Evet boşamı totoşu yırtıoz biz aman Adem aga 1000 lik alma deye
Evet boşamı totoşu yırtıoz biz aman Adem aga 1000 lik alma deye
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bende yazayım bari.....günaydın arkadaşlar....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
gunaydınlar.... mıllet buyuk motor derdınde....
bız ıse küçültmenın derdındeyız en buyuk motor bızım için çift java ıdı... yakıtı ıcınce 150 cc 160 cc ye gectık bunlarda 125 cc ye göre yakıt ıçıp sarhoş olunca kattogöri düşürüp 125 cc ye gectık ılerdekı hedefımj 100 cc mtv sız motorsıkletlere bınmek buyuk cc bızı bozar....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Günaydın Wolf aleminin insanları. Nassınız, iyisiniz?..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
hani dedinizya bana wolf asfalt motoru dıye ıyıde bızım burda asfalt yokkı... şimdi wolfu satalımmı yanı...
olmaz bu sezon senınle yola devam edecegız...
olmadı çamurlugunu sökeriz ...
bu pazardan bır kaç kare eteklerıne bahar gelmış bozkırımın daglarında halen kar var burun bakın ıstersenız
Süper fotolar..!!
Arka çanta kaç litrelik hocam?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
NOVARİX kardeş litreden anlamam satıcıda vardı içine kaskı koydum sıgdı aldım...kibarda durdu yoksa bilmiyorum kusura bakma
abi nasıl desem. calıştıgım yerdeki arkadaşlarım cesit makinaları var, hepsi kardeşim gibi, istediğime biniyourm
heves değil de ihtiyac olarak görüyorsun,
mesela ktm duke e bindim ucuz olsa tam anadolu işi dag bayır cık hopla zıpla =)
gsxr 1000 e bindim adam sollarken nefesini tutuyorsun, kalbin yavaşlıyor biraz manyak işi
fazere bindim dün.. sanırım en ideali o olabilir..
yol tutuşu gidişi baya iyi..
kimseyle muhattap olmuyorsun..
tabi bunları 10 20 bin km yapan adama kimse önermez.
tecrübe işi başka bişi basmamayı yapmamayı insan kazalarla ögreniyor..
zincir lastiğe dolandı cbfte 2 3 ay önce 2 metre havaya attı beni hala kaburgalarım agrıyor =)
lafım şu ki düş kalk +1 oluyor tecrübe konusunda tabi bu da hayatta kaldıysan geçerli.
ne olursa olsun insan kendine hakim olmalı..
motosiklet kullanırken artcıyla bile konuşmam ben. bana cok kızıyorlar, zaten kafada kask var ne diye konuşmaya calışıp dikkatımi dagıtayım ki,
yine 125 cc az geliyor cıkıp gecemiyoruz diyenler için 250 cc cok ideal diyebilirim..
illaki benim gibi düşüneniz vardır, lan motor yap bi 150 güldür yüzümü diye..
# motosikletle.blogspot
Ben geldim beyler baylar ) nasıl gidiyor forum ve motor işleri.
Senin ilaç'ını biliyorum; Honda CB 125 Turbo SLX I.E.
Burnun dikine bayır aşağı 130 km/h yapabiliyormuşşş!
Yamaha Fazer 800'ler güzel. Bir tek 1.ci vites'e geçerken çıkardığı ses, beni rahatsız etmişti. Onun dışında her sınıf motor'dan kararınca alınmış özelliklerin, bir yerde toplanmış hali.
Senin aklında ne var şu sıralar?
ramazan fotolar 10 numara yani tam kartpostallık. Büyük motor derken birader gitti bugün R1 almaya. 2004 model, temizmiş. Bakalım beni pek tatmin etmez ama idare eder işte
fazer iyi motor, bana fazla.. ekstra maliyet ekstra aşırı güç, ivmelenmesi filan tam bir ss havası veriyor insana..
ss bir şekle sokup sokak motosikletine sokmuşlar oldukca iyi fiyatına göre..
aklımda bir dünya şey var cbf 250 cbx250 20 30 km artı hız için degmez gibi geliyor
oldum olası hyolar var aklımda..
er 5 var 6 7 bine
kafa karışık, yazın benim motoru veririm ilanı veririm.. üste 4 koyarım 6.5 7 civarında temiz bişi bulurum gibi geliyor..
ama artık küçük cc olayı benim için arkada kaldı..
bisiklete biner gibi motosiklete biniyorum..
hisettiğim bu..
belki de küçük cc de yaptıgım 50 55 bin km nin cok büyük etkisi oldu
adem abi sizin tarladan petrol kuyusu cıktı herhalde?
r1 = 100km = 10 litre = 49.95 tl
hatırlatayım dedim
# motosikletle.blogspot
Oooo hadi hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
Daelim Roadwin 250i var. Da herkes pek sevmiyor. Halbuki iyi bir marka (Güney Kore menşei). Asya Motor getiriyormuş. Üçerler'de 8.500 TL. 160-170 km/h yaptırıyorlar. 5 vites değil de 6 vites olsaydı listeme alırdım
tayfur kardeşim yaş olarak aynı yaştayız diye tahmin ediyourm
yani motosiklet geçmişin en az 5 seneye dayanıyordur..
benim 5 motosikletim oldu
pejo 103 honda today ybr cbf bora totalde 55bin km yaptım.
hala calışıyorum ögrenci oldugum halde istanbulda cbf le
neyseki kafamdaki cogu ön yargıları kırdım diyebilirim..
karalamak istemiyorum gördüğüm motosikletleri
cb e den nefret ettiğim özellikleri ön yargılı olmadım asla ona karşı bindim kullandım mantıksız geldi
neden bizim firmalardaki motosikletler de aynı özelliklerde yapıyorlar adı honda olunca mı 4 bin tl oluyor.?
daelim güzel motosiklet gördüğüm kadarıyla bumoto da öyle..
ama türkiyede kaza cok oluyor parca bulamayıp başka bir motosiklet parcasını uydurmaya calışmıyorlar mı fıtık oluyorum..
hyosung u mahvetti kanuni firması,
yurt dışında hondayla yamahayla baş kaldıran firma..
türkiyede asyadan mondialden farksız muamele görüyor.
sebebi kullanıcı hataları, kanunin hataları. sıfır stokla calışan bir firma,
elindeki siparşleri biriktirip gönderip parti parti mal ceken bir firma..
kanımca gt250 dogru dürüst kullanılmışsa 70 80 bin km sorunsuz kullanılabilir, tek hazettiğim motosiklet bu oldu.. 250cc de
honda cbf 150 kullandıgım motosiklet 88binde refekte oldu.. şuan 96 binde 65binden sonra yag yakmaya başlamıştı..
uzun oldu tayfur kardeşim ama umarım dediklerimi anlamışsındır.. beni de yanlış tanımanı istemem
# motosikletle.blogspot
sağolun arkadaşlar. Daimi olarak almıyoruz, 1 yıla kalmaz satarız . Satmadanda bir,iki tur turlarız
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Kanuni ile ilk ithal eden arasında ki ihtilaf'ın sonucunda, Hyosung zırt oldu, Kanuni'nin sayesinde ve ithal edenin. Bu işte Hyosung'un da suçu var. İhtilaf olacağını bile bile horoz dövüştürdü, olan da aslında onlara oldu. Artık çevrem de 1 tane bile Hyosung yok! Bunun dışında yazdıklarını pek anlıyamadaım, kusuruma bakma Umarım her daim her istediğin olur, Allah cümlemizin yardımcısı olsun
Ağam oldumu şimdi bu 1 yıla kalmaz satacaksanız, sonra ki motor ne olacak? Bak merak sardı yine
merhaba arkadaşlar.
http://www.motosiklet.net/forum/dige...rlamizdan.html
İlanı görünce adem ağa 1000 lik alınca yakıt parası nasıl bulacağını çözmüş dediydimde ilan adem ağanın değilmiş
---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:24 ----------
Baya iyi gezmişsin.Resimlerde çok güzel çıkmış.Yarı Prof makinamı kullanıyorsun?
meric abi alt sakal istediydin 80 tl mıs.. siyah
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)