100 de 5 mi one la Adem senin motor Araplar için falan üretilmiş olmasın sakın ayarlıcaksan ayarla heç olmazsa ben gelene kadar benzinden tasarruf etmiş olursun nasılsa ben geldiğimde elinde bile götürsen geçilcem sana sözüm var çünkü
100 de 5 mi one la Adem senin motor Araplar için falan üretilmiş olmasın sakın ayarlıcaksan ayarla heç olmazsa ben gelene kadar benzinden tasarruf etmiş olursun nasılsa ben geldiğimde elinde bile götürsen geçilcem sana sözüm var çünkü
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
yok abi sen bi gel, git ondan sonra ayarlıyacam.
TOKATÇI OLAN ADEM...NE HİKMETSE AHMET YAZMIŞIM....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
İLAHİ ADALET DİOSUN YANİ ADEM....ACABA BEN ERENLEREMİ KARIŞIYORUM NEDIR...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
benim ustam ahmet abi. Bu sıralar tokatlama işine tövbeli
artiste bak sen satılıkmı abi?
http://www.yagmurlukcu.com/
Burada var aynısı Ramazan
Sn. Ramizan Evli;
100,- TL ve üzeri tutarlarda kargo yapabiliyoruz.Bu durumda 3 adet gönderebiliriz.Ürünleri karşı ödemeli olarak kargo yapabiliriz.Ödemeyi banka havalesi biçiminde, ya da Ümraniye’deki ofisimize gelerek kredi kartı ile yapabilirsiniz.
İyi günler.
Eray Güldü
CANTAŞ TANITIM LTD. ŞTİ.
0216 523 01 09
Yağmurlukçu
EN aşagı 100 lık alacakmışız yanı uc tane alın kargo yapalım dedı arkadaş bızı aşar yahu bız gene takılmaya devam edelım ahmet abi...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Satılıkkk tıı ama çoktaaannn sattık 2004 modeldi 2005 yılında benden geldi geçti
onu sölemeyi unutmuşum ben sana Ramazan özür dilerim evet 3 taneden az kargo yapmıyor firma hatırlarsanız bir zamanlar buraya çarşaf çarşaf yazmıştım ben yağmurluk buldum en az 3 tane gönderiyolarmış gelin birleşelim alalım deye ama kimseden ses çıkmamıştı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Pazartesi size en güzel wolfun 300 km lik gezi resimlerini koyayımda kıskandırayım biraz
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
muratcım şimdiden hayırlı uğurlu olsun wolfun. yolda gelirken çekersin bikaç foto ama gezi bölümüne değil, tebrik ve kutlamalar bölümüne yeni motorunla ilgili bi başlık açarsın fotolarla beraber, kutlarız.
naptın wolf mu aldın murat abi kiminki meric abininmi
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Fotoğraf makinası da aldım, çakmak kompresörde.Meriçle konuştum pazar günü yanına gitcem.Adem ağanın selamı var dedim.
Bu motor beni 3 yıl götürür.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Pazarmı ordayım murat abi,, en büyük meric abii :D kötü planlarımız varrr :D bende gelicem.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
5 yıl rahat götürür. Sadece standart bakımlar yeter. Yağ değişimi falan. Zaten muratın wolfunun bakımları ben bedavaya yaparım. Murat yanıma yağ la gelsin yeter. 5 dk da değiştiririm. Her 2.500 veya 3 binde 1 litre yağla bana uğra murat. Zincir germe, yağlama falanda yaparız. Hatta zincir spreyi al, kendin arada yağlarsın. İlerde bide ona o-ring li zincir atarız, zincir sesi falanda kalmaz ama o wolf le beni tokatlamayı hayalinden bile geçirme
Hayırlı olsun murat abi, bu msj üstüne hemen meric abiyi aradım ve hemen dısarı cıkalım dedim. Bi o kadarda üzüldüm meric abinin motorunu almak cok istiyordum,Onada söylemiştim Onun kadar iyi birini suana kadar tanımadım desem yeridir,Abi kardes gibi hissediyorum ben kendimi..Gidelim görelim
vay bee, meriçten ölmüş eşek fiyatına istedimde vermedi motoru.
neyse hayrını gör murat kardeş.
düşük maliyetli f/p si yüksek, güzel bir motordur wolf.
mesela bugün gene yana düşürdüm motoru. maşallah gene bişey olmadı.
en az 7 kere düştü. hiçbişey olmuyor.
km 5100 oldu.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)