haklısın dostumda burda ufak bır çamura gıremıyecekmıyız ....bıraz yukseltsek olur heralde ama o zamanda ön amartisörler yaylaınca maşayamı deger acaba
haklısın dostumda burda ufak bır çamura gıremıyecekmıyız ....bıraz yukseltsek olur heralde ama o zamanda ön amartisörler yaylaınca maşayamı deger acaba
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Tespit doğru Ama insan biraz daha fazla tolerans istiyebiliyor, güzelim motorlardan. Tıpkı Renault 12 arabasına, küçük ve büyük baş hayvan koyup nakliyecilik yapan vatandaşlarımız gibi!.. Sanırsam ''çamurluk'' sorunu, çamur'un türünden ve tipinden kaynaklanıyor! Yapılıcak en akıllıcası; ya çamurluğu söküp, dağa, taşa, çamura çıkılacak. Ya da çıkılmayacak
ben böyle bir model istiyorum
yada çamurlugu böyle yapacam....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Keşke çamurluğu o kadar yakın yapmasaydılar. Normalden biraz daha yakın ön çamurluk, ''Wolf''lerin
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
Jianshe Js125-6a - Salcano Wolf'un üretim aşamalarını anlatan, Jianshe fabrikasının yayınladığı video.
çamurluktan yana veya buralar okadar çamurki, ve dağa tırmanışlarımda var, hiç çamurdan yana derdim olmadı.
Bugün metrodan bosch marka tazikli su yıkama makinesi aldım 159 tl ye. Hortumla ne kadar yıkasam çıkmıyodu bu yağla karışık çamurlu yerler. Demin bi yıkadım makineyle, bi kaç kilo çamur döküldü yere koruma demirinin nikelaj ları bile kaldırdı bikaç yeri. Altındaki yağlı çamurları, ayaklıklardaki yağlı çamurları söktürüp gitti. Makinanın adını söktürgit koydum tertemiz oldu benim tokatçı. Toplanıp ziyaretime gelen arkadaşlara yağlama, yıkama 5 tele
Bende Bodrum'da yıkayabileceğim yer yok diye bugün hayıflanıyordum abi
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
burada gel yıka. Ama yola çıktınmı gene çamurdan geçilmiyo yollar ben demin yıkadım, biyere gitçem diye ödüm kopuyor. Batacak motorum
Yok abi gelmiyim O gümüşlük tarafı neydi abi öyle.Sen olmasan ben öyle hızlı gitmezdim vallahi.Sana alalım bir xt660r süper motor, tam senlik makinalar
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
onu düşündüm ama çok titriyomuş. Malum tek silindir. 250 lik enduro tarzı düşundüm ama yok.
honda getiriyor adem crf250l
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arabalarıdamı yag yakıyor o zman ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Dostum ybrninkini de bulabilir misin çok merak ediyorum da
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
Ben de buna benzer birşey yapmayı düşünüyorum motor haftaiçi normal şekilde haftasonu ise enduro olacak nasıl fikir?
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Hemde nasıl!
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
O'nu da ''Jianshe'' ürettiği için fazla meraklanmamalısın Ama bir araştırıp bulabilirsem ''burdan'' paylaşırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
O zaman yapacak birşey yok, tonla para bayılmaya devam.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Bu video ise biraz kısa. İster başından beri izle, istersen de 1 dk 10'uncu saniyeye alarak da izliyebilirsin;
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)