Valla restine rest datlı ama ben öyle yemeğe falan arabaya binmem ruhsatına dersen kabul öteki türlü siz gelin ben her türlü ısmarlarım size yemek yinülsün içülsün meblağğ möhüm değeelll yani
Valla restine rest datlı ama ben öyle yemeğe falan arabaya binmem ruhsatına dersen kabul öteki türlü siz gelin ben her türlü ısmarlarım size yemek yinülsün içülsün meblağğ möhüm değeelll yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Damardan giriyor Faceki fotolarını paylasırım bak
Dedim pepsisine cıkak kazanan kapak altındaki sifreyi alır..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
TATLI bir reste sen çek madem bir daha onda 4 as varsa sende hile yap şabanın ki gibi bendede 5 as var de,,, neyse gaz verme olayını kesiyorum tatlı boş ver ahmet abiyi geçipte üzme hem yarış bize göre değil maksat mahabbbet olsun dimi topic şenlensin öpte ahmet abinin elini bu mevzuda tatlı ya bağlansın senin gibi,,,
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Ben bilmem cok cekti canm versene tarifini yapam valla bak fotoda cekicem.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Herkese selamlar,
İş yoğunluğu arasında Adem Ağa geldi moral aşıladı, çayımı içiyor.Selamı var hepinize
R1 hakikatten acayip birşey.Bir dönem gelem dedim oturuş pozisyonu çok garip, gel görki buda bana ufak kaldı Baba adamın baba motoru olur tabi.
Çok gezcez belli ama Adem abi ye şehin kız kardeşini almak lazım yoksa evde çok oturacak Akropoviç konuşuyor hani ağzı var söylüyor o derece
çok tehlikeli çoook
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
R1 de cok yakısmıs he ne o kısa kollular öyle apaci murat abi
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
adam para yok dedi r1 aldı çıktı karşımıza benzin parası yetişiyormu bari bizde adem nerde bu gün yok diyorduk demek arazı olmuş ha
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
evet murat arkadaşıma çay içmeye gittim R1 le. Yani 1 bardak çay için 30 km yol, bikaç litre benzin yaktım dönüşte biyerde boş yol buldum biraz gaza asıldım, ibre 160 a çıkıverdi yok ben dayanamıyom gazlıyom. Olmayacak çok tehlikeli. Kimseye tavsiye etmem. Pist yarışcıları hariç. 250 cc den yukarısı zevk için. 250 cc bi motorcuya yeter. Bu arada murat arkadaşımızın motorunu çok beğendim. Allah kaza bela vermesin.
R125 al R1 Görüntüsü Salco gidişi
İzzet Abi çok yoğunum bu aydan itibaren artık pazardan pazara gezi fotolarım ile yetinirsin Motor giderken arıza yapmam ben uzun süre diyor.Çok güzel motor harbiden Meriç'in yerinde olmak istemezdim doğrusu Yeni rotalar belirlenirken Adem Ağa'dan bölge hakkında birifing almayı ihmal etmiyoruz
Tamam abi sözün olsun gelebilirsem..yicemm
adem senin r1 niyet bozdurur insana
bana sattıracak arabayı en sonunda
maşallah fena duruyor. yoşimura egsozla deli ses verir...
maşallah diyelim nazar deymesin..
banada bi hayabusa gider hani...
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Aklınızı başınıza alın ağalar Salcolara devam edin yada alın bi 250 cc en fazla benzinin 5 lira olduğu her an için 10 lira olabileceği mtv lerin el yaktığı ülkede yaşıyoruz + olarak yollarımız köstebek yuvası gibi trafiğimiz arap saçı ve insana benzer mahluklar direksiyon başındalar
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)