Okumadığımı nerden biliyon çamır diye bi tabir bilmiyonmu sen wolf sayfasını okumadan yatmak yok bana
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
beter böcek, motora atlayınca kurt kesiliyorum
ahmet abi çamurum ben. Herkese bulaştırırım
ama murat beni, benim wolf le tokatladı. altımda kocaman honda vardı
Adem ağa, youtube'da dolanırken acayip birşey buldum. Tam bayır aşağı 130 yapan ''eleman''lık! 10 beygir, 5 vites, dip gaz, burnunun dikine bayır aşağı 130 yapan/yapanlara hediyem olsun.
ahmet abi anladım.
Beter böcek ben 135 yapmıştım ama
Sen yaparsın da malum model yapamaz... ''Honda'' bu kay-kay üzerinde hummalı bir çalışmaya girmiştir kesin; Honda CB 125 Kay-Kay
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
Orasını bilemiyorum. Ama durmuştur ya, ellerini yelken gibi açmıştı! Sonrası meçhul.
Tam ellerini açıpta yelken gibi yaptığı zaman karşısına kasasında "Acme" yazan bi tır gelseydi nasıl olurdu acaba (fanteziye bak)
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bende cb olsa oynarım onla, 140 yaptırır, motorunuda patlatır, karşısına geçer gülerdim. Yaparmı? Yapar. Adem80 yaptırır
adem muratı gezıye oturup kullandırdın wolf u.bak dam satılıga cıkarmıs.wolf almak ısterse verelım benım koca ustayı
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
mutlu arkadaşım analiz çok güzel. 2-2.5 arası bi motor düşünüyor. Üstüylede borçlarını kapatacakmış. Bakalım hayırlısı diyelim.
bu salco nun en gıcık kaptıgım tarafı ön çamurluk çok yakın...
dün yine top sahasına çıktım maç izleyem dıye 5 metre gitmedım bızım burda et çamuru derler ondan vardı bır tıkandı tekerlez dönmez oldu ıkı kışı motorun gucu kaktıra kaktıra gerıye döndük maçı izleyenlere rezil olduk... daha sonra kasabaya gıdınceye kadar 5 vites 60 şı geçemedım kasabaya vardıgımda ön tekerlekten yanık kokuları gelmeye başladı bırde baktım tekerlek y anıyor çamur öyle bır tıkanmışkı ı biçim olmuş....
akşam oldugu ıcın mudahale edemedım haftaya ön tekerı söküp çamuları temızleyecem....
bu yanını hiç begenmedım asfalt motoru ıcın cok guzel ama hafıf arazıde bıraz gıdeyım dersenız çamur sızın belanız olur siz motora degılde motor sıze bıner aklınızda bulunsun....
ön çamurluga bır şeyler yapmayı planlıyorun en azından çamur tıkanıp tekerın dönmesını engellemesın
mesela sız olsanız ne yapardınız aklınızda fıkırlerı olan varsa paylaşsın yada başına aynı durum gelen varsa bılgı verırse paylaşım adına memnun olurum....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
ramazan okadar çamurda geziyorum, hiç tıkanmadı. Oranın çamuru killi galiba, yapışkan çamur yani.
VALLA ademım 5 metre gıtmedım bı yapıştıkı sankıne japon yapiştırıcısı... gırdımı çamurluga cıkmıyor.....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Beyler, bu kadar çamurlu yollarda falan kullanıyorsanız cross düşünmeniz daha mantıklı olmaz mı yahu?
Bunlar tur motorları sonuçta. Commuter dediğimiz sınıfın temelinde şehir içinde pratik hareket imkanı verecek ekonomik ulaşımı sağlamak var.
Yanılıyor muyum?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)