bu vıtes gostergesı ısı galıba toplayan ustanın ınsafıyla ılgılı....
bu vıtes gostergesı ısı galıba toplayan ustanın ınsafıyla ılgılı....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Arkadaşlar iyi akşamlar, yeni motosiklet alan arkadaşlarımıza da hayırlı olsun kazasız sürüşler. keyifler nasıl??
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Yeni motosiklet alan arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim
Adem ; bence Murat seni tokatlayabilmek için bu pazar gazlama,motora alışma alıştırmaları yapacak Seni bu sözlerle ( ben yavaş sürecem , ekonomi yapacam ) kandırıp , antrenmazsız bir gününde tokatlayıp yanından uzayacak Benden söylemesi bak
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
muratın motor yakışıklı ama benimki eski kurt. Antreman yapabilir. Ama ben 20 yıldır antremanlıyım bulurum bi çaresinı. Kendi yazacak buraya. Adem abi gene beni tokatladı diyecek ama hiç olmazsa cb yi bisiklet edasıyla tokatlarken bunda baya bi zorlanacağım. Bu bi hakikat. Bellide olmaz. Benim bi arkadasım vardı eskiden. Kaymço ck 125 i vardı. Her türlü tokatlıyodum. Arkadaşım bak sürüş tekniğin yanliş, böyle böyle süreceksin falan işi öğrettim, bu sefer ben tutamaz olmuştum. Sürüş tekniği önemli.
Kapatın bu konuyu ya göbek muhabbeti gibi ahmet abide bunları okuyor geliyor bana sercedesle kafa tutuyor..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
benım gobek topıcte sıkıntı yaratıyo sanırım
Estafurullah ağam yak istersen motürü ağaya kızılırmı heç altı üstü bi motür zıfırını alır gene yollarsın beni Kötayaya icabında
Sen kendin kaşınıyon datlı serçenin olduğu yerde unoma laf ettirmem deyon bende meydan okuyom sana hepsi bu Mesela ben Ademin tokatçı burdayken benim karakıza laf ettirmem diyomuyum demiyorum yada Adem F54 ün karabela varken tokatçıya laf ettirmem diyomu demiyo onun gibi yani
Bu arada yeni Salcanoculara motorlarıyla bol bol kmler hayırlı kullanımlar kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ayıp ediyon ahmet abı. Zıfırını kendıme alırım, tokatçıyla yollarım seni
vayyy tokatçıya zıfırla ihanet edebilirim diyosun yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
napak abi. 2005 titanı satıp bitane küba xcg 150 mi alsam acaba? Pek yakışıklı. Elim de cg ye alışkın. Ne yapsam?
valla ben bilmem aga Titanı değiştirmek niyetindemisin bende scooter sevdasındayım şu aralar karakızımın yanına ikinci motür olacak az yakacak vergisiz 100 lük bi şeyler bakıyom
scotere 5 para vermem. En sevmediğim tiptir. Cg 100 falan al vergisiz. Netçen scoteri? Ben bu aralar xcg çok takılıyo aklıma. 2005 titan yatıpduruyo. Satacam onu. Xcg pek pahalı değil. Belki alırım. Bende bilmiyom. Bakarsın kafam eser, gider alırım bigün.
Deliyle zengin bildiğini işlermiş inanırım aga birde bakmışız topic açmışın xcg aldım deye
scooter istiyom ben aga severim ben scoterı ş.içi bincem debriyaj vites cart curt uğraşmıcam ayakkabılarımı boyucam marşa bascam vırrrr yağmurda çamurda bincem alcam birde givi hani böle şapka gibi kasklardan 10 tlye vardığım yerde asıvercem aynaya uğraşamıcam öyle dur kaskı çıkar topcaseye koy kitle falan filan amaç pratiklik yani hem yengende bincek arada sırada
tamam anladım abı. Sıkutır bana göre değil. Xcg yi alırmıyım almazmıyım bilmem. Aklımın bi köşesinde duruyor. Yorumlarını takip ediyorum. Duruma göre.
yamaha rx 115 var bı arkadasım satıyo.ne para verıyola sahıbınden e koyalı 4 gun oldu ta manısadan almaya gelecekler almaya 2400 tl ye .....vay be...
arkadaşlar bende oladım wolfu tavsiye ve önerileriniz için teşekkür ederim.
2013 model 2695 tl ye aldım.
snn1903;
hayırlı olsun arkadaşım. Allah(c.c) kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
İyi dilekleriniz içinde hepinize teşekkürler arkadaşlar.
Makine dün geldi. Üçerler göndermiş araçla. Ancak belgeleri hazırlamamışlar. Ödemeyi falanda yapmıştım oysa..
Bugün nişanlımla abisi gidip alacak belgeleri. İnşallah bir sorun çıkmaz. Çıkarsa çok sinirlenicem çünkü.
Bu arada makineyi gece vakti çok detaylı inceleyemedim ama fiziki olarak bir sorun görünmüyordu.
Vites göstergeside çalışıyor çok şükür. Bi sıkıntı yok.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)