Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Mart 2013, 03:11
dftuzlu adlı üyeden alıntı
attack 150 sence de biraz kumar değil mi ramazan?
iyice araştırma dan almam zaten emin olmam lazım wolf gibi kalitelimi değilmi
Pianoblack adlı üyeden alıntı
Ramazan abi senin arkadaki topcase kaçlık acep?
hangisini soruyorsun profil resmindekimi ilandaki mi ? profildeki 52 lt. 350 tl ilandaki 42 lt. kapasite 75tl.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
nezih77 adlı üyeden alıntı
sevgili dostlar selamlar.
bu gün wolf s için biriyle anlaştık kaporasını da verdim yarın satışını alacağız.yanlız kafamı kurcalayan bi durum var.
test sürüşüne çıktığımda motorun dümdüz giderken sağ sol yapmak istediğimde zor döndüğünü fark ettim.
motor orta sehbadayken de aynı durum var.gidon düz konumda iken sanki bi tırnak var orada takılıyor gibi.
düz konumdan çevrildiğinde normal şekilde sağa sola dönüyor sıkışma yada zorlanma yok.sadece düz konumda sıkıntı var.
adam gidon vidasının sıkı olduğunu söyledi (inanmadım) sağa sola rahat dönüyor deyince lafı çevirdi.tüm salcanolarda bu şekilde dedi.
size sorum şu...bi sorun olduğu belli,fakat sorun ne?
önemli birşey olduğunu sanmıyorum en fazla 50-60 tl masraf çıkar tahminimce.. ama önden kaza yapmış bence önemli birşey olduğunu sanmıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
Pianoblack adlı üyeden alıntı
Ya motoru aldık ehliyeti alamadık. Randevu alacak boş yer yok. Millet kuduz köpek gibi saldırmış resmen :D
bende alamadım ehliyet için randevu sonra sinir oldum trafik şubeden polis koydum araya 1 günde aldım ehliyeti
bu arada yarın sürat motora gideceğim ufak bi bakım için bir şeyler merak eden varsa sorarım bakarım vs...
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
Reklamlar
-
07 Mart 2013, 04:32
adem80 adlı üyeden alıntı
100 cc ama motoru oynanmış, 300 ü geçiyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
bu arada bu forumdan değerli bi arkadaşım wolf almayı düşünüyor 2 ci el. Mutlu arkadaşım sana forumdan talip var gibi motoruna. Başka satılık wolf varsa değerlendirilir.
motor satılık ılanını kaldırdım sahıbındende.ama face adresımde motorla yaptıgım gezılerın fotoları var.forumdan bı arkadasa nasıp olursa tabıkıde sevınırım.alum mayısın ılk haftası bende ybr mı almıs olucam.ılanda 2100 e kadar ınmıstım fıyatını alacak kısı kankansa eger 2000 e de verırım ademım.motoru herhangı kendı belırledıgı ustaya gosterebılır.kendım kullandıgım ıcın dusmem kalkmam olmadı.muhayyer yanı.tabı anlayan adam bı bakısta cozer olayı.cok soze gerek yok alana satana hayırlı ugurlu olsun.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
07 Mart 2013, 04:39
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
motor satılık ılanını kaldırdım sahıbındende.ama face adresımde motorla yaptıgım gezılerın fotoları var.forumdan bı arkadasa nasıp olursa tabıkıde sevınırım.alum mayısın ılk haftası bende ybr mı almıs olucam.ılanda 2100 e kadar ınmıstım fıyatını alacak kısı kankansa eger 2000 e de verırım ademım.motoru herhangı kendı belırledıgı ustaya gosterebılır.kendım kullandıgım ıcın dusmem kalkmam olmadı.muhayyer yanı.tabı anlayan adam bı bakısta cozer olayı.cok soze gerek yok alana satana hayırlı ugurlu olsun.
sağol arkadaşım. 20 gün içinde denkleştirmeye çalışacak parayı. Eğer olurda gene müşteri çıkarsa iyi fiyat veren olursa ver motoru. Ama bu forumdan benim değerli bi arkadaşım talip. İnşallah nasipse onun olur motor. Okuyo şu an. Bi scoteri vardı sattı. Vitesliye geçecek. Fazla parası yok. Yani 2 ci el wolf almaya karar verdi. Parayı denkleştirince irtibat kuracak senle. İstersen özelden yazarım kim olduğunu. Burdan isim vermek istemiyorum. Süpriz olsun. Gene motorun bu forumdan devam eder, takip edersin.
-
07 Mart 2013, 04:54
motorumu satma amacımı bılıyosun.ozellıkle fıyatı uygun tutuyorum kı almak ısteyen ısteklı bırıne gıtsın.merıcın motoru gıbı aksesuar yok benımkınde.orıjınal yanı.ha ıste nedır lastıklerı dublex artı olarak 10bın kmde on arka dıslıyı degıstırdım orıng lı zıncır taktırdım ve 90 tl karsılıgında topcase taktım.sıgortası plakası 3000 ı gectı.ama sımdı ben 3000 kusur odedıgım ıcın bunuda alıcıya yuklemek olmaz.2000 e alsın ama kıymt bılsın.abartısız 1200 km de yagını degıtırdım.baktım yanı .oda bana baktı hıc kemkum etmedı okadar yola gıttık.alacak arkadasta en az benım kadar rahat eder alah razı olsun dese o bıle bana yeter.
-
07 Mart 2013, 05:56
Alana satana hayırlı olsun şimdiden
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
07 Mart 2013, 07:55
mutlu arkadaşım Motorunu biliyorum.ben irtibatta olucam. Bakalım duruma göre haber edicem.
-
07 Mart 2013, 11:00
2.el düşünen arkadaşlar bence Mutlu'nun motorunu kaçırmasınlar. Hem fiyat çok çok uygun, hemde bakımlı-orjinal bir motor.
Bu arada Meriç abinin motordaki o elcikleri nereden bulabiliriz?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
07 Mart 2013, 11:07
Sahibinden.com a elcik yaz cıkar bak.. 20 tl mi neydi..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
07 Mart 2013, 11:39
tatlı senin yaş kaç?..
Bu arada buldum..
Acerbis'in çakmasıymış bunlar.
İyi görünüyor aslında. Sonuçta salt plastik!
Montajı uğraştırıyor mu?
-
07 Mart 2013, 11:45
Mayıs 20 de 18 nasipse niye sordunki ??
Olsun işlevi önemli ..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
07 Mart 2013, 11:52
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Mayıs 20 de 18 nasipse niye sordunki ??
Olsun işlevi önemli ..
En küçük üyemiz diyorlardı Wolf tayfasıda ondan sordum.. Hadi hayırlısı.
Bu elciklerin montajı uğraştırıyor mu peki?
-
07 Mart 2013, 11:54
adem80 adlı üyeden alıntı
sağol arkadaşım. 20 gün içinde denkleştirmeye çalışacak parayı. Eğer olurda gene müşteri çıkarsa iyi fiyat veren olursa ver motoru. Ama bu forumdan benim değerli bi arkadaşım talip. İnşallah nasipse onun olur motor. Okuyo şu an. Bi scoteri vardı sattı. Vitesliye geçecek. Fazla parası yok. Yani 2 ci el wolf almaya karar verdi. Parayı denkleştirince irtibat kuracak senle. İstersen özelden yazarım kim olduğunu. Burdan isim vermek istemiyorum. Süpriz olsun. Gene motorun bu forumdan devam eder, takip edersin.
Bence bu fiyata alınabilecek en güzel motorlardan.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
07 Mart 2013, 11:57
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
En küçük üyemiz diyorlardı Wolf tayfasıda ondan sordum..
Hadi hayırlısı.
Bu elciklerin montajı uğraştırıyor mu peki?
Benmiymişim en kücügü ??
Yok elck yanlarındaki civataları gevseticeksin.. ayrıcaksın ve onu takıcaksın alyanla sıkıcansın..ama sag mı solmu işlem gerekti kestik biraz ucundan deyiyordu..
-
07 Mart 2013, 12:55
tatlı senin yaş kaç?..
Bu arada buldum..
Acerbis'in çakmasıymış bunlar.
İyi görünüyor aslında. Sonuçta salt plastik!
Montajı uğraştırıyor mu?
Elcik koruma güzel.Rüzgarı kesiyor.Acerbis yazsındaki bis leri sökünce güzel duruyor .
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
07 Mart 2013, 13:05
Elcik benimde hoşuma gitti linki varsa atında bizde alalım fiyatı uygunsa arkidişler,,,
---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 13:03 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-zirvemotor-dan-acerbis-cross-elcik-koruma-siyah-116747046/detay bumudur
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
07 Mart 2013, 13:54
Bu aralar scooter duygum depresti..
Kymco Agility City 125
Kymco Süper 8
Honda Spacy..
Sehir içinde ve uzun yolda cok iyi gider gibi geliyor.. Nedersiniz Vitescilere bunlar sorulmaz ama bi muhabbet acayım ?
-
07 Mart 2013, 13:56
tatlı sen ergenliğe girinceye kadar dur bakalım nelerin değişti yakında ben kız olmak istiyorumda diyebilirsin artık sana çok görmüyoruz ne istersen onu al ;9
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
07 Mart 2013, 14:17
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Bu aralar scooter duygum depresti..
Kymco Agility City 125
Kymco Süper 8
Honda Spacy..
Sehir içinde ve uzun yolda cok iyi gider gibi geliyor.. Nedersiniz Vitescilere bunlar sorulmaz ama bi muhabbet acayım ?
Kymco Agility City 125; tipi çok güzel. Gayet iri. Disk frenler, 16 jantlar falan süper.. Ama çok yakıyor. Kalkışta zorlamaya gelmiyor. Birde selesi öne kaydırıyor.
Kymco Super 8; çok karizmatik. Güçlü, seri ve sağlam. Verdiğin alternatiflerden tavsiyem budur.
Honda Spacy; bildiğin pizzacı motoru. Sağlam, az yakar. Ama tipsiz ve güçsüz.
-
07 Mart 2013, 14:23
ramizan83 adlı üyeden alıntı
tatlı sen ergenliğe girinceye kadar dur bakalım nelerin değişti yakında ben kız olmak istiyorumda diyebilirsin artık sana çok görmüyoruz ne istersen onu al ;9
Fikirler degisebilir.Skuter istedigim alet fakat yasımdan dolayı apacilik yapmam diye korkuyorum ama cok rahatlar ya
Kymco Agility City 125; tipi çok güzel. Gayet iri. Disk frenler, 16 jantlar falan süper.. Ama çok yakıyor. Kalkışta zorlamaya gelmiyor. Birde selesi öne kaydırıyor.
Kymco Super 8; çok karizmatik. Güçlü, seri ve sağlam. Verdiğin alternatiflerden tavsiyem budur.
Honda Spacy; bildiğin pizzacı motoru. Sağlam, az yakar. Ama tipsiz ve güçsüz.
Evet süper8 i gördüm RR tipinde yapmıslar motoru ve 4000 tl 2.elde cok daha uygunları var.. 2500 e kadar düşüyor.. Gene degişir ama kararlarım..2.el piyasası cok yok kymconun
-
07 Mart 2013, 15:44
adem ozelden yazarım demıssın kımın almak ıstedıgını atlamısım ben orayı.yaz bakalım kımmıs bu sanslı kısı ogreneyım oncesınde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)