Arkadaşlar sizlere konu dışı bir sorum olacak benim MZ in sinyallerine led yerleştirdim fakat sinyaller sürekli yanıyor flaşörü mü değiştirmek lazım ne yapmak gerekir bana bi yardımcı olun
Arkadaşlar sizlere konu dışı bir sorum olacak benim MZ in sinyallerine led yerleştirdim fakat sinyaller sürekli yanıyor flaşörü mü değiştirmek lazım ne yapmak gerekir bana bi yardımcı olun
değiştirmeden önce bi sıkıntı yoktu görsellik için değiştirdim sinyal verince sadece yanıyor flaşöre direnç felanmı bağlamak gerekli
ben hiç rastlamadım benim motorlarda. Demekki sinyal müşürü hani elektriği bi verip bi kesiyoya, kesdigi zaman azda olsa elektrik veriyor. Led lerde azcık akımlada çalışır. Aslında kesiyo elektriği ama ama ledler az elektiriklede çalışmaya devam ediyor ve sürekli yanıyo gözüküyor. Bence ledlere uygun bi sınyal müşürü işini halleder. O ledleri yanlış baglamamışsındır umarım ve ek yerlerini elektrik bandıyla iyice sarmışsındır.
Sinyal flaşörüne bağlı dostum sorun.Bazı flaşörler belli dirençlerde çakmaya başlar.Araçlarda ampul patladığında daha hızlı yanıp sönmesinin sebebide budur.Bir tip daha var.Tüm dirençlerde aynı şekilde çakar. Seninki ilk şekildeki gibi dostum.Direnç bağlarsan veya flaşörü değiştirirsen sorun ortadan kalkar.
sinyalleri ledlerle değişmişseniz uygun değerde taş dirençle bağlamazsanız sürekli yanarlar. sinyal rölesi 20w ile çalışır. oysa uygun lede 20w verirseniz neredeyse 2 h4 lamba kadar ışık alırsınız.
demir efe diye biri varmış. Nick inin baş harfi egelim43, adının baş harfi ahmet abi miş. Göreniniz varmı?
Burdaaaaaaa !!!
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şöylee çamurda takılıyordum Adem ağa senin R 1 le bende kapışırım geldiğimde (ama sadece 1. vitesiyle)
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi 1 de 140 falan yapıyo zandedersem bi denerim gelince bakam 1 de kaç yapıddurumuş?
Boşver ben vazgeçtim geçerim meçerim seni ozaman R1 le wolfe tokatlandım deye moturculuğu bırakırsın gali
Mutluuuuuuuuuu fuara sürüyozmu salcoları aga
en oyle dedın ya ferıbotta yer bılem ayrık.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
sabah iştimasında hazır olan varmı...
---------- Post added at 10:53 ---------- Previous post was at 10:38 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/112790-altin-elbiseli-adam-250cc-karsilastirma-icin-motor-araniyor-2.html
yakında senın ıcın çekecekmış vıdeoyu sırf tsubasa sussuz dıye cekecem dıyede eklemış barkın bey...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
haydi ahmet abi fuar a.ev işi oldu.hemde ıstanbulun en gozde yerınde teşvikiye camiinin orda.hemde yegen 1mart ta avusturyaya gidiyo.yani 3 mart a kadar ev bizim ona göre.şimdi istanbulda olmak vardı anasını satayım,yeni camıde mısır atmak kuslara,,,ısıtklal bekle bız beyazıt meydanı dıkılıtas ordan cemberlıtaş hatta yurume galata koprusu oradan ayasofya sultan ahmet.vs vs vs...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)