Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese ayrı ayrı selamlar ve salcanoyu almamda yardımcı olan herkese teşekkürler burada havalar çok yağmurlu olduğundan salcoya binemiyordum 1 haftadır binmeye başladım motorla alakası olan herkes dönüp bakıyor aşırı dikkat çekiyor motoru aldığımda 30 tl lik benzin koymuştum hala yedeğe gelmedi ama fazla binmedim dediğim gibi bu gün 100km tamamladım Şimdilik hiçbir problem yok inşallah böyle devam eder
    vay benim adil abim gelmiş.
    abi ben motoru teslim aldığımın ikinci günü 100km yi tamamlamışımdır.
    neredeyse aynı zamanda almışız, ben 5800kmlerdeyim..
    sabah bi atlıyorum wolfe akşama kadar dans

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:19 ----------

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin Adil abi aleykümselam senle Tahsin aynı zamanlarda almamışdıydınız motoru seninki 100 km ye yeni ulaşmış Tahsin üzerindeki ikinci yapılan motoru bitirmek üzere vayy be kullanım farkı bu olsa gerek
    abi 330tl ye motor sıfırlanıyor bas gitsin. ama devamlı redline gitmemek lazım. sakıncalı..
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    bu gün geyik yapan kimse yokmu yani geyik muhabbeti yapan gidipte geyiği yapan babında anlamayın
    bi biz yapıyoz geyiki iyimi kelmi yapıyoz bende anlamadım sonra bizide yanlış anlayabilirler bu adam apuk supuk konuşuyor diye burası ciddi bir toqic olma yolunda emin adımlarla ilerlerken başka muhabbet yapmak bize yakışmıyor dimi kimi göbekten kimi bebekten kimide arabadan bahsediyor aslınıza dönün beyler burası wolf bölümü
    gezginmotor bunu beğendi.
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler çok şükür bende Wolf aldım.
    Üçerler'den. Bugün gönderecekler kısmetse.
    Elime ulaştığında ilk sürüş sonrası tecrübelerimi paylaşacağım.
    Daha plaka işlemleri falan olacak, trafiğe çıkamam pek gerçi...
    tahsins bunu beğendi.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin Adil abi aleykümselam senle Tahsin aynı zamanlarda almamışdıydınız motoru seninki 100 km ye yeni ulaşmış Tahsin üzerindeki ikinci yapılan motoru bitirmek üzere vayy be kullanım farkı bu olsa gerek
    Sağolasın Ahmet ben Tahsinden sonra aldım bende 1 motor daha var scooter yağmur çamur oldumu salcoyu çıkarmaya kıyamadığım için scooterle dolaşıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------

Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay benim adil abim gelmiş.
    abi ben motoru teslim aldığımın ikinci günü 100km yi tamamlamışımdır.
    neredeyse aynı zamanda almışız, ben 5800kmlerdeyim..
    sabah bi atlıyorum wolfe akşama kadar dans

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:19 ----------

abi 330tl ye motor sıfırlanıyor bas gitsin. ama devamlı redline gitmemek lazım. sakıncalı..
    Eyvallah Tahsinim bende 1 motor daha olduğundan ona biniyorum salcoyu yamur çamurda çıkarmıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------

Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gün geyik yapan kimse yokmu yani geyik muhabbeti yapan gidipte geyiği yapan babında anlamayın
    bi biz yapıyoz geyiki iyimi kelmi yapıyoz bende anlamadım sonra bizide yanlış anlayabilirler bu adam apuk supuk konuşuyor diye burası ciddi bir toqic olma yolunda emin adımlarla ilerlerken başka muhabbet yapmak bize yakışmıyor dimi kimi göbekten kimi bebekten kimide arabadan bahsediyor aslınıza dönün beyler burası wolf bölümü
    Ben yanlış anlamıyorum şahsen herkes konuşmasında özgürdür tabi ipin ucunu kaçırmadığı sürece

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun novarix ,salcoya zam gelmişmi?

Sağolasın Ahmet ben Tahsinden sonra aldım bende 1 motor daha var scooter yağmur çamur oldumu salcoyu çıkarmaya kıyamadığım için scooterle dolaşıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------

Eyvallah Tahsinim bende 1 motor daha olduğundan ona biniyorum salcoyu yamur çamurda çıkarmıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------

Ben yanlış anlamıyorum şahsen herkes konuşmasında özgürdür tabi ipin ucunu kaçırmadığı sürece

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

Hayırlı uğurlu olsun novarix ,salcoya zam gelmişmi?
    Çok teşekkürler.
    Hayır zam yok. Liste fiyatı 1-2 aydır 3090 civarı zaten.
    Üçerler liste fiyatından bi indirim yapıyor. Yaklaşık %20..

Yazmak için konu açayım bari Arkadaşlar ben motor kıyafetlerini tamamlamak üzereyim 2 parça kaldı 1 dizlik 2 deri tipi yan çanta bu çanta işinde ikileme düştüm nette var ama görmeden almak istemiyorum ekranda beğeniyorum ısmarlayıp gönderince acaba benim beğendiğimimi gönderecekler korkusu yani misal benim beğendiğim 15 lt sağ sol toplam 30lt adamın gönderdiği 5-6 lt toplam 10-15 lt görerek alayım diyorum sizlerin önerisi nedir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------

Çok teşekkürler.
    Hayır zam yok. Liste fiyatı 1-2 aydır 3090 civarı zaten.
    Üçerler liste fiyatından bi indirim yapıyor. Yaklaşık %20..
    Hımm ben 2590tl ye almıştım demekki 2 ayı geçmiş 12 taksit

Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    arkadaşlar size çok süper bir kıyak çekeceğim. Şimdi hemen giyorsunuz herhangi bir yerden mıknatıs buluyorsunuz şeklini siz kafanızda canlandırıp ona göre bulursunuz. Benzin hortumunuzun etrafına karşılıklı olarak bağlıyorsunuz. 5 cm nin üzerinde olsun. Bu şekilde kullanın ve motorunuzdaki değişimleri buralara bir yere yazın. Hadi bakalım. Ben denedim ve halen üzerinde faydasını da gördüm. Siz denedikten sonra bendeki değişimleri yazacağım. Ha daha güçlü olan nodyum mıknatıs bulursanız daha iyi.. Karbüratöre en yakın yere bağlayın.Hadi kolay gele.

Alıntı seyyid47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar size çok süper bir kıyak çekeceğim. Şimdi hemen giyorsunuz herhangi bir yerden mıknatıs buluyorsunuz şeklini siz kafanızda canlandırıp ona göre bulursunuz. Benzin hortumunuzun etrafına karşılıklı olarak bağlıyorsunuz. 5 cm nin üzerinde olsun. Bu şekilde kullanın ve motorunuzdaki değişimleri buralara bir yere yazın. Hadi bakalım. Ben denedim ve halen üzerinde faydasını da gördüm. Siz denedikten sonra bendeki değişimleri yazacağım. Ha daha güçlü olan nodyum mıknatıs bulursanız daha iyi.. Karbüratöre en yakın yere bağlayın.Hadi kolay gele.
    Daha önce duydum bu sistemi benzin tasarrufu için fakat uygulamadım doğrumudur?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

Novarix şimdi farkettim Tekirdağın neresindensin içindenmi ?

Daha önce duydum bu sistemi benzin tasarrufu için fakat uygulamadım doğrumudur?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

Novarix şimdi farkettim Tekirdağın neresindensin içindenmi ?
    Bende 2600'e aldım Wolf'ü hocam..
    Bu arada evet, Tekirdağ'da doğdum büyüdüm.
    Ailem hala orada. Bende İstanbul'da yaşıyorum ama sık sık geliyorum memlekete.
    Çok seviyorum Tekirdağ'ı.. Çok özlüyorum. İnşallah bigün dönmek nasip olur.

Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    daha fazla araştırmayın meseleyi. Çünkü kafanızda bir yazılıp okuduğunuz şeyler yer ederse farkı pek anlayamazsınız. sonuçta motor sizin. Mesela sürekli max hızı denemişsinizdir. Artık ondan ilerisini istemezsiniz motordan. ancak söylediğim şeyi denedikten sonra max hız gördüğünüz aynı yola çıkın geçen seferki ulaştığınız max hıza nasıl ulaştıysanız(yüksek devirli veya düşük devirli) her şeyiyle aynı hızlanmaya başlayın. Motorunuzun sesini dinleyin vs vs vs. Bendeki değişiklikleri yazmıyorum çünkü ön yargıya kapılmanızı istemiyorum. direk deneyin öylece farkları yazarsınız. Bunu taktıktan sonra en 300 km yol yapın sonra sonuç yazın.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız inşallah.

Önceleri kız arkadaşım motordan soğumuştu.2 gündür biniyor çok beğendi, motor tutkusu tekrar arttı.Wolf aldığıma çok mutluyum açıkçası gidişi çok güzel.Artçı ve sürücü komforu çok güzel.Sesi tok hoşuma gidiyor vites geçişlerinde ara gaz atmadan duramıyorum.Almak isteyenlere üzerine bir kez binip 5 km gitmelerini tavsiye ederim.Geziler yakındır, herkese selam olsun
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Önceleri kız arkadaşım motordan soğumuştu.2 gündür biniyor çok beğendi, motor tutkusu tekrar arttı.Wolf aldığıma çok mutluyum açıkçası gidişi çok güzel.Artçı ve sürücü komforu çok güzel.Sesi tok hoşuma gidiyor vites geçişlerinde ara gaz atmadan duramıyorum.Almak isteyenlere üzerine bir kez binip 5 km gitmelerini tavsiye ederim.Geziler yakındır, herkese selam olsun
    Teşekkürler. Umarım nişanlımda memnun kalır. Sizlerin buradaki fikirleri çok etkili oldu Wolf'ü tercih etmemde..
    Rodajı bir atlatayım, bizden de bol bol gezi kareleri gelecek!

erenaltun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf 125 / 2009 Honda CBF 150
    Alıntı Pianoblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlandakini sormuştum Ben kimseyi bulamadım araya sokacak. Bugün dosyalarımı verdim. 1 hafta sonra gel al dedi
    ehliyetini şimdiden hayırlı olsun, çantayı sirkeci den aldım dedigim gibi 42 lt fiyati 75tl..

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. .
    Pianoblack bunu beğendi.
    Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
    Ramazan ALTUNIŞIK

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Teşekkürler. Umarım nişanlımda memnun kalır. Sizlerin buradaki fikirleri çok etkili oldu Wolf'ü tercih etmemde..
    Rodajı bir atlatayım, bizden de bol bol gezi kareleri gelecek!
    Eminim memnun kalır.Hiçbir devirde vibrasyon olmuyor artçı dahil.Ön dişliyi 1 boy büyütünce 6500 devirde 80 le çok rahat ve yumuşak gidiyor hemde ekonomik oluyor.Sakın benim Honda'da yaptığımı yapmayın.Ben motora kıyamadım gaza basamadım çokta iyi açılmadı.Arada gazı köklemek farz.Fotoğrafları dört gözle bekliyoruz.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Alıntı erenaltun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ehliyetini şimdiden hayırlı olsun, çantayı sirkeci den aldım dedigim gibi 42 lt fiyati 75tl..

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. .
    Amin. Çok teşekkürler.

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    wolf alan yenı arkadaşlara hayırlı olsun der hayırlı yolculuklar dılerım
    Pianoblack, gezginmotor ve Murat 48/30 bunu beğendiler.
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wolf alan yenı arkadaşlara hayırlı olsun der hayırlı yolculuklar dılerım
    Sağolun..

Pianoblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı
    Sağolun..
    Hayırlı olsun Hangi rengi tercih ettin?

Alıntı Pianoblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Hangi rengi tercih ettin?

Öncelikle teşekkürler.

Kırmızı Wolf tercih ettim.. Aslında 3 rengi de buldum.

Gri, Siyah ve Kırmızı WOLF S vardı.

Siyah ve Kırmızı WOLF vardı.

Tabii bunlar ayrı ayrı mağazalarda.

Üçerler'deki müşteriye yaklaşımları çok hoşuma gitti. Oldukça ilgili ve anlayışlılar.
    Bende onları tercih ettim.
    Pianoblack bunu beğendi.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hayırlı uğurlu olsun arkadaşım yeni wolfün. Tekerine taş değmesin. Allah kaza bela vermesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

Alıntı seyyid47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam deneme yapacağım. Bu topikte en çok kaçan ve en Çok yakan wolf benimki

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------

kimle gezcen len murat? Gezecek adammı var benden başka? Benim tokatçı gezmeye hazır vakit bulabilirsem

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------

Eminim memnun kalır.Hiçbir devirde vibrasyon olmuyor artçı dahil.Ön dişliyi 1 boy büyütünce 6500 devirde 80 le çok rahat ve yumuşak gidiyor hemde ekonomik oluyor.Sakın benim Honda'da yaptığımı yapmayın.Ben motora kıyamadım gaza basamadım çokta iyi açılmadı.Arada gazı köklemek farz.Fotoğrafları dört gözle bekliyoruz.
    benle beraber kökle gazı kanka başkasına tokatlanma, sen benimsin
    Murat 48/30 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)