SENİN ÇANTA sumu alıyor ne...
SENİN ÇANTA sumu alıyor ne...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
"67lt kappa topcase" diyelim ramazan
son model.. millet iki kask sığdıramazken benim kappa 4 kask alıyor
su alıyor. hemde nasıl.. ama alttaki tahliye deliklerinden koyveriyor suyu
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tamamen-orjinal-cok-temiz-plusmuayneli-pluskredi-kartina-12-taksit-115965811/detay
250CBF fiyatı iyi +12 taksite bölüyor
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Beyler, Salcano fuara Wolf getirir mi acaba?..
Birde fuarda motor satışı oluyor mu? Bilginiz var mı?..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
izzet benim kafaya taktıgım modeldi cbf250, eskide güzel olan.. hala güzelliğini koruyan sayılı kalmış onların fiyatlarıda malum..
140 150 yapacak diye bu motosiklete para baglarsan
adamı anırtır eşej gibi..
parca fiyatlarına bak, kronik sorunlarına bak.. cok aşırı üzer insanı.
o yüzden cbf150 alayım daha iyi bundan dersin...
# motosikletle.blogspot
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16040264/detay
Buda var fiyatı iyi km idare eder 2008 e göre.. cok motor varda mani. yok
Öyle tsubasa 250 lik hız zor ya 140 stabil yeter bile.benim secenegim 125 den yukarı olmazdı .
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
TATLI bize honda gösterme gıcık oluyoz sonra bıze yamaha at biz onun yan sanayisiyiz
Saclaya yan sanayi deme döverler bak Jianche dicen Motorlarnız ölü fiyatına alınır bu lafı bi yerden hatırlıom ama
Yok be öyle baktım sadece 250 lik makineye binmem ben.. belki aracı sattıktan sonra oda askerden sonra yani 24-25
SATILIK araçlarınız uno dahıl ölü fiyatına alınır
r1 yatıyo kapıda. Gezsemmi acep?
dogrudur,ramazan abi :D benim fiyatım 7500
Adem abi bırak öyle kalsın o yedek olsun salcaya tokat vereni onla gecersin
kocaman yahu? Birazdan hakkından gelecem
resim atda görelim beyazmı siyahmı 1 yeter sana :D 120 görür
Yakında Adem80 Gazlama videosu görürseniz sasırmayın
gri renk. Ama yollar çamur olduğundan hep çamur olmuş. Bi ara atarım foto. Yıkanacak motor.
süttürgit le temizle kac model abi.
süttürgit değil o, söktürgit onun adı yağmur yağdı gece. Gene heryer çamurlu. Atarım bi ara.2004 model.
Hayırlı olsun adem abi tekrardan.Aman diyim el alışkanlığı köklemeyesin dün müdürün motorunu gümbet kavşakta tam düzeltmeden el alışkanlığı abandım fena kaydı.Allahtan refleks oldu düşmedik
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Adem hocaya şimdiden randevunu ver sonra senı belkı tanıyamayabılır iş başa düşünce
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)