hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
R1 lede geçersen artık hayabusa yada zx14 r a kadar alır Adem ağa ağa adamla şaka olmaz Fatih
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
zaten sıkılmıştım artık 11 yıldır titana binmekten. İyi oldu bence. Bak değişik değişik motorlara biniyom. Sebep oldun. Zatende kendim demiştim. Düzde bi ybr yanımdan geçip giderse satacam motoru diye. Motoru sattım ama motorculuğumu satmadım.
adem bu motoruda geçen olursa satarmısın len yumurta
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
sadece sen geçersen satarım fatih. Çünkü sen beni cümle aleme rezil ediyon. Sağır sultan bile duyuyo
Ben geçersem satma Adem kimseciklere söylemem söz aramızda kalır
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
tamam abi. Bitek fatihe söyleme yeter. Adamın ağzında bakla ıslanmıyor
Ybr le salcoyu gecerim sahitlerim var
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
olaya farklı boyut getireyim; Kymco Agility 125 ile YBR125 tokatlamışlığım çoktur!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Kalkısta tokatlarsın
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Top speed konusunda da Agility 125 YBR'ye kafa tutar. Hemen hemen aynı ikiside.. Ama kalkışta acımasızca yiyor agility..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Abi bilmem drag lara katılan ybr buldum..Dereceli egzantrik silindir piston 135 lik.Dragda dereceleri var net 158 dedi ..
Todayle gelirim ula hadi az yak benden
Dediğin YBR yi biliyomda onun için öyle dedim datlı Todayle gelirsen hız yönünden tokadı yersin dediğin YBR yle gelirsen dayanıklılık ve yakıt yönünden tokadı yersin yani her türlü tokatlanırsın demedi deme unoyla gelirsende serçeyle tokatlarım ona göre
Nerden pilion aklıma bişiler geldi ama kötü planlarımız var Olsun benzin 5 tl olmus,Hem uno ma laf ettirmem ben
Unoyu kalkışta yakışta düzde rampada yokuşta virajda her türlü YERİM ahanda laf ediyom hodrii meydan (bu arada msnde ç.içi ol yazdıklarım gelmiyo sana)
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)