Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Mart 2013, 23:01
adem80 adlı üyeden alıntı
250 lik ne alam acep? Gene wolf mu alsam? Ama sym wolf. Veya inzuma? R1 i yaz gelmeden satmayı düşünüyorum.
Ben olsam kesinlikle inazuma alırdım Adem Fuarda canlı olarak yakından görenlerin neredeyse hepsi kalitesine ve kalıbına hayran kalmış .Karar tabi senin
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Reklamlar
-
05 Mart 2013, 23:01
sevgili dostlar selamlar.
bu gün wolf s için biriyle anlaştık kaporasını da verdim yarın satışını alacağız.yanlız kafamı kurcalayan bi durum var.
test sürüşüne çıktığımda motorun dümdüz giderken sağ sol yapmak istediğimde zor döndüğünü fark ettim.
motor orta sehbadayken de aynı durum var.gidon düz konumda iken sanki bi tırnak var orada takılıyor gibi.
düz konumdan çevrildiğinde normal şekilde sağa sola dönüyor sıkışma yada zorlanma yok.sadece düz konumda sıkıntı var.
adam gidon vidasının sıkı olduğunu söyledi (inanmadım) sağa sola rahat dönüyor deyince lafı çevirdi.tüm salcanolarda bu şekilde dedi.
size sorum şu...bi sorun olduğu belli,fakat sorun ne?
-
05 Mart 2013, 23:04
nezih77 adlı üyeden alıntı
bu gün wolf s için biriyle anlaştık kaporasını da verdim yarın satışını alacağız.yanlız kafamı kurcalayan bi durum var.
test sürüşüne çıktığımda motorun dümdüz giderken sağ sol yapmak istediğimde zor döndüğünü fark ettim.
motor orta sehbadayken de aynı durum var.gidon düz konumda iken sanki bi tırnak var orada takılıyor gibi.
düz konumdan çevrildiğinde normal şekilde sağa sola dönüyor sıkışma yada zorlanma yok.sadece düz konumda sıkıntı var.
adam gidon vidasının sıkı olduğunu söyledi (inanmadım) sağa sola rahat dönüyor deyince lafı çevirdi.tüm salcanolarda bu şekilde dedi.
kazalımı acaba? Gidon rulmanları sökülüp duruma göre greslenecek veya değişecek.
İNZUMA benimde hoşuma gidiyor. Bakalım. Kısmet olursa alırım.
-
05 Mart 2013, 23:22
250 lik ne alam acep? Gene wolf mu alsam? Ama sym wolf. Veya inzuma? R1 i yaz gelmeden satmayı düşünüyorum.
adem abi, kesinlikle inazuma derim!
fuarda tüm 250'likleri üstlerine otura otura, sindire sindire inceledim!
Inazuma çok farklı, gerçekten heryerinden kalite akıyor.
Allah(c.c) nasip kısmet ederse evlendikten sonra alacağım ve sürebildiğim kadar süreceğim makine budur!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
05 Mart 2013, 23:25
kanuni seyhan 150 de ve mondial 125 kt de de aynı olay varmış.arkadaşlar söyledi.
-
05 Mart 2013, 23:30
nezih bizim wolf lerde yok öyle bişey.
Herkes inzuma dedi. Nasipse inzuma olacak. Teşekürler.
-
05 Mart 2013, 23:33
cevaplar için teşekkür ettim hele bi alalım da zamanla anlarız durumunu.
-
06 Mart 2013, 00:55
Adem ınazumayı alda ybr ıle senı bı tokatlıyayım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
06 Mart 2013, 01:05
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
Adem ınazumayı alda ybr ıle senı bı tokatlıyayım
eminmisin? Ben kendimi ahmet abiye tokatlatacam.
-
06 Mart 2013, 01:51
İnazumayıda sym wolfüde ilkönce senin için (ileriye doğruda kendim için) inceledim Adem ikisininde üzerine oturdum ikiside birbirinden rahat ve keyifli geldi ikisiylede resmim var yarın buradan paylaşırım işyerindeki laptopta resimler
Sorun furş takımında bence yani Ademinde deiği gibi gidon bilyası sökülüp ya yağlanacak yada değişecek bizim wolflerde öyle bi sorun yok
eminmisin? Ben kendimi ahmet abiye tokatlatacam.
ooo beybii kendini bana saklıyosun demek gelecem yanına az kaldı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
06 Mart 2013, 02:12
-
06 Mart 2013, 02:13
cevaplar için teşekkür ettim hele bi alalım da zamanla anlarız durumunu.
nezih77 ben ankaradayım ,müsait bi zaman benim motor ile kıyaslayabilirsin bahsettiğin durumu...ben pek anlayamadım ama olayı ,sen bahsettiğin motoru almadan benm wolf'u inceleyebilirsin...
-
06 Mart 2013, 02:37
F54 adlı üyeden alıntı
giderken bana da haber et iş i ayarlarsam birlikte gideriz
verelim çoşkuyu adem e
grup yapalım yani
sen yandın bikere. Neyle gelcen? Ben kendimi ona göre hazırlayayım
-
06 Mart 2013, 02:39
-
06 Mart 2013, 02:46
ahmet abı adem nasıl bı hırs yapmıssa artık gozu senden baskasını gormuyo.tokat mevzuuunda.
-
06 Mart 2013, 02:54
-
06 Mart 2013, 03:00
r1 bunun ıcınmı var yoksa adem
-
06 Mart 2013, 03:02
-
06 Mart 2013, 03:03
-
06 Mart 2013, 03:04
bununn daha ılerısı tabutta röveşata olur heralde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)