meriç, murat arkadaşım fotoları yarın yükleyecek galiba.
Murat onuda tokatladım. Canını sıkma sen. Virajda beni tokatlayacak motor zor bulunur. İyi Sürücü olmak lazım. Meriç tokatlayacaktı beni ama? Ne oldi aceba?
meriç, murat arkadaşım fotoları yarın yükleyecek galiba.
Murat onuda tokatladım. Canını sıkma sen. Virajda beni tokatlayacak motor zor bulunur. İyi Sürücü olmak lazım. Meriç tokatlayacaktı beni ama? Ne oldi aceba?
tahsin abi internette aradım aradım bulamadım senın kappayı, sipariş üzerine mi üretiliyor
adem abi sırrını açıkladı. demek hepsini yatarak yan yan tokatlıyorsunMurat onuda tokatladım. Canını sıkma sen. Virajda beni tokatlayacak motor zor bulunur.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
yengeç gibiyim virajlarda. Kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım
iki cbf yapalım adem abi
ben viraja girerken koruma demirine kadar yatırıyorum cünkü :D
bende iddaalıyım
# motosikletle.blogspot
vay tsubasa rakip bana. Söz tokatlarsan sana bi depo benzin alcam. Bugün murat arkadaşımın motoru yavaş gitmesi sebebiyle virajlara yavaş girdim. Genede cant değecekti yahu dediler wolf virajlarda iyi. Eski kasa titan kadar olmasada. Eski titan alçaktı. Daha iyi yatıyodu.
wolfle bora ile de kapışabiliriz=)
# motosikletle.blogspot
tamam ama son pismanlık fayda etmez ona göre. Gerekirse cg kullanıcıları gibi yatarım motorun üstüne, genede işin çok zor. F54 sadece benim rakibim, oda beni virajda değil hep düzde tokatladı zaten dumanını attırırım tsubasa.
Kimsenin kimseye hakaret ettiği yada hakaret etmesini gerektirecek bi durum yok oradada dediğim gibi ne Salcano nede Yamaha bizim aile şirketimiz ama olay şudurki mevcut olan bu kalite farkı mevcut olan fiyat farkını hakedecek kadar değil bence
Benim gibi biriyse korkup demiştir bu efenin gözü kara olmadık biyerde yayılıp gidecek şimdi sonrada vicdan azabı çekicez iyisimi onun eşeği kancık olsun deyip kenara çekilmiştir kesin ben yanıma gelen cubçulara öyle yapıyorum genelde heleki Alanyadan dönüşte 4 tane cub takıldı peşime Sandıklı civarında Afyona kadar peşimi bırakmadılar en son viraja ben usulunce yatarak girdim bebelerin yatmaktan motoru yatırmaktan haberleri yok aynadan baktım hepsi virajın içerisinde savruldu virajdan çıkıştaki düzlükte baktım bunların hepisnin gözü kara iş çıkartcaz hafifçe kestim gazı hepsi beni geçtilerde sonra rahatladılar ilerden geri döndüler
O kadar çok malzemeyi motorda taşıyacaksan yan çanta bakmalısın kendine
Adem rakiplerin çoğalsada fantezilerinin bir numarası benim değilmi halen
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bodrumda dogdu,tokatcıda oldu,salcanoyu bulduuuuu (adem) buyuk motorcuuuuu...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
ahmet abi 1 numara. Ahmet abiyi koşarak tokatlıcam
EGELİM 43 ahmet abi sanırım senın wolfde deponun ustunde kılıf v ardı nasıl temın ettın onu bır zararı varmı
dızlıkler depoya vurunca çızecek gıbı oluyor depoya degdırmemek ıcın bın takla atıyorum faydası olurmu kılıfın
cevap verırsen bırde nerde bulabılecegımı söylersen sevınırım
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
2009 Yamaha YBR125 depo kılıfı uyar diye düşünüyorum. Yıldız Ticaret'te vardı.
Bu arada Wolf'ün GRİ renk olanı artık gelmiyor mu arkadaşlar?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Bana birseyler oluyor..
Yaz geldi heralde motor duygum depresti..Seytan diyor cek bi ybr arabanın yanına böl 32 aya off off
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Var glardiyon o kesmez artık beni.Askerlik düşündürüyor.. arabayı vericek kimse yok bide motor alırsam ufff..ızdırabını ya. para önemli deyil,napcaz sanki parayı
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
bu motora kaç kişi atarsan at, kaç kg koyarsan koy taşıyor. Ne biçim alet anlamadım?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)