Üçerler'den aldım fiyatı. Nakit 2600, koruma demiri dahil. Sefaköyde biyer çıplak haline 2900 dedi; yürüyün gidin dedim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
Olursa bizde almayız be üstad..
Üçerler'den aldım fiyatı. Nakit 2600, koruma demiri dahil. Sefaköyde biyer çıplak haline 2900 dedi; yürüyün gidin dedim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
Olursa bizde almayız be üstad..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Aslında ''Salcano''nun ivedi olarak web sitesine fiyat listesini koyması gerekiyor, biz son tüketicilerin zarar görmemesi açısından. Sonuçta bu muğlak durumdan onlarda etkileniyorlar, en basitinden müşteri kaybı olarak...
3.000 TL sınırını geçtiği an ''Salcano Wolf'' mantık olarak biter. Başka modellere yönelirim. Ama kalkıpta ''Honda CB 125 Ace'' almam
o kırmızı gelirse tipi güzel eski gibi .. beyendim ben bide.. disk olsa yenmez tadından...
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ne kadar sazan varsa gene belli olucak bu yıl :D
gidip alıcaklar bu ace mays mı ne cacıksa :D
sonra cok güzel motor 150 yapıyor .
ben 120 yaptım zorlamadım. hiç titremiyor. lastikleri yol tutuyor dicekler :D
bende gülücem :D
ne ezikler ya
ömrü hayatında bir kez motora biniyor, oda cbe oluyor onu övüyor :D
# motosikletle.blogspot
dur bakalım tsubasa. Belki makyajlayıpta getirirler. Disk fren, çelik cant, devir saati falan
maliyeti düşüre düşüre geri sadece kanat kalacak
Hocam ''görünen köy kılavuz istemez'' derler ya, işte buda o hesap. Millet ''acaba CB 125E'ye devir saati gelir mi ki'' diye bekliyordu ki, o da nesi; aysss! CB 125E + %60 daha kötüsü = CB 125 Ace (cort tel koptu, ayşe teyze sana demedi mi Ace kullanMA diye!)
Aynen öyle, ''Çin''li alacağıma bunu alırım! Diyip diyip teyp'i bozacaklar ''Honda'' etiketi olsun gözüm kapalı almazsam sürüsü çok, yazık bu mantığı güdenlere, hep güdülüyorlar!..
mallık başka bişey değil..
kanuni mondial filan tamam iyi modeller getiriyorlar çinden..
arora yuki ne abi ya?
arora yebere cebefe
eziklik ya..
bu sene gene bol gülmeli bir fuar beni bekliyor :D
# motosikletle.blogspot
arora yeberin motoru cok saglam arkadasım 10.000 km kullandı bende bindim.. ybr den cok cok rahat ve saglam..Drift 2 kişi yetisemedi.. forumdan mh drift forumundan. bi abi.. salihliye yanına gittik tek kişidi hadi asılın dedi.. gecerim dedi.. ama yok.. nasıl makine bu arkadaslar dedi.. 125 ligidi hemde 135 deyil ama verilirmi verilmez tabi..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Valla bilmem artıkın içindeki Honda aşkı galip gelmesin ön yargılarına
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
la izzet benim balkonda bir tane pejo var çift silindirli..
onunla biraz oynasam.. arora yebere meber bi bok bırakmaz yollarda..
mesele hız yapması mı kıstas ?
alırsın yeberee midir ne haltsa 10 bin km de sorun cıkartmaya başlar sonra sanayiye sürekli..
ben cbf aldım 18000 km idi sattım 39000 km de
1 kere ampul değiştirdim, yagını değiştirdim sürekli, buji değiştirdim 4-5 kez. 2 kez de hava filtresi değiştirdim..
bana maliyeti bu kadar oldu
21 bin km bindim aldıgım paraya 1 hafta sonra marmara üniversitesine kayıt yaptırırken sattım..
cbfi övmüyorum ben
olay şu hız meselesi değil. sorunsuz kaliteli motosiklete binmek mesele..
sacma sapan hız hikayelerine inanmıyorum ben..
yok tofaşla kapıştım
yok daga cıkarken fazeri geçtim
ne la bu deli sacması şeyler..
hiç bi zaman kıstas bu olmamalı..
# motosikletle.blogspot
adam gibi bi model getirseydi olabilirdi abi. Şu anki modellerde cbr modelleri hariç, cbf, cb tırt bana göre. Cbf nin motoru çok narin. Zorlamaya gelmiyor. Ama ybr ve wolf bu çileleri bozulmadan iyi kaldırıyor. Sadece yağını eksik etmiyeceksin. Cbf nin aşırı cüssesini de beğenmiyorum. Zaten babası titan olmadığı için babasınıda sevmezdim keratanın yeni model cb ace tam babama göre. 80 max hız, 100 km de 1.7 lt yakıt. Babam onu bir, iki ayarda 1.5 litreye düşürür. tabi yeni model bu. Bakalım ayar yapılacak yerleri vamı? He he. 2.500 tl olursa alak bi tane
adem sana yeni ace ile hayırlı yollar yavrum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)