Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Şubat 2013, 22:40
Reklamlar
-
18 Şubat 2013, 22:46
Beter_Bocek adlı üyeden alıntı
Kominist bir rejim olduğu için; ''Google'' bile yasak, hemen herşey gibi! Sadece çalışmak var...
YBR'yi Jianshe'nin fabrikasında üretiyorlar, haliyle de daha önce paylaştığım Salcano Wolf'ün üretim videosu ile aynı üretim prosesleri uygulanıyor. Senin arayışın farklı gibi gelmeye başladı
Amacını söyle de o'na göre çay demliyim
Neyse gerek yok ben meraktan sormuştum ama wolfün videosu varken ybr ninkini koymamışlar sağolsunlar,şu komünizmi de işlerine geldikçe uyguluyorlar nedense.Tam tersi ekonomik politika ile yönetilen bir ülkenin şirketi topraklarında üretim yapıyor sorun yok,videosuna,bilgilerine internet sitesine gelince komünizm Nasıl işse artık.Neyse sağol.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
18 Şubat 2013, 23:03
haojin2005 adlı üyeden alıntı
Neyse gerek yok ben meraktan sormuştum ama wolfün videosu varken ybr ninkini koymamışlar sağolsunlar,şu komünizmi de işlerine geldikçe uyguluyorlar nedense.Tam tersi ekonomik politika ile yönetilen bir ülkenin şirketi topraklarında üretim yapıyor sorun yok,videosuna,bilgilerine internet sitesine gelince komünizm
Nasıl işse artık.Neyse sağol.
Bu durum biraz da sözleşmelerle ilgili, belki Yamaha ürünlerinin üretim sırasında ki video ve fotoğraflarının yayınlanmamasını istemiştir/şart koymuştur... Belki imajı yerle bir olacak! Bunları da düşünmek gerekiyor...
-
18 Şubat 2013, 23:15
Bu durum biraz da sözleşmelerle ilgili, belki Yamaha ürünlerinin üretim sırasında ki video ve fotoğraflarının yayınlanmamasını istemiştir/şart koymuştur... Belki imajı yerle bir olacak! Bunları da düşünmek gerekiyor...
Yamahanın öyle birşey yapacağını pek sanmıyorum.Yebere,kubanın ybr çakması gibi motorların benzeri Çin'de de satılıyordu görmüştüm bir sitede.Eğer imajını kirleticek bir durum olsa üretilmelerine izin vermezdi.Ama senin de dediğin olabilir.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
18 Şubat 2013, 23:26
Yamahanın öyle birşey yapacağını pek sanmıyorum.Yebere,kubanın ybr çakması gibi motorların benzeri Çin'de de satılıyordu görmüştüm bir sitede.Eğer imajını kirleticek bir durum olsa üretilmelerine izin vermezdi.Ama senin de dediğin olabilir.
Yamaha YBR'lerin Jianshe'nin fabrikasında üretildiğini, 1980 yılından itibaren Jianshe ve Yamaha'nın hem ortak üretim hem de ortak teknoloji geliştirme ortaklığının, Jianshe'nin 1889 (yazı ile; bin sekiz yüz seksen dokuz) yılından beri faal olduğunu bilmiyorsun. (Yamaha 1955 yılında itibaren motosiklet'e merak salmış) Yamaha YBR'lerin ön kısımlarında bir etiket vardır orada ne yazıyor biliyormusun. Bilmiyorsan yazayim; Jianshe-Yamaha Cor.
-
18 Şubat 2013, 23:30
adem80 adlı üyeden alıntı
wow bak o olur işte
yağ yakıyomuki acep?
Yağ yakmıyorsa ben onun orjinal Honda olmadığını düşünürüm.. Honda dediğin yağ yakacak usta!!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
18 Şubat 2013, 23:32
Yamaha YBR'lerin Jianshe'nin fabrikasında üretildiğini, 1980 yılından itibaren Jianshe ve Yamaha'nın hem ortak üretim hem de ortak teknoloji geliştirme ortaklığının, Jianshe'nin 1889 (yazı ile; bin sekiz yüz seksen dokuz) yılından beri faal olduğunu bilmiyorsun. (Yamaha 1955 yılında itibaren motosiklet'e merak salmış) Yamaha YBR'lerin ön kısımlarında bir etiket vardır orada ne yazıyor biliyormusun. Bilmiyorsan yazayim; Jianshe-Yamaha Cor.
Sakin ol dostum.Jiansheye bir laf söylemedim.Zaten Yamaha'nın Honda'nın ürettirttiği marka gibi adı sanı duyulmamış fabrikalarda üretim yaptıracağını sanmıyorum.Jianshe'nin diğer motorları Avrupa'da satılıyor ama Türkiye'ye getirilmiyor nedense.Zaten Türkiye'ye gelmesini istediğim 2 Çinli marka var.1.Zongshen 2.Jianshe.
-
18 Şubat 2013, 23:35
Sakin ol dostum.Jiansheye bir laf söylemedim.Zaten Yamaha'nın Honda'nın ürettirttiği marka gibi adı sanı duyulmamış fabrikalarda üretim yaptıracağını sanmıyorum.Jianshe'nin diğer motorları Avrupa'da satılıyor ama Türkiye'ye getirilmiyor nedense.Zaten Türkiye'ye gelmesini istediğim 2 Çinli marka var.1.Zongshen 2.Jianshe.
Ama ''Salcano'' gibi değil. ''Regal''in veya ''İstikbal''in getirmesini hiç istemem. Getiriyorsan, ya isim'i ile getireceksin ya da getirmeyeceksin. Sihiri, gizemi, albenisi gidiyor.
-
18 Şubat 2013, 23:38
Ama ''Salcano'' gibi değil. ''Regal''in veya ''İstikbal''in getirmesini hiç istemem. Getiriyorsan, ya isim'i ile getireceksin ya da getirmeyeceksin. Sihiri, gizemi, albenisi gidiyor.
Aynen öyle.Mesela Jianshe adıyla satsaydı bence daha çok satardı ve karizması olurdu.Salcano'nun eski motorları her kmde parça düşürdüğü için bu motoru da aynı şekilde sandılar (geçmişte ben de sanardım) ve çok fazla satamadı.
-
18 Şubat 2013, 23:39
Kominist bir rejim olduğu için; ''Google'' bile yasak, hemen herşey gibi! Sadece çalışmak var...
YBR'yi Jianshe'nin fabrikasında üretiyorlar, haliyle de daha önce paylaştığım Salcano Wolf'ün üretim videosu ile aynı üretim prosesleri uygulanıyor. Senin arayışın farklı gibi gelmeye başladı
Amacını söyle de o'na göre çay demliyim
Komunist mi? Global ekonominin lokomotifi konumundaki tüm markaların üretim üssü olmuş bir ülke nasıl komunizmle yönetilir? Dünyanın en büyük 2. ekonomisinde kapitalin dolaşımının sadece devlet eliyle sağlandığını nasıl iddia edebiliriz? Komunizm çok uzun yıllar önceydi Çin'de. K.Marx'ın Das Kapital'de bahsettiği evreleri biraz irdelemek lazım. O zaman Çin'in gölgesinin nasılda yeryüzüne düştüğünü daha rahat anlayabiliriz..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
18 Şubat 2013, 23:45
Aynen öyle.Mesela Jianshe adıyla satsaydı bence daha çok satardı ve karizması olurdu.Salcano'nun eski motorları her kmde parça düşürdüğü için bu motoru da aynı şekilde sandılar (geçmişte ben de sanardım) ve çok fazla satamadı.
Sürüyle motor satarlar 3-5 bin TL'yi sakınırlar, adam gibi, çağ'a uygun hatta ötesinde bir web sitesi yapamazlar. Adam akıllı web siteleri olsa, bir de ne getirdiklerini sinevizyon şeklinde tanıtsalar, bir de satış fiyatlarını/listelerini her ay güncelleyip yayınlasalarda, yetkili bayii'lerin kucaklarından kurtulsak Fena mı olurdu
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Komunist mi? Global ekonominin lokomotifi konumundaki tüm markaların üretim üssü olmuş bir ülke nasıl komunizmle yönetilir?
Dünyanın en büyük 2. ekonomisinde kapitalin dolaşımının sadece devlet eliyle sağlandığını nasıl iddia edebiliriz? Komunizm çok uzun yıllar önceydi Çin'de. K.Marx'ın Das Kapital'de bahsettiği evreleri biraz irdelemek lazım. O zaman Çin'in gölgesinin nasılda yeryüzüne düştüğünü daha rahat anlayabiliriz..
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87in_Halk_Cumhuriyeti
En sağ sütunda, aşağılara doğru giderken ''yönetim biçimi'' kısımında yazan partinin adı, herşeyi anlatıyor. Ülke'nin adı; ''Çin Halk Cumhuriyet''i yazmış, hikaye, kominist rejim devam
-
18 Şubat 2013, 23:51
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Komunist mi? Global ekonominin lokomotifi konumundaki tüm markaların üretim üssü olmuş bir ülke nasıl komunizmle yönetilir?
Dünyanın en büyük 2. ekonomisinde kapitalin dolaşımının sadece devlet eliyle sağlandığını nasıl iddia edebiliriz? Komunizm çok uzun yıllar önceydi Çin'de. K.Marx'ın Das Kapital'de bahsettiği evreleri biraz irdelemek lazım. O zaman Çin'in gölgesinin nasılda yeryüzüne düştüğünü daha rahat anlayabiliriz..
Dostum işin siyasetine girmek istemiyorum ama şöyle birşey var.
Kullandığım motosiklet kapitalist bir ülkenin markasını taşıyor(Japonya).Ancak komünist bir ülkede üretiliyor(Çin).
Kullandığım cep telefonu da aynı şekilde kapitalist düzene teslim olmuş bir ülkenin markası(G.Kore).Ancak yine komünist bir ülke olan Vietnam'da üretiliyor.
Bu örnekler çoğalır yaşamımızın her yerinde var ama maalesef böyle,politikalar ve kimi yöneticiler tutarlı değiller işte.
-
19 Şubat 2013, 00:04
bu iş cezaya gider Sussuun. !!!
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
19 Şubat 2013, 00:08
-
19 Şubat 2013, 00:23
bırakın kapitalisti, koministi, honda varya ataist, ona bakın.
-
19 Şubat 2013, 00:25
-
19 Şubat 2013, 00:28
-
19 Şubat 2013, 00:48
50x4 = 200 cc. Honda bunu bile yapamamış 4 tane wolf motoru alıp böyle bişey yapsak 500 cc lık bi canavar ortaya çıkarmı acep?
-
19 Şubat 2013, 00:50
adem80 adlı üyeden alıntı
50x4 = 200 cc. Honda bunu bile yapamamış
4 tane wolf motoru alıp böyle bişey yapsak 500 cc lık bi canavar ortaya çıkarmı acep?
Jianshe Js 500 RR-6A
-
19 Şubat 2013, 00:50
adem sen organızeyı yap.ben 500cc salconun ılk talıbıyım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)