Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    selam arkadaşlar. R1 deneyimlerimi yazacam. Öncelikle yolda altındaki motora göre muamele yapan motorcu arkadaşlar, siz insanmısınız? Yolda gördüğüm motorların % 95 i bana korna yapıp selam verdi. Bu oran benim wolfta tam tersi % 5. En çok buna şaşırdım. Ve çoğuna selam bile vermedim. Bana göre motoruna göre muamele
    gelelim sürüş deneyimime. Sürmeyen bilemez 165-170 hp nin gücünü. Gazı kesinlikle 4/1 den fazla açamıyosun. O halde bile 3 te asfaltta pati atıyor. Konfor yok.kollarım, omuzlarım, ellerim ağrıdı. 20 km kadar sürdüm zaten. Öne çok yatık sürdüğünden kafayı daima kaldırmak lazım geliyor yolu görebilmek için. Boynumda ağrıdı. Takımlar depoyla aranda eziliyor. Ne yaparsan yap bundan kurtuluş yok.konfor yok. Adneralin çok. Yer uçağı gibi bişey. Gaza ufaktan dokunmakla 2-3 sn yede 100 ü görüyosun. Beğendinmi derseniz, benim wolfe binince uzun bi ooohh çektim. Bu arada pek basmadım. En fazla 130, 140 falan. İlk sürüş için fazla bile. Pek binmem heralde buna. Ben basarım duramam. 250 cc bana ideal. Motor 2002 model, 55 binde. Bunu 1 yıla kalmaz satarız. Sürerken pek zorlandığım söylenemez. Ama kesinlikle çok güçlü. Tecrübesiz adam binemez. Binerse düşer. Soracağınız bişeyler olursa sorabilirsiniz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar. R1 deneyimlerimi yazacam. Öncelikle yolda altındaki motora göre muamele yapan motorcu arkadaşlar, siz insanmısınız? Yolda gördüğüm motorların % 95 i bana korna yapıp selam verdi. Bu oran benim wolfta tam tersi % 5. En çok buna şaşırdım. Ve çoğuna selam bile vermedim. Bana göre motoruna göre muamele
    gelelim sürüş deneyimime. Sürmeyen bilemez 165-170 hp nin gücünü. Gazı kesinlikle 4/1 den fazla açamıyosun. O halde bile 3 te asfaltta pati atıyor. Konfor yok.kollarım, omuzlarım, ellerim ağrıdı. 20 km kadar sürdüm zaten. Öne çok yatık sürdüğünden kafayı daima kaldırmak lazım geliyor yolu görebilmek için. Boynumda ağrıdı. Takımlar depoyla aranda eziliyor. Ne yaparsan yap bundan kurtuluş yok.konfor yok. Adneralin çok. Yer uçağı gibi bişey. Gaza ufaktan dokunmakla 2-3 sn yede 100 ü görüyosun. Beğendinmi derseniz, benim wolfe binince uzun bi ooohh çektim. Bu arada pek basmadım. En fazla 130, 140 falan. İlk sürüş için fazla bile. Pek binmem heralde buna. Ben basarım duramam. 250 cc bana ideal. Motor 2002 model, 55 binde. Bunu 1 yıla kalmaz satarız. Sürerken pek zorlandığım söylenemez. Ama kesinlikle çok güçlü. Tecrübesiz adam binemez. Binerse düşer. Soracağınız bişeyler olursa sorabilirsiniz.
    Adem abi 2000 yılında falan bizde de zzr600 vardı da motor her vitesinde ön kaldırıyordu.Normal insanın işi değil deli cesareti şu ssleri kullanmak
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bende üstüne binince delirdim zaten. Yok yav akıllı işi değil. 250 cc den yukarısı zarar.
    cesur509 bunu beğendi.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Yakışır Adem abime
    cesur509 bunu beğendi.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakışır Adem abime
    hani benim motörün fotoları atacaktın? Bekliyom.

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Adem yer uçağın hayırlı olsun diyelim

Motora göre selam ,saygı da haklısın bizimde başımıza geldi . 125cc ile giderken Allahın bir kulu selam vermez , 600cc hornet ile giderken neredeyse herkes selektör yapıp , selam veriyor.

Bence bunun nedeni 125 cc motosiklet süren insanları kurye ,apaçidir , motor tutkusu yoktur vs. vs. diye selam vermiyorlardır heralde. Ama yüksek cc olan herkese motorcu denir mi , hayır oda başka bir olay .
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    hani benim motörün fotoları atacaktın? Bekliyom.
    Ofisteyim abi daha çıkmadım 4 gün yokum işleri toparlıyorum yoksa geldiğimde kötü olur.Gidince atıcam direk.

O adam yerine koyma işi serviste de çok var.Bir abimizin lafı:''Para var çare var, parasız adam gereksiz adam'' zihniyet bu.
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Ben geldim cok yoruldum
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugün uzunca bir aradan sonra motorla uğraştım biraz.Malum motoru verecez bikaç güne şöyle bir güzel bakım yapam dedim.Tatlıyı aradım gel hadi dedim.Oda çıktı geldi.Güzelce bir kahvaltı yaptık.(kahvaltılık gönderdiği için izzetin annesine ) Yemek yiyip gelem resim ve devamını yazarım.Murata birde süprizim var.
    Murat 48/30, ramizan83 ve TATLIHIZ bunu beğendiler.

Motosikleti
    Aman abi bosver Önemli deyil saat 11 de basladık az önce bitti,cok güzel resimlerimiz var
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adem yer uçağın hayırlı olsun diyelim

Motora göre selam ,saygı da haklısın bizimde başımıza geldi . 125cc ile giderken Allahın bir kulu selam vermez , 600cc hornet ile giderken neredeyse herkes selektör yapıp , selam veriyor.

Bence bunun nedeni 125 cc motosiklet süren insanları kurye ,apaçidir , motor tutkusu yoktur vs. vs. diye selam vermiyorlardır heralde. Ama yüksek cc olan herkese motorcu denir mi , hayır oda başka bir olay .
    doğru analiz bugün baya bi şaşırdım, şok oldum. Ne kadarda değerliymişizde haberimiz yokmuş
    meriç şu süprizi bende merak ettim şimdi

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    doğru analiz bugün baya bi şaşırdım, şok oldum. Ne kadarda değerliymişizde haberimiz yokmuş
    meriç şu süprizi bende merak ettim şimdi
    adem abi sana ne yakışır bilion mu =)
    sym wolf.. hakkı yeniyor o motorun...
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Hadi bakalım bende bugün izin almak için mail attım cevap gelmedi, sözlü hatırlattım birde tersledi denyonun biri.Pazartesi izinsizde olsa gelicem dönüşte atar yapan olursa bak sen şenliğe
    cesur509 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adem abi sana ne yakışır bilion mu =)
    sym wolf.. hakkı yeniyor o motorun...
    tsubasa sym wolf u yerinde, bayisinde inceleyip bakmak gerek. Oturuş pozisyonu benim için çok önemli. Bunu bugün r1 e binince anladım. Yukarda yazdığım gibi konfora önem veririm ben. Wolfa bakmam lazım. Ama sym wolfa.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    tsubasa sym wolf u yerinde, bayisinde inceleyip bakmak gerek. Oturuş pozisyonu benim için çok önemli. Bunu bugün r1 e binince anladım. Yukarda yazdığım gibi konfora önem veririm ben. Wolfa bakmam lazım. Ama sym wolfa.
    kötü değil abi touring motosiklet sonuçta senin wolfden farksızdır..
    oturuşta rahatlık diyosan gel benimkine bin :D
    bune güzelmiş diyicen :D
    r1 le filan ugraşılmaz benzine calışırsın,
    250cc de cbr250, gt250 sıfır alıcaksan, yada sym wolf..
    4. motosiklet yok benim gözümde..
    # motosikletle.blogspot

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet açıklıyorum.Düşündüm taşındım motoru tekersiz vermeye karar verdim.Tabi bu haliyle dengede durmuyor resimdeki takozda hediyemdir

Murat 48/30 ve ramizan83 bunu beğendiler.

Motosikleti
    SEN mi cektin bunu hadi ötekinleride istiok :D

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    meriç adamı kalpten öldürecen len? Lastiklerimi değiştiriyosun, yoksa iç lastikmi taktırıyosun?

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet açıklıyorum.Düşündüm taşındım motoru tekersiz vermeye karar verdim.Tabi bu haliyle dengede durmuyor resimdeki takozda hediyemdir

http://imageshack.us/a/img571/2664/sprizi.jpg
    Uçan motor mu la bu uçarak mı döncez

Motosikleti
    Tİme_shİft42

La ramazan genemi sen olum Cb-ybr-cbf forumları kesmedi burayamı geldin gene

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)