Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Unutmuşum yazmayı kuruçeşmeden,fakat çoğunluk Tekirdağ/müreftede geçiyor.
    ben baglarbaşındayım altunizadede ondan sordum hocam
    # motosikletle.blogspot

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben baglarbaşındayım altunizadede ondan sordum hocam
    Sormanın bir mahzuru yok şu an Müreftedeyim bu ayın 14 ü hastane randevum var 15-16 sı Üsküdardayım istersen tanışırız yazıştığımız arkadaşlarla tanışmak isterim sonuçta hepimiz aynı kafadanız motor sevdalısı

Motosikleti
    Demir At
    Sormanın bir mahzuru yok şu an Müreftedeyim bu ayın 14 ü hastane randevum var 15-16 sı Üsküdardayım istersen tanışırız yazıştığımız arkadaşlarla tanışmak isterim sonuçta hepimiz aynı kafadanız motor sevdalısı
    tamam hocam gelmeden konuşuruz buluşurz =)
    # motosikletle.blogspot

tamam hocam gelmeden konuşuruz buluşurz =)
    Eyvallah

erenaltun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf 125 / 2009 Honda CBF 150
    Motorun kitapçığında jantlarla ilgili bir bilgi bulamadım,gittim motorun jantlara baktım sadece bunlar yazıyor ön:max.1290N --1.5x18 arka:max1800--2.15x18 zannedersem ön arka 18 inç yardımcı olabildiysem
    ybr 125 ebadında ise 18 olmasi lazım benim jantta çok ufak bir yamukluk varda gerek duyarsam değiştireceğim duruna göre en azından fiyatlarina bakim dedim bilen varsa yazarsa iyi olur..
    Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
    Ramazan ALTUNIŞIK

Eski ve yeni motorlarım.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------

Alıntı erenaltun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr 125 ebadında ise 18 olmasi lazım benim jantta çok ufak bir yamukluk varda gerek duyarsam değiştireceğim duruna göre en azından fiyatlarina bakim dedim bilen varsa yazarsa iyi olur..
    Bildiğim kadarıyla ufak tefek jant eğrilerinin tamirleri yapılabiliyor bir araştır istersen boşuna masraf etme...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------

Alıntı erenaltun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YBR ön jant siyah kdv dahil 96.58tl
    http://www.rialli.com/urunler/yamaha-ybr-motorsiklet-yedek-parca/303_teker-grubu/
    Murat 48/30 bunu beğendi.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Eski ve yeni motorlarım.
    http://<a href="http://imageshack.us...m038ep.jpg</a>
    http://<a href="http://imageshack.us...im039v.jpg</a>

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------

Bildiğim kadarıyla ufak tefek jant eğrilerinin tamirleri yapılabiliyor bir araştır istersen boşuna masraf etme...
    abi ön tekeri tubeless yaptırmamışsın ?
    hoş ben yaptırdım da neoldu. dandik sibop iğnesi taktıktalarından 2 kere yolda kaldım
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ön tekeri tubeless yaptırmamışsın ?
    hoş ben yaptırdım da neoldu. dandik sibop iğnesi taktıktalarından 2 kere yolda kaldım
    Nasılsın Tahsin,ya daha rodajda olduğumdan tubelesleri takmadım aldığım gibi duruyor değiştiricemde rodaj bitince diye düşünüyorum zaten hızlı gitmiyorum onun için şimdilik değişmedim...Lastikleri aldığım site 2 tane tubeles sibop hediye gönderdi görünümleri güzel taktığım zaman kendini belli etcek.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sayfa 387 de soruna cevap yazmıştım ama gözünden kaçmış herhalde.Ayrıca motor servise değil sizemi geldi?
    Evet hemşehrim, direk bana geldi makine. Eve teslim. Belgeleride aldım çok şükür. Şimdi plaka ruhsat işlemleri var sırada. Tekirdağ'da halledicez onlarıda kısmetse. Bu arada senin koruma demiri direk Ybr125 koruma demiri mi? Bu şekilde olanlarını çok beğeniyorumda, bende taktırmak istiyorum.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet hemşehrim, direk bana geldi makine. Eve teslim. Belgeleride aldım çok şükür. Şimdi plaka ruhsat işlemleri var sırada. Tekirdağ'da halledicez onlarıda kısmetse. Bu arada senin koruma demiri direk Ybr125 koruma demiri mi? Bu şekilde olanlarını çok beğeniyorumda, bende taktırmak istiyorum.
    Evet arkadaşım ybr nin fakat salcanoya uymuyor uyduruyoruz neyseki benim elimden geliyor kaynak makinesi var kendim uydurdum fakat araştır belki direk uyan vardır aldığım yerdeki satıcı uyar demişti ama uymadı uydurdum yakınlarda olsaydın inan yardımcı olurdum yardımı severim sağlıcaklaHa unuttum bizim forumda koruma demirini nasıl uydurduğumu resimli anlatmıştım istersen aratıver.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Rapora başlıyorum resimlerin gelmesi yakındır Adem Abi senin nasıl o kadar çok yatırdığını anladım.Lastikler zaten çok güzel ama en önemlisi motor rahat gidişi ile virajda o güveni fazlasıyla veriyor.309 resim var.Gerçe çoğu yol ama ne yapalım.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    çok atma özet fotoları at murat. Yarısı olsun hiç olmazsa. Cepten açamıyorum. murat sen bana dümdüz taban lastikli bi motor getir, nası yatırıyom gör

arkadaşlar küba xcg 150 almayı planlıyorum. 2150 tl imiş bayilerde. Şimdi 2005 titan es, 2000 kırmızı titan, yamaha r1, salcano wolf, hero honda sleek 100 var evimin önünde. Bide xcg 150 planlıyorum bunlara artı olarak. Yanlız yamaha r1 ve 2005 tıtan es i satacam. Geriye xcg 150, salcano wolf, 2000 titan, hero honda 100 kalacak. Hero honda ya babam biniyor, 2000 tıtana kardeşim binecek. Xcg ve wolf bana kalacak. 2 ay sonra kayınco gelecek xcg yi veya wolfu yani birini kayınçoya vercem. Bana 1tane kalacak. Ben bu kafayla pek yaşamam
    dftuzlu bunu beğendi.

Pianoblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok atma özet fotoları at murat. Yarısı olsun hiç olmazsa. Cepten açamıyorum. murat sen bana dümdüz taban lastikli bi motor getir, nası yatırıyom gör

arkadaşlar küba xcg 150 almayı planlıyorum. 2150 tl imiş bayilerde. Şimdi 2005 titan es, 2000 kırmızı titan, yamaha r1, salcano wolf, hero honda sleek 100 var evimin önünde. Bide xcg 150 planlıyorum bunlara artı olarak. Yanlız yamaha r1 ve 2005 tıtan es i satacam. Geriye xcg 150, salcano wolf, 2000 titan, hero honda 100 kalacak. Hero honda ya babam biniyor, 2000 tıtana kardeşim binecek. Xcg ve wolf bana kalacak. 2 ay sonra kayınco gelecek xcg yi veya wolfu yani birini kayınçoya vercem. Bana 1tane kalacak. Ben bu kafayla pek yaşamam
    Adem abi bi sonraki motosiklet fuarına ev sahipliği yapacaksın gibi gözüküyor
    Murat 48/30 bunu beğendi.

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001

Adem abi babama motor arıyoduk İstanbul'da olsan belki senin titan esi alırdık yav.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    titan es şu anda konjektörü değişecek. Konjektör bozuk olduğu için ön, arka ampül yandı, değişecek, arka jant göbeği değişmişti, usta aynı kendısi gibi takmış, biraz ufaktan yamukluk var. Ama o kadar kötü değil. Bide çok devirli kullanıldığında klasik honda yağ yakma var. Segmanlar değişse biraz keser yağ yakmayı. Zaten kayınçonun üstüne ruhsat. 2 ay sonra gelecek. O zaman satacam. Ruhsat, sigorta, vize, vergi hepsi tam. Uğraşamıcam artık. Onun yerine xcg alıcam.

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı haojin2005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adem abi babama motor arıyoduk İstanbul'da olsan belki senin titan esi alırdık yav.
    benim motosiklet hayırlı bi insana gitse bende şu abuk subuk tekliflerde bulunanlardan kurtulsam diyordum..
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tsubasanın motoru var tertemiz. Tavsiye ederim.

Motosikleti
    Demir At
    tsubasanın motoru var tertemiz. Tavsiye ederim.
    hedef kitle farklı benim, nedense benim yaşlarımdaki insanlar classic motosikletlere yönelmiyorlar..
    ancak senin yaş ve üstü insanlar ilgileniyor abi.
    bugun biri aradı pamukkale otobüslerinde şöförmüş :D
    # motosikletle.blogspot

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    benim motosiklet hayırlı bi insana gitse bende şu abuk subuk tekliflerde bulunanlardan kurtulsam diyordum..
    Bizimki o tarz motosiklete binemez.Ben olsam binerim de.Bizimkine commuter lazım.Benim ybryi istiyoda vermiyorum.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı haojin2005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizimki o tarz motosiklete binemez.Ben olsam binerim de.Bizimkine commuter lazım.Benim ybryi istiyoda vermiyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6263386/detay/
    # motosikletle.blogspot

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)