cb ufak geliyodu zaten. altında Sıpa gibı kalıyodu
ULAN adem senın motora kım bınse aklı şaşıyor bende buraya fatıh gelınce bakmıştım herkez wolf u yapacan fatıhın yoklugunda oda gelıdıgnde wolf alır herlade artık kadırgayı okuttumuydu....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Kadırgayı vermedi,Allah kaza bela vermesin.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
gittiği yere koku bırakyor senin wolf adem, sahip çık bakalım bak birisi sonra senden habersiz götürür gider arkasından çok bakarsın,,, o askerden gelinceye kadar wolfler 4 bini bulacak heralde ;)))
biz reklamanını yaptıkça salcoda pazara ayak uydurmaya başladı heralde söylentiler 3100 oldu diyore
Yaz geldi,durulmuyor heryer cıvıl cıvıl..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
bizim buraya daha ilk bahar gelmedi sizin orda yazmı geldi izzet bademler çiçek açtımı orda söyle bakalım nerden çıkardın şimdi yazı neresi cıvıl cıvıl evladım senin kanın kaynıyor
askerliğim acemi birliği manisa alaşehirdeydi oraya bile bahar nisan ayında geldiydi bilmesek bizi kandıracan ha durduk yerde,
şimdi ordakı cb kimin murat ın motorumu sattımı onu yoksa duruken bir de wolfmü alayım dedi,,,
Yok arkadasının motorla gelmişler..1 MOTOR 2 KİŞİ..
Meric abi ,Murat abi hayırlı olsun 2 nizede
yakında muratın arkadaşıda cb ısterım derse şaşmayın hayırlı olsun tekrar kutlamak lazım bır ara:hehehe
Her iki tarafa da hayırlı oldun arkadaşlar Bu arada şimdi benim aksesuarlar falan geldi. Lastikler falan geldi. Bu lastikler biraz ufak geldi gözüme sanki. Birde eldiven almıştım. Hayatımda ilk defa motosiklet eldiveni taktım. Hareket yeteneğimin çok kısıtlandığını hissettim ilk anda. Normal midir? Yani alışıyor mu sonradan?
Adem abi murat abilerden haber varmı ??
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)