Motorda basınca korkmuyor insan,aracta korkuyor
Motorda basınca korkmuyor insan,aracta korkuyor
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Bende durum tam tersi
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
tatlı şu serçeyı uno ıle uçuramıyorsan sanada bır sey demıyorum ahmet aga nesıne guvenıyon sen bu serçedesın...
kısa mesafe yarışı yapın 1 km kadar unoya bahıs koyuyorum.... kartal bendede var ama uno her turlu kartalı doganı şahını kalkışta tokatlar....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Benim face varmı sende Ramazan yoksa ekle demirefe43@hotmail.com orada eskilerden benim 124 ün videoları var bi izle sonra anlarsın nesine güveniom serçenin
o 124 le bırak unoyu 206 tokatlamışlığım vardır yollardada denk geliyo senin gibi düşünenler alıveriyorum boylarının ölçüsünü sonra soruyolar durduğumuzda ne motoru var bunda deye
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Meric abide kafam kadar hava flitresi var ustam meric abi benim
Calısalım biraz üstünde sunun
Abi ahmet abide gecicegimi biliyor benim ne videom var nede ispatım..
55 Görüyor 1 de benim aracım..
Gecen gazda iken dayı deli biraz benim..Otobanda sol seritte bizi sollayan WW amarok a 160 ile selektör yaptı..adam saga kacıldı camdan 3 kişi bakıyordu en son
Ahmet abi 160 deyil bizim kadran 200
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ahmet abi senın top speed ne kadar acaba hiç serçe kullanmadım ama uno çok serı kalkıyor kasanın hafıf olmasından dolayı...
dogan kartal şahın tahmınım bunların hepsini kalkışta tokatlar ama serçe yı bılemıyorum
Ruhsatıma baktım..
56.6 Kw 1 KW 1.3 Hp yapıyor.
56.6*1.38=78.108 Hp cıkıyor
895 Kilo +13 jant.Ekzoz bilem yok oynama 0
Oynanmamıs serce varsa cıkalım
bu yarışı yapalım bence iddia ruhsatına olursa tatlı kaçacak... iddiayı düşürelim yemegıne fılan olsun . kımın eşşegı erkek bakalım hemde
oynanık moynanık serçe işte aga oralardan hesap kitap yapmıcan gelcen çıkcan karşıma HODRİ MEYDAN yada takcan geriye uzucan
Ehliyetsiz cıkmam bi yere 1 ay 1 haftadır garajda araba calısmadı bile..temmuzda ehliyetim..Oynama yok cok yüksek arac suanda 2 bakla pıstırmadan asılmam gaza falan
aferim tak böyle geriye akıllı ol
Videoları izledim ahmet abi..
O muratta dedigim gibi oynama var 0 cizmede sesi bilem degişmiyor aracın öyle stabil ses cıkıyor gücü baya fazla
206 Yada tokatı veriyor ama oynama var..
Unoyu gecemessin belki beni gecersin tecrübe vites atmadan dolayı ama unoyu zor
tatlı gözünü korkutuyor çıkamaycağını bildiğin için sen yersin serçeyi zaten senin ağırlığınla beraber 1000 kilo yapmıyor araç kendi gider gibi olacak çek sende restini hodri meydan de nasıl olsa yarış marış olmaz ahmet abi kaçar o ğün geldimi o kaçmassa sen kaçarsın olur biter hehehe;)
Tatlı atısmalar bunlar ramazan abi
Bi bilgimiz varda konusuyoruz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=8G6Sd-umiXk
206 vs uno
Toyota supra vs uno
http://www.youtube.com/watch?v=mSkWAuJLiY4
TAMAM işte tatlı bende bundan bahsediyom sakın yan çizme geri döneyim deme çıktığın yoldan bütün unocular senin le gurur duyacak serçeyi geçmiş diye günün birinde hatta kaybedersen yemekleri ben söyleyecem ahmet abiye sen yeterki yola çık gazan mübarek olsun göster gününü s erçeye sende unonun gücünü göster gazan mübarek olsun aslanım,,,, bütün youtube senin videonla gurur duyacak bütün forum senin bu başlğını okuyacak uno ile oynanmış serçeyi tokatladım diye;)
Abi orda dünyaca ünlü markaları geciyor
İlla 1 taraf kazanır..Ama ahmet abinin tecbüresi benden cok bulusursak neden olmasın
Hodri meydan
olm teker teker gelin len serçe hepinizi yer merak etmeyin
Gelelim oynanık serceye neleri yok demicem neleri var dicem facede var dedin birseyler
işte böyle yürü be kocum kim tutar seni
beyler yakın bir zamanda yarışlara hazırlanın
f54 ile ademin kapışması 24 mayıs 2013 te trt 1 ve trt 1 hd canlı yayınlanacak
tatlı ilede ahmet abinin kapışması atv ve atv hd yayınlanacak iddia bayileri önümüzdeki hafta ganyanları açıklayak
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)