Kesin forumdan tanıdıgımız biri ..Tsubasa diyorum ben olurmu olur
Kesin forumdan tanıdıgımız biri ..Tsubasa diyorum ben olurmu olur
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
adem açıklamadan ben söylüyorum; mutlunun motoru ben alacam iki ay daha para biriktirmem lazım iki tane wolfüm olacak en sonunda,,,
adem dostum bana kızma çok ısrar edilince hemen söylüyom dayanamıyom ne yapayım gri olsun beş fazla olsun artık,,,,
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Sen universitemi okuyon
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Hakkaten beyler, Wolf'çülerin meslekleri okulları falan nedir? Dökülün bakalım..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Meslek lisesi,Makine bölümü, Bakım onarım Lise 4 Son bu sene.. 3 Ay kuryecide calısıcam.. 2 Sene universite okucam..Ama kendi işimi kurucam..Galeri veya pizzacı veya ecza deposu işleticem kafam karısık
İyi fikir.. Özellikle Pizzacı, tutulursa iyidir. Benim peder de makina öğretmeni teknik lisede.
Finans sektöründeyim bende. Özerk bir kamu firmasında çalışıyorum. İstanbul Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi mezunuyum.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
BEN başbakanlıkta çalışıyorum bakan yardımcısıyım ,,,, maaşım dolğun ama sırf hastası olduğum için wolf kullanıyorum sizlerin meslekte öğrenci heralde gencler ;
bu zamanda çalışmaya gerek yok nasıl olsa devlet bize bakıyır kömür devletten su gölden yaşayıp gideriz işte yarışmacı arkaşlara başarılar dilerim
hayırlısı olsun alanada satanada almakta zor satmakta bilirim
alırken aradığını bulamassın satarkende istediğin fiyata satamassın bu üçüncü motorum
ilk moturumda keewayda yediğim kazığı bir ömür unutamıyacağım ölü motoru bir aldık ölü parasına sattık parasıda hayal oldu motorda en aşağı 2500 tl zarar ettim
mondiali sıfır aldım begenmedim bir sene sonra sattım 800 ordan gitti
sıra salcoya geldi bakalım bu bize ne eder sonunda çin malı motorlardan bir ybr parası yedim nerdeyse eehheheheh
benim satmaya niyetim yok, zaten kimsede almaz. alsada o paraya motor alamam.
km sayacı ve hız göstergesi bozuldu. zaten bi işe yaramıyodu. onsuz devam.
şase ikiye bölününceye kadar binerim wolfe..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
oda yakındın şasenin bölünmesi tahsisns bu gidişle ne kadar ömür biçiyon bölünme için bir aymı bir haftamı
koruma demirlerinin küflerine wd40 sıkıp baya bi sildim. Küfleri baya bi kaybetti. Eksoza sıktım. Eksoz koruma demirinin deliğinden parmağımı sokup atlını silmeye çalışıyodumki, kenarı jilet gibiymiş açcık baş parmaktan bi parça alıverdi
R1 alan yokmu? Satıcam.
Niye satıon abi.. yeni aldınız.
zaten satana kadar bikaç ay geçer. Bikaç ay daha bineriz.
bızım gıbı gunun bellı bolumlerını motor ustunde gecırenler ıcın 250cc ustu makına haram dıye goruyorum.tabıkı bu benım kendı gorusum.hem yakıt hemde guclu makına.hernekadar kontrol elının altındada olsa bız turk mılletı anında gaza gelebılen kısıler oldugumuz ıcındır bu dusuncem.bılmm ne derece hak verırsınız.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
ufak motorun zevki bi başka 100 - 250 cc arası vitesli motorlar en zevklileri.fazlası zarar.
Alcan bi sukuter yatır yatırabildigin kadar
izzet sana bı 3 telerlı ardından sepetlı bısıklet alalım ne dersın.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
scotere motor diye binmem ben. Hatta motor sınıfına bile sokmam. Scoterin kıçı ağırdır. Viraja yatırarak girersen atıverir kıçını. Onla dağada çıkamam ben.
Almayım ben onu en son bisikletle arabaya vurmustum yokus asagı kafa kafaya girmiştik..15 Metre ucup karsı kamyonun altına girip bayılmıstım..Peder bisikleti bile yasakladı Hımmınaaa Tabi 2 diz kollar sarkıda.. Bisikletin dişlisi bacagıma girdi ve 7 cm uzunlugunda..iz 5 senedir bacagımda..Öyle deme abi bisikletle cok ölüm atlattım ben..Yasıyoruz ama.
Öyle adem aga Bakalım bu atesimizde gecer yakında
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)