egelim abi fatihi kızdırmak için yazdım çin malı diye yoksa bi art niyetim yok. Ybr de salcanoda iyidir iyi
egelim abi fatihi kızdırmak için yazdım çin malı diye yoksa bi art niyetim yok. Ybr de salcanoda iyidir iyi
He valla hazır Fat280 de alım satım yapmaya başlamışken al Fatihin Salcaoyu hemde bi siftah yapmış olsun çocuk
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Len Fatih bura Salcano topiciği olum kışt kışşşttt ne işin vaaa burda
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi kovma fatihi. Benimde salcanom yok
Hahahaahahaaaaaa tabi tabi
Allah için çok yuttuk ya tozunu İzmitte ışıkları unutma derim dahada bi şey demem ben
Hem kaçamassın ki Salcoyla tutarım ben seni her daim
Adem sana lafımız yok sen fahri salcanocusun
fatih bu yazdığımı yarın oku.
Gel sana eksoz nasıl koklatılırmış göstereyim
Adem korkutma len çocuğu göstereyim falan deye gelemicek şimdi bak ben fazla korkutmadım Sakaryada Ege turuna çıkınca Kütahyaya uğrasın die
tamam abi eksozu göstermicem senin hatrına
Gösterme gösterme dudağı filan uçuklar sonra ayar veremez oralarda Ruslara
Eyi tamamsa ben yorganı çekiyorum üzerime Adem malum yarın iş var hadi eyi geceler
ben işteyim zati. 03 te tüyeceğim. Daha motörnen 2 km yol var. Çekilirmi?
selam salcano cular. Ybr kadranı sipariş verdim gene. Acep önceki gibi gene tersten sıfıra dayanırmı? Bu seferki kaliteli olacakmış. Hadi bakam hayırlısı. Ybr olmazsa bodrumda salcano bayisi var. Gider salcano kadran takarım.
hayırlısı abi sende çok uğraşıyon abi normal bir kadran al geç 160-180 gösteren işini görür misal aroranın 200 lüğün kadranı 200 lük tam senlik sen 200 yaparsın o kadranla
bu arada motoru bu akşam dağıttım kaportalarını söktüm motor aksamını söktüm üst silindiri flan cg nin tabiki motor hararet yapmış abinin birid e geldi silindir işte iş görür dedi bir büyük sekman piston at idare eder dedi bakalım yarın sanayiye gideceğim
o ybr kadranıyla 140 ı devirmezsem adım adem, nickim adem80 değil. buna % 100 garanti veririm
fatih silindir gömleğinde çizik yoksa segman at yeterlidir. Sübaplar kaçırıyomu bide onları kontrol ettir. Elektrik aksamını pek kurcalama. Orjinal beyni 700 tl civarında. Yansanayi mondial beyni takarsan 50 tl civarında. Kısa devre ye dikkat!
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)