Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Şubat 2013, 19:21
selam arkadaşlar. R1 deneyimlerimi yazacam. Öncelikle yolda altındaki motora göre muamele yapan motorcu arkadaşlar, siz insanmısınız? Yolda gördüğüm motorların % 95 i bana korna yapıp selam verdi. Bu oran benim wolfta tam tersi % 5. En çok buna şaşırdım. Ve çoğuna selam bile vermedim. Bana göre motoruna göre muamele
gelelim sürüş deneyimime. Sürmeyen bilemez 165-170 hp nin gücünü. Gazı kesinlikle 4/1 den fazla açamıyosun. O halde bile 3 te asfaltta pati atıyor. Konfor yok.kollarım, omuzlarım, ellerim ağrıdı. 20 km kadar sürdüm zaten. Öne çok yatık sürdüğünden kafayı daima kaldırmak lazım geliyor yolu görebilmek için. Boynumda ağrıdı. Takımlar depoyla aranda eziliyor. Ne yaparsan yap bundan kurtuluş yok.konfor yok. Adneralin çok. Yer uçağı gibi bişey. Gaza ufaktan dokunmakla 2-3 sn yede 100 ü görüyosun. Beğendinmi derseniz, benim wolfe binince uzun bi ooohh çektim. Bu arada pek basmadım. En fazla 130, 140 falan. İlk sürüş için fazla bile. Pek binmem heralde buna. Ben basarım duramam. 250 cc bana ideal. Motor 2002 model, 55 binde. Bunu 1 yıla kalmaz satarız. Sürerken pek zorlandığım söylenemez. Ama kesinlikle çok güçlü. Tecrübesiz adam binemez. Binerse düşer. Soracağınız bişeyler olursa sorabilirsiniz.
Reklamlar
-
28 Şubat 2013, 19:24
adem80 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar. R1 deneyimlerimi yazacam. Öncelikle yolda altındaki motora göre muamele yapan motorcu arkadaşlar, siz insanmısınız? Yolda gördüğüm motorların % 95 i bana korna yapıp selam verdi. Bu oran benim wolfta tam tersi % 5. En çok buna şaşırdım. Ve çoğuna selam bile vermedim. Bana göre motoruna göre muamele
gelelim sürüş deneyimime. Sürmeyen bilemez 165-170 hp nin gücünü. Gazı kesinlikle 4/1 den fazla açamıyosun. O halde bile 3 te asfaltta pati atıyor. Konfor yok.kollarım, omuzlarım, ellerim ağrıdı. 20 km kadar sürdüm zaten. Öne çok yatık sürdüğünden kafayı daima kaldırmak lazım geliyor yolu görebilmek için. Boynumda ağrıdı. Takımlar depoyla aranda eziliyor. Ne yaparsan yap bundan kurtuluş yok.konfor yok. Adneralin çok. Yer uçağı gibi bişey. Gaza ufaktan dokunmakla 2-3 sn yede 100 ü görüyosun. Beğendinmi derseniz, benim wolfe binince uzun bi ooohh çektim. Bu arada pek basmadım. En fazla 130, 140 falan. İlk sürüş için fazla bile. Pek binmem heralde buna. Ben basarım duramam. 250 cc bana ideal. Motor 2002 model, 55 binde. Bunu 1 yıla kalmaz satarız. Sürerken pek zorlandığım söylenemez. Ama kesinlikle çok güçlü. Tecrübesiz adam binemez. Binerse düşer. Soracağınız bişeyler olursa sorabilirsiniz.
Adem abi 2000 yılında falan bizde de zzr600 vardı da motor her vitesinde ön kaldırıyordu.Normal insanın işi değil deli cesareti şu ssleri kullanmak
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
28 Şubat 2013, 19:30
bende üstüne binince delirdim zaten. Yok yav akıllı işi değil. 250 cc den yukarısı zarar.
-
28 Şubat 2013, 20:11
Yakışır Adem abime
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
28 Şubat 2013, 20:36
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Yakışır Adem abime
hani benim motörün fotoları atacaktın? Bekliyom.
-
28 Şubat 2013, 20:41
Adem yer uçağın hayırlı olsun diyelim
Motora göre selam ,saygı da haklısın bizimde başımıza geldi . 125cc ile giderken Allahın bir kulu selam vermez , 600cc hornet ile giderken neredeyse herkes selektör yapıp , selam veriyor.
Bence bunun nedeni 125 cc motosiklet süren insanları kurye ,apaçidir , motor tutkusu yoktur vs. vs. diye selam vermiyorlardır heralde. Ama yüksek cc olan herkese motorcu denir mi , hayır oda başka bir olay .
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
28 Şubat 2013, 20:55
hani benim motörün fotoları atacaktın? Bekliyom.
Ofisteyim abi daha çıkmadım 4 gün yokum işleri toparlıyorum yoksa geldiğimde kötü olur.Gidince atıcam direk.
O adam yerine koyma işi serviste de çok var.Bir abimizin lafı:''Para var çare var, parasız adam gereksiz adam'' zihniyet bu.
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
28 Şubat 2013, 21:05
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
28 Şubat 2013, 21:15
Bugün uzunca bir aradan sonra motorla uğraştım biraz.Malum motoru verecez bikaç güne şöyle bir güzel bakım yapam dedim.Tatlıyı aradım gel hadi dedim.Oda çıktı geldi.Güzelce bir kahvaltı yaptık.(kahvaltılık gönderdiği için izzetin annesine ) Yemek yiyip gelem resim ve devamını yazarım.Murata birde süprizim var.
-
28 Şubat 2013, 21:17
Aman abi bosver Önemli deyil saat 11 de basladık az önce bitti,cok güzel resimlerimiz var
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
28 Şubat 2013, 21:22
cesur509 adlı üyeden alıntı
Adem yer uçağın hayırlı olsun diyelim
Motora göre selam ,saygı da haklısın bizimde başımıza geldi . 125cc ile giderken Allahın bir kulu selam vermez , 600cc hornet ile giderken neredeyse herkes selektör yapıp , selam veriyor.
Bence bunun nedeni 125 cc motosiklet süren insanları kurye ,apaçidir , motor tutkusu yoktur vs. vs. diye selam vermiyorlardır heralde. Ama yüksek cc olan herkese motorcu denir mi , hayır oda başka bir olay .
doğru analiz bugün baya bi şaşırdım, şok oldum. Ne kadarda değerliymişizde haberimiz yokmuş
meriç şu süprizi bende merak ettim şimdi
-
28 Şubat 2013, 21:23
doğru analiz
bugün baya bi şaşırdım, şok oldum. Ne kadarda değerliymişizde haberimiz yokmuş
meriç şu süprizi bende merak ettim şimdi
adem abi sana ne yakışır bilion mu =)
sym wolf.. hakkı yeniyor o motorun...
-
28 Şubat 2013, 21:26
Hadi bakalım bende bugün izin almak için mail attım cevap gelmedi, sözlü hatırlattım birde tersledi denyonun biri.Pazartesi izinsizde olsa gelicem dönüşte atar yapan olursa bak sen şenliğe
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
28 Şubat 2013, 21:29
Tsubasa adlı üyeden alıntı
adem abi sana ne yakışır bilion mu =)
sym wolf.. hakkı yeniyor o motorun...
tsubasa sym wolf u yerinde, bayisinde inceleyip bakmak gerek. Oturuş pozisyonu benim için çok önemli. Bunu bugün r1 e binince anladım. Yukarda yazdığım gibi konfora önem veririm ben. Wolfa bakmam lazım. Ama sym wolfa.
-
28 Şubat 2013, 21:37
tsubasa sym wolf u yerinde, bayisinde inceleyip bakmak gerek. Oturuş pozisyonu benim için çok önemli. Bunu bugün r1 e binince anladım. Yukarda yazdığım gibi konfora önem veririm ben. Wolfa bakmam lazım. Ama sym wolfa.
kötü değil abi touring motosiklet sonuçta senin wolfden farksızdır..
oturuşta rahatlık diyosan gel benimkine bin :D
bune güzelmiş diyicen :D
r1 le filan ugraşılmaz benzine calışırsın,
250cc de cbr250, gt250 sıfır alıcaksan, yada sym wolf..
4. motosiklet yok benim gözümde..
-
28 Şubat 2013, 21:41
-
28 Şubat 2013, 21:43
SEN mi cektin bunu hadi ötekinleride istiok :D
-
28 Şubat 2013, 21:44
meriç adamı kalpten öldürecen len? Lastiklerimi değiştiriyosun, yoksa iç lastikmi taktırıyosun?
-
28 Şubat 2013, 21:44
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
Uçan motor mu la bu uçarak mı döncez
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
28 Şubat 2013, 21:59
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)