Merhaba sevgili dostlar
İsmim İlker, yaş 37 Astsubayım. İzmit te görev yapıyor ve yaşıyorum. Bu gece nöbetçiydim ve yaklaşık 5 saattir aşağı yukarı 300 sayfa civarındaki yazdıklarınızı okudum. Gözlerim epey yoruldu
Ben de yeni alıp 1 yıl kullandıktan sonra sattığım Nova S vardı. Çok benzin yakması ve asfaltın biraz yağmur yemesi neticesinde motorun asfaltta gezmesi dışında memnundum
zaten 5 bin km de araya kış girince sattım. Şimdi yaz yeniden kısa bir süre sonra başlayacak. Beni de bir kaşıntı aldı tuttu son bir kaç gündür yine. Sizlerin de böyle yok şuraya gidiyoruz yok buraya gidiyoruz diye yazdıklarınızı bu gece okuyunca kaşıntılarım had safhaya ulaştı
Arkadaşlar mümkünse foruma katılan tüm arkadaşların fikirlerini almak istiyorum, zahmet vereceğim ama
Bu seferki seçimim yakın bir salcano kullanıcısı olarak yine salcano olacak ama bir scooter değil
ben de wolf almaya karar verdim. hatta 2-3 gün evvel bulunduğum bölgedeki önceki motorumu aldığım salcano bayisine gidip broşürü inceleme fırsatı buldum. 3 çeşit wolf var. benim kafamın takıldığı nokta şu dur. wolf 125cc-wolf s 125cc ve bu yıl yeni çıkan wolf 150 cc olmak üzere 3 motor var. bu motorların birbirinden farkı nedir? ve ben bu farkları sürüş esnasında ne derece hissederim? özellikle forumumdaki 300 sayfadaki yazdıklarınızı sabırla 150cc modeli ile ilgili kullanım tecrübesi ve aradaki farkı söyleyebilecek bir arkadaş bulma umuduyla okudum ancak bu tecrübeye sahip arkadaşımın yazdıklarına rastlayamadım. tecrübe ve bilgileriniz ışığında bu konuya detaylı bir yanıt verirseniz çok memnun olurum. motorun özelliklerini önceki sayfalara kopy etmişsiniz ama ben orada yazılanlardan ziyade sizin kullanım tecrübelerinize göre olabilecek farkları merak ediyorum. ve son olarak bu 3 model motordan hangisini tavsiye edersiniz? Başka bir motor lutfen kimse tavsiye etmesin. sadece salcano nun bu 3 modeliyle ilgileniyorum. motorların ebat olarak büyüklükleri aynımı bilmiyorum ama tercih olarak en büyüğü olsun
çok büyük bir adam olmasamda yine de boy 1.83 kilo 83
Ayrıca kask dışında elbisem (Eldiven, pantolon ve mont) yok. sağlıklı ve uygun fiyatta ne tavsiye edersiniz.
Bu arada umarım sizlerle de tanışma fırsatı bulur, önümüzdeki yaz uygun tarihlerde mümkünse buluşur birlikte uzun yollu bir etkinliğe katılmayı da çok isterim. Hepinize sevgiler sunarım.