Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mtv diyorsunda abi fotoğrafı çekmeyi unuttum Adem abinin R1 ruhsatında 100cc(yüz yanlış yok) yazıyor Şaka gibi 3 vize badrolü gördüm hiç mi görmemişler.Azami yük ağırlı 534 kg yazıyor.Salcano ile aynı vergi diliminde
    Olsun ruhsatta yazan değil vergi dairesinde vergi öderkenki durum önemli olan
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Adem abi vergi kacaksıda oldu Budamı gelcekti basımıza 1000 dir odada 0 ını silmiştir adem abi
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    47 mi 48 mi öyle bişey arkadaşlar vergisi. Çok değil yani.
    cesur509 bunu beğendi.

Motosikleti
    1 yada 2 yaşında R 1 olaydı görürdün vergiyi sen ama

517 TL yıllık
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Almak isteyen olur diye söyledim bu R1 özel yani, cebi vergide üzmez İzzet Abi kaçak maçak yok la kıllandırma milleti şimdi.Klasik memur hareketidir o, okey oynarken eli okeye döncem diye acele etmiştir.o Sıfır orada kaybolmuştur.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    vergisini verecek kadar çok tutmayacamki elimde. Bin lira olsa kaç yazar?

Motosikleti
    Hade bakam kazasız belasız tatlı tatlı binerken tatlıca satarsınız inş. yanlış anlamada şahsen bende istemem sizde R1 in olmasını heleki sende o ses yokmu o ses gaza getirir adamı basılmıycak yoldada basarsın basılcak yoldada

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Mtv diyorsunda abi fotoğrafı çekmeyi unuttum Adem abinin R1 ruhsatında 100cc(yüz yanlış yok) yazıyor Şaka gibi 3 vize badrolü gördüm hiç mi görmemişler.Azami yük ağırlı 534 kg yazıyor.Salcano ile aynı vergi diliminde
    Adem abi cup motorlu r1 kullanıyor
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    100 cc ama motoru oynanmış, 300 ü geçiyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

bu arada bu forumdan değerli bi arkadaşım wolf almayı düşünüyor 2 ci el. Mutlu arkadaşım sana forumdan talip var gibi motoruna. Başka satılık wolf varsa değerlendirilir.

Alıntı ersin90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nezih77 ben ankaradayım ,müsait bi zaman benim motor ile kıyaslayabilirsin bahsettiğin durumu...ben pek anlayamadım ama olayı ,sen bahsettiğin motoru almadan benm wolf'u inceleyebilirsin...
    sevgili ersin bu sabah satışı tamamladık teşekkür ederim.

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100 cc ama motoru oynanmış, 300 ü geçiyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

bu arada bu forumdan değerli bi arkadaşım wolf almayı düşünüyor 2 ci el. Mutlu arkadaşım sana forumdan talip var gibi motoruna. Başka satılık wolf varsa değerlendirilir.
    Adem sahibinden.com gibi çalışıyorsun
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adem sahibinden.com gibi çalışıyorsun
    wolf alacaklar bana danışıyor forumdan.bi çok arkadaşı bu topiğe çekeceğim gibi gözüküyor. Yani alacak arkadaşlara önce kendi topiğimizden satan arkadaşları degerlendiriyoruzki motor tanıdığa gitsin, forumda kalsın. MUTLU arkadaşım yanlış hatırlamıyosam 2 bin tl veren arkadaşa verecektin motoru doğrumu? Çok sevdiğim bi arkadaşım talip bu forumdan. Wolf düşünüyor 2 ci el. Nerdesin mutlu

Pianoblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı
    wolf alacaklar bana danışıyor forumdan.bi çok arkadaşı bu topiğe çekeceğim gibi gözüküyor. Yani alacak arkadaşlara önce kendi topiğimizden satan arkadaşları degerlendiriyoruzki motor tanıdığa gitsin, forumda kalsın. MUTLU arkadaşım yanlış hatırlamıyosam 2 bin tl veren arkadaşa verecektin motoru doğrumu? Çok sevdiğim bi arkadaşım talip bu forumdan. Wolf düşünüyor 2 ci el. Nerdesin mutlu
    Kimmiş o çok sevdiğin arkadaşın Adem abi :D

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Motorun hakkını yemeyelim gerçekten bambaşka.Manisadan geldim ya rahatça daha da lafım yok.Adem Abi aracılık ediyor ne ala.Bakıyorum başlıklara şu motorda 5,6 den sonra titreme var diyor falan filanda bu motorda en alt devir ile yüksek devirlerde fark göremedim ben aldığım için çok mutluyum.Adem Abi'ye aracı ve akıl hocası olduğu için, Meriç'e de motoruna iyi bakıp, hertürlü destekler iiçin.Forum içinden motor almak tanıdıktan almakla aynı şey.Tanışıyoruz kaynaşıyoruz. Motor güzel velhasıl kelam
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Pianoblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimmiş o çok sevdiğin arkadaşın Adem abi :D
    birisi. Kim acaba? Merak ediyomusunuz?

Motosikleti
    Satıldı
    Motorun hakkını yemeyelim gerçekten bambaşka.Manisadan geldim ya rahatça daha da lafım yok.Adem Abi aracılık ediyor ne ala.Bakıyorum başlıklara şu motorda 5,6 den sonra titreme var diyor falan filanda bu motorda en alt devir ile yüksek devirlerde fark göremedim ben aldığım için çok mutluyum.Adem Abi'ye aracı ve akıl hocası olduğu için, Meriç'e de motoruna iyi bakıp, hertürlü destekler iiçin.Forum içinden motor almak tanıdıktan almakla aynı şey.Tanışıyoruz kaynaşıyoruz. Motor güzel velhasıl kelam
    Valla benim alma sebebim de onlar sağolsunlar. Eğer Fatih zamanında bu konuyu açmasaydı bisikletçiden motosiklet mi alınır der gülerdim.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    banada egelım ahmet abi ve fat280 fatih önermişti. Beklentilerimin üstünde çıktı. Hepsine teşekürler.

Motosikleti
    Satıldı
    birisi. Kim acaba? Merak ediyomusunuz?
    Valla bi merak aldı şimdi :D

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    mutlu arkadaşım bi yazsın, talibini sonra açıklıyacam.
    Pianoblack bunu beğendi.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    bu benim km sayacı ve hız göstergesi gene iktidarsızlık gösteriyo.70le giderken 20 gösteriyo şerefsiz.
    km sayacıda 10km de 1km anca atıyo.
    evde fazla bi muhabbet kuşu azdırıcı vardı. yarın birazını dökeceğim karakaçanın deposuna..
    egelim 43 bunu beğendi.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)