Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    erenaltun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf 125 / 2009 Honda CBF 150
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayret bişey, adam zeytin yağının litresine 25 tl, mt üyelerine 20 tl ye olur diyor sıfır asit, %100 organik zeytin yağı bende 5 tl. Okadarda insafsız olunmaz. İsteyene toplu satabilirim 1 tona kadar. 1 litre yağ=1 litre benzin takas olur
    tamam adem ben alırım senden dediğin bu fiyattan :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

bu arada motosiklet fuarına gidecek varmı?
    Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
    Ramazan ALTUNIŞIK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Beter_Bocek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin şu sıralarda ki halin, benim Honda CB 125E alma gaflatinde ki ruh halime %90 benziyor (bence). Aman ''Tsubasa'' yapma öyle birşey, ''battı balık yan gider'' diyip önüne ne çıkarsa aliyim deme. Ben yandım eller yanmasin
    yok öyle sert cıkışlar yapmam, mantık ararım her işimde, mantıklı gelmezse bırakırım..

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin yerinde olsam hiç acele etmem paramı cebime koyar beklerim bu sezonda vedalaşma havası gibi binerim motoruma sezon bitimi ekim-kasım gibi o 8 binliralık motorlardan elbet biri düşer 6 ya verecek alır geçerim
    bekleyeceğim abi mecbur .. biraz daha para biriktireyim..

Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşbihte hata olmaz derler.ahmet abi ne güzel söylemiş.ben motor konusunda şanslıyım ybr 250 enıstenın motoru aldım.ıstanbuldada kasım ayınd kullanma fırsatımda oldu,bacanaga gıttım buyukcekmeceye dudulludan ıyıde yol yaptım.yeter abı adam 120 130 basıo arabyla kapısıo benle.dokunuyon gaza gecıp gıdıon.haaa hep bu suratledemı kllandın elbettekı hayır.80-80 gıttım aama en azından o guc elının altında oldugunu bılmek bıle rahatlatıyo adamı.şimdş oyle bı makınayı denk getırmelı.ben enısteden aldım ama moto 2-3 yıldır yatıo garajda.2006 model 14350 kmde.hanı keyıf motoru derler ya ondan.7000 tl algısı ergısı hepsı ıcınde olacak sekılde bana geldı.4500tl sını verdım.motor daha ıstanbulda.mayıs 20 gıbı fren muayenesını neyını yaptırıcam 1 tmmuzda benım yaz ıcın planladıgım gezıye cıkıcam onunla.oyuzden getırmıyorum daha zaten haavalarda malum.elımdede salco var.atılırsa belkı sabredemem alır gelıırm ama sımdılık plan bu. tsubasa bahsettıgım abdullah abıye senın yazdıgınıda soyledım sasesınde boyle bı durum olmus dıye.etraflıca bı arastırcak yarın.kendısıde motorcu zaten.en azından bılgısı var kaynak konusunda.rabbım herkesın gonlundekı yatan aslanı nasıp etsın.ama en onemlısıde kazasız belasız surusler nasıp etsın,
    abi pis motosiklete oldum olası bulaşmadım. bulaşmak istemem.. 96 bin de motosiklet kullanıyorum yine de dogru dürüst motosiklet bakımı yapınca düzgün gidiyor sorun cıkarmıyor..
    ybr olayına gelince güzel alet ama son sürat ve serilik konusunda şüpheliyim..
    yamahanın adı var diyoruz ama parcaları cok sakat ve pahalı..
    yani o güç elimin altında olsun diyorsan gt250 ye bir bak derim
    binince gerçekten bu bir motosiket havası veriyor

Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz benzin pahalı dıyoz siz cc buyutcez dıyorsunuz .... 125 cc bıle luks gelıyor arkışdşler bıze...
    yapacak bişey yok abi.. baydı artık beni bu 125cc .. biraz daha torklu güzel bir motosiklete binerim 1.5 2 litre fazla yaksın
    ramizan83 bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı erenaltun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam adem ben alırım senden dediğin bu fiyattan :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

bu arada motosiklet fuarına gidecek varmı?
    o mesajın altına yazmak ıstedım yazamadım.14 yıllık zeytın agacım var benımde 12 donum uzerınde 221 agac.ya ben gerızekalıyım yada mıllet cok uyanık.bu yıl zaten doludan cok zarar gordu zeytın.hep alt topladık.arkadaslar bende bu ısın membaasındanım.vatandası gazlamak nıye.marmarabırlıge verdıgımız zeytının kotası ortada malum fıyat polıtıkasıda.buyıl hava muhalefetınden bırcok kısı dusuk fıyatlar nedenıyle yag cıkardı.ademın dedıgı dogru 5-6 tl ye yag sattık satıyoruzda.boyle gerızekalı kendını uyanık sanan tacırlere ınanmasın mıllet.yagına gore 5-6-7tl zeytınyagının lt fıyatı.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    zeytin dedinizde, bugün öğleden sonra zeytinliğe gidip geldim. Toplamda 175 km cik vaktim kısıtlıydı, dip gaz gittim geldim artcı hanımla. 100 den aşa pek düşmedim. Biçok kere 120, bikaç kere 130 yaptım. Hep dip gaz. Ama allah var yolda artçımla kamyon, tır, münibüs hiç bişey dayanmıyor. 10 numara yahu yanlız dipgazda benzini içiyo resmen. Toptan sıfır asit, %100 organik zeytin yağı 5 tl. Gel vatandaş geeel

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Adem Abi yaptı diyorsa doğrudur Gidiyor motor hakkını yememek lazım.Hava güzeldi abi bugün.Bende pazar Celal(Cesur) abinin yanına gitmek istiyorum Milasa.ama daha kendisinin haberi yok
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o mesajın altına yazmak ıstedım yazamadım.14 yıllık zeytın agacım var benımde 12 donum uzerınde 221 agac.ya ben gerızekalıyım yada mıllet cok uyanık.bu yıl zaten doludan cok zarar gordu zeytın.hep alt topladık.arkadaslar bende bu ısın membaasındanım.vatandası gazlamak nıye.marmarabırlıge verdıgımız zeytının kotası ortada malum fıyat polıtıkasıda.buyıl hava muhalefetınden bırcok kısı dusuk fıyatlar nedenıyle yag cıkardı.ademın dedıgı dogru 5-6 tl ye yag sattık satıyoruzda.boyle gerızekalı kendını uyanık sanan tacırlere ınanmasın mıllet.yagına gore 5-6-7tl zeytınyagının lt fıyatı.
    5 kilosuna 50 tl veriyoruz malatyada...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adem Abi yaptı diyorsa doğrudur Gidiyor motor hakkını yememek lazım.Hava güzeldi abi bugün.Bende pazar Celal(Cesur) abinin yanına gitmek istiyorum Milasa.ama daha kendisinin haberi yok
    payara bakarsın yağmur olur

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    barkın abiye mesaj ata ata adam delirdi 250 cc vidyosu cekicekmiş :D
    fuarda yakalarsa beni döver:D:D
    adem abi motoru bugun sordurttuk motoru çöp bidonuna girmiş :D
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    barkın abiye mesaj ata ata adam delirdi 250 cc vidyosu cekicekmiş :D
    fuarda yakalarsa beni döver:D:D
    adem abi motoru bugun sordurttuk motoru çöp bidonuna girmiş :D
    tsubasa çöp bidonuna bişey olmuşmu? temiz bulursun pahalı olur, ucuzu böyle kazalı çıkar.

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bidonda birşey yokmuş adem ağa motor pert

Beter_Bocek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Orbit II 125 (2013) & Kuba XCG 150 (2014)
    zeytin dedinizde, bugün öğleden sonra zeytinliğe gidip geldim. Toplamda 175 km cik vaktim kısıtlıydı, dip gaz gittim geldim artcı hanımla. 100 den aşa pek düşmedim. Biçok kere 120, bikaç kere 130 yaptım. Hep dip gaz. Ama allah var yolda artçımla kamyon, tır, münibüs hiç bişey dayanmıyor. 10 numara yahu yanlız dipgazda benzini içiyo resmen. Toptan sıfır asit, %100 organik zeytin yağı 5 tl. Gel vatandaş geeel
    Bundan 6-7 sene önce, öğrencilik yıllarımda odamda bir ege'li arkadaş vardı ondan yeşil zeytin almıştım 10 TL'ye (kilosunu!) Adem ağa engin zeytin bilgine ihtiyacım var; acaba bana yasladı mı vites'i, yaslamadı mı? (O gün bugündür hep merak ediyorum)

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Meric abi nörüyon
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence dayamış arkadaş sana 6-7 sene öncesinden bahsediyorsun

Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Meric abi nörüyon
    Bişey örmüyom valla tatlı

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yeşil zeytinin kilosu zeytın yağı kılosu fiyatları farklı olabilir. 2 cisi zeytin yağı ithal edilirse (bazı yıllar oluyor) bide o yıl mahsül azsa genel olarak, fiyat 5 tl iken 20, 25 tl ye fırlayabilir. Nasıl soğan ithal edilince fiyat 2ye 3 e katlanıyor aynen öyle.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence dayamış arkadaş sana 6-7 sene öncesinden bahsediyorsun

Bişey örmüyom valla tatlı

Hadi kak gidem.. o supangle cok hosuma kactı İyi geceler.. Ölüom ben :D
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    yeşil zeytinin kilosu zeytın yağı kılosu fiyatları farklı olabilir. 2 cisi zeytin yağı ithal edilirse (bazı yıllar oluyor) bide o yıl mahsül azsa genel olarak, fiyat 5 tl iken 20, 25 tl ye fırlayabilir. Nasıl soğan ithal edilince fiyat 2ye 3 e katlanıyor aynen öyle.
    Efelerin efesi, efelemiş yani beni Vay nımızsız vayy

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    zeytin zamanı gel, bedava vereyim ben isteyene mt üyelerine kendilerine yiyebileceği kadar bedava yeşil zeytin benden. Bi şartla tabi. Yanıma gelecekler ziyarete, gidecez zeytinliğe istediği kadar topluyacaklar

Motosikleti
    zeytin zamanı gel, bedava vereyim ben isteyene mt üyelerine kendilerine yiyebileceği kadar bedava yeşil zeytin benden. Bi şartla tabi. Yanıma gelecekler ziyarete, gidecez zeytinliğe istediği kadar topluyacaklar
    Yolum düşer ise neden olmasın. Şimdiden Allah razı olsun, hasat'ın bol ve berektli olsun

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Beter_Bocek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yolum düşer ise neden olmasın. Şimdiden Allah razı olsun, hasat'ın bol ve berektli olsun
    sağol arkadaşım. Bugün gittim zeytinliğe, boru gibi kaynak suyu fışkırıyo bi kaç yerden. Tertemiz su. Hep boşa akıyor. Arkadaşlarla motorlarla oraya çıkmayı çok isterdim. Yollar tam krosluk. mükemmel doğa, çam ormanları arasında, manzara mükemmel, tertemiz hava. Tam gezmelik, görmelik milasta uyku vadisini herkes bilir. Uyku vadisinin hemen üstünde.

Motosikleti
    sağol arkadaşım. Bugün gittim zeytinliğe, boru gibi kaynak suyu fışkırıyo bi kaç yerden. Tertemiz su. Hep boşa akıyor. Arkadaşlarla motorlarla oraya çıkmayı çok isterdim. Yollar tam krosluk. mükemmel doğa, çam ormanları arasında, manzara mükemmel, tertemiz hava. Tam gezmelik, görmelik milasta uyku vadisini herkes bilir. Uyku vadisinin hemen üstünde.
    Maşaallah subhanaallah, allah nasip eder de oralarıda görme fırsatına erişim, cümlemize de

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)