahsettiğin iğne olayınıda Mz de yapmıştım atalarımız akıl yaşta değil baştadır demişler doğrudur bilgi konusunda küçüğümede büyüğümede saygı duyarım birisinin kalbini kırmak dünyada isteyeceğim son şey olurdu sağlıcakla kalınız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Tahsin ne güzel işte şikayet edip duruyordun ön frenler ötüyo km saati çalışmıyo diye şimdi şikayet edecek bişiyin yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
Tahsin kardeşim kısmetse yaza sanada uğrayacam misafir edersen tanışırız...
adil abi...en ayar oldugum konuya degınmıssın...keske bu yazdıklarını ademın o mesajından once yazsaydında suan okuyunca ademı bılmemde benım deggım yerındesye dıkenlerım bıle tuy tuy olmasaydı.bır ınsan bıldıgı hatta uzmanı oldugu bır konuyu nıye baskasına sorar vede gelen cevap karsısında ben zaten konuya hakımım ama bırde senı sınayayım der gıbı sonrasında ızahatta bulunurkı.rafat bır kolı yumurta var aaaaaaa yumurtamı o dıye sor ewet yanıtını al tabıya yumurta zaten de acaba dedım.yaw bırakın bu ıslerı.ıstersenız yanlıs anlayın ama cok kuruldum sımdı...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
noluyo yav? Gene yanlış bişeymi yazmışım? Fikir paylaşımı sadece. Bilip bilmedığıni nerden bilebilırımkı?
Mutlu kusura bakma tam anlıyamadım yanlışmı yaptım acaba?salcano yakıtla ilgili sormuştum salcanoyla ilgili bir bilgim yok ama diğer motorlarla 1 aşağı bir yukarı aynıdır herhalde bilmeden yanlış bişi yazdıysamda affola...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------
Hiç unuturmuyum Tsubasa kardeşim
Aynen fikir paylaşımı ve yardımlaşma daha önce yazdığım gibi bilgi konusunda küçüğümede büyüğümede saygı duyarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
Amin kardeşim cümlemize kazasız belasız dertsiz bir yaşam imkasız olsada
sorun yok, problem yok. Boşverin. Ufak tefek şeylere takılmayın.
Meric abim hayırlı olsun Cok iyi aldık..motor cok güzel beyendim
Ahmet abi sanada hayırlı olsun .. 3 kişi almıyor ama
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
gunaydın mıllet
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)