Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok kanuni mondiallaerininkini aldım zaten 6 tl miş conta takımı internetden bakalımgeldi elimnde şişde sipariş ettim 6,5 tlmiş oda geldi az ses geliyordu şişlerden olabilir dedi biride değiştirek dedim bende

bu arada abi bu cg yi satarsam hayatda cg almam ne bu ya parçası eteş pahası serviste bir yan kapak 185 tl miş yuh dedim ve zor bulunuyor çoğu parçası ybrbu yönden bence da-ha iyi alıp satma yaparsam bir daha ybr alcam en azından parçası ganimet gibi
    len fatih ybr alıp satsan hem daha az masraf yaparsın daha kolay satarsın daha çok kar edersin honda sana sadece zarar ettirir yağını kontrol te yatak sarmasın
    silindir set acaba ne kadar nede olsa antika değerinde o motorlar aynı sahipleri gibi
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    2003-2006 arası yani 3 yıl satıldı o modeller. Bak ben farını windy farı taktım. Kadran ybr gelecek. İllaki orjinal mal kullanmak zorunda değilsin. Orjinal motor parçaları pahalıdır. Rektefesi 300 tl civarı. Parçaya gerek yokki. Ne parçası? Yan kapağın nesi var?

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    len fatih ybr alıp satsan hem daha az masraf yaparsın daha kolay satarsın daha çok kar edersin honda sana sadece zarar ettirir yağını kontrol te yatak sarmasın
    silindir set acaba ne kadar nede olsa antika değerinde o motorlar aynı sahipleri gibi
    abi yan sanayi ucuzları 45-50 den başlıyor cglerin ama pek bir işe yarayacağını sanmam

bu arada dediğin doğru ybrde al satda kar daha çok

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2003-2006 arası yani 3 yıl satıldı o modeller. Bak ben farını windy farı taktım. Kadran ybr gelecek. İllaki orjinal mal kullanmak zorunda değilsin. Orjinal motor parçaları pahalıdır. Rektefesi 300 tl civarı. Parçaya gerek yokki. Ne parçası? Yan kapağın nesi var?
    yan kapağın ust tırnağı kırıktıda değiştirem dediydim ucuz bir şeyse bulamadım ki serviste 185 tl dedi bende kalsın böyle sürerim dedim cgnin motorunu yaptırmak ucuz yollu olursa siboblar dahil en fazla 100 tl olur

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Len oğlum gülme bak. ybr moturmu? Ha moturmu?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Len oğlum gülme bak. ybr moturmu? Ha moturmu?
    bak adem alanlar bin pişman daha da titan almam diyor adam ben bişey demedim ki

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    parçası pahalıdır. Çin ucuz markalardan uydurdunmu parçası ucuz olur. 96 nın motoru rektefe hariç heryeri orjinal. Kolay kolay parça istemez. F54 fatih tekerime çomak sokupdurma len.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    parçası pahalıdır. Çin ucuz markalardan uydurdunmu parçası ucuz olur. 96 nın motoru rektefe hariç heryeri orjinal. Kolay kolay parça istemez. F54 fatih tekerime çomak sokupdurma len.
    zaten bende artık uyduracağım abi çinlilerden yoksa adamın ocağına incir ağacı diker

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ben binmek için kullanıyorum. Bugüne kadar hangi parçası lazım olduysa buldum. (gerçi çok parça lazım olmadı) fatih uydur kullan. Ölüsünü 500 tl masrafla kız gibi yaparsın motor aksamları dahil.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    ben binmek için kullanıyorum. Bugüne kadar hangi parçası lazım olduysa buldum. (gerçi çok parça lazım olmadı) fatih uydur kullan. Ölüsünü 500 tl masrafla kız gibi yaparsın motor aksamları dahil.
    aynen burada temizi 3 lira işte boyatacam 100-150 tl o tutsa dağıtsak piston sekman atsak bile sadece sibob keçeleri flan en fazla 50 tl tutar düzgün bir motor olur inş.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    adem abisi koskoca honda ya çin malı parça takılırmı ayıp ayıp
    hem sen benim tekerime çomak soksan da fark etmez benim cantlar çelik çomağın kırılır tatlım

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    len oğlum git bak demir çomak sokarım tekerine

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    yaw abisi iti an çomağı hazırla demiş atalarımız

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    fatih senin motor komple made in channa naber len?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    adem abisi üzerinde bu logo varsa çinde değil isterse fas ta üretilsin hiç korkmadan alırım

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    valla altından olsa, üzerinde made in channa veya p.r.c yazıyosa almam o motoru. O yüzden yeni motor alamıyorum.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Eyi geceler arkadaşlar Ademcim burdayım merak etme üzüntüden kaynaklı mide problemi yaşıyorum biraz doktora çıktım ilaç verdi rapor verdi evde yatıyordum acık acık ayağa kalktım artık yarın iş başı
    Fatih sakal bırakcam olm ben sakal sana dedim demi girme anlamadan dinlemeden uçma hemen öle deye aldın başına bi püsküllü bela uğraş dur işte şimdi ne işin var senin alımda satımda bin salcona miss gibi
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    valla altından olsa, üzerinde made in channa veya p.r.c yazıyosa almam o motoru. O yüzden yeni motor alamıyorum.
    len adem al apache o zaman sen titreşime de alışıksın

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    S-A-L-C-A-N-O W-O-L-F- 125 CC ÇİN MİN BİNERİM BEN BUNA AGA hem de 3.5 4 milyar vermeden caponların dadınıda alaraktan binerim
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    egelim abi çok geçmiş olsun. Cepten ulaşamadım. Üzülme abi. Allahın takdiri.

Fatih valla apache iyi motor. Ama para yok len. Geçen sordum 4300 tl dedi bayi

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    o zaman sana ucuz 2 el salcano verelim tosunum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)