sağol abi. Vaktım yok. Vakit bulur bulmaz gezecem bayileri. Alacam. Para pek möhüm değil. Nası olsa her ay yatıyo 900 gayme. Bütçem binlira civarı. 2 tane alcam. Şöyle bide reflektörlü falan da oldumu tamdır. Gece için.
sağol abi. Vaktım yok. Vakit bulur bulmaz gezecem bayileri. Alacam. Para pek möhüm değil. Nası olsa her ay yatıyo 900 gayme. Bütçem binlira civarı. 2 tane alcam. Şöyle bide reflektörlü falan da oldumu tamdır. Gece için.
Bu arada gel bu sayfaya her daim yaz bak biz basmışız bağrımıza seni bizim üvey kardeşler (YBR sayfasında) hiç cevap çıkmamış sana
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet aga sende adama gaz verme ayıp oluyor ama
sonra yağ eksiltiyor antika adem
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
abi sağolun. Ya uzun zamandır yazmıyodum ybr topiğine. Konuya cevap gelmezse gene yazmıcam. 10 kişiden 9 u beni isteyipte arada 1 kişi beni istemezse bende ister istemez soğuyorum. Sıcak insanlar çok olduğu kadar soğuk insanlarda yok değil yani. Onun için ybr n yok niye yazıyon olayı çıktımı gücüme gidiyor. Halbuki oradaki bana bunu diyenlerden daha çok anlarım ybr den. Çok arkadaşlara yardım etmişliğım vardır. Neyse uzun uzun anlatmayayım. her motorcuyu severim. Boşver yahu. Dostlar sağolsun
Demokrat ol biraz Ademcim 10 kişiden 9 u seni istiyosa istemeyen 1 kişi de bırak muhalefette kalsın yazmaya devam et sen takıl kafana göre
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
adem senin yağını eksiltirim ona göre
demek biz e küstün
yok fatihim sana niye küseyim? Çekerim kulaklarını bak yani 10 kişiden bi kişi derken üstünemi alındın? Sedata küsüm. Ben ybr cilere motorunu 150 cc ye çıkartın falan demişim. Ybr formumu titan formumu belli değilmiş vs vs. 150 cc konusunda 1 tane ispat bul ben bu forma bidaha komple girmeyeceğim dedim. Tık yok. Böyle şeyler beni üzer. Fatih, koray, ramço maxi vs vs diğer tüm arkadaşlarımı çok severim. Len fatih harbi alındınmı? Bide bodruma gelecenmi?
len adem bütün malzemeler hazır herşey tmm da beni düşündüren 1 konu kaldı yemek işini ne yapacağım oğlum ben yemek yemezsem ölürüm len
kamp yerlerini arayıp yemek işini orada nasıl yapacağım diye bilgi alacağım eğer kafama yatarsa giderim yoksa iptal ederim
nede olsa bodrum da lahmacun ayran 50 tl o kadar param yok yani
hem ben bi lahmacunla doymuyorum
fatih burda köşe başı dönerci, köfteci, corbacı, kokareççi var. En pahalısı kokareç. 6 lira. Kızarmış sıcak bütün tavuk 7 lira. Sosyete mekanarına takılırsan tabiki pahalı. Halk mekanları ucuz gene. yani düşündüğün kadar pahalı değil.
Bodrumun içinde plaj üstü masada denize sıfır masada yemek yemek istesen bile, normal sıcak yemekler porsiyonu 12-20 lira, bira 6-8 lira, içecekler 3-5 lira. O yazdığınız fiyatlar beach club'larda geçerli tabi oralar da seviye seviye. bir de oralarda harcama limiti yada giriş parası oluyo. Yani mesela içeri girip en az 50 lirayı yiyip içip harcamak zorundasın, harcamazsan da 50 lira ödüyosun giriş parası niyetine.
len adem kamp yerleri nasıldır peki şehir merkezine yakınmıdır yani markete vs ee sabah akşam kokoreç kızırmış tavuk yiyecek halimiz yok
hem orda kızarmış tavuk çok pahalı burda 3 tane 10 lira olmadı ben gelirken 20 tane alıp geleyim ne olur ne olmaz.
Dardanel ton vaaaaarrr yurt konserveeeee vaarrrr barbunya pilakiii vaaarrrr hayyyydeeeeeee
kamp yerimi? Yemişim kamp yerini. Belediye sahili, kumsalı ne güne duruyor? olmadı balık tutarız senle. Tutamadık gider satın alır tuttuk deriz. Çupra, levrek, ne istersin?
Adem oğlum bak git her fırsatta özendirip duruyon beni burda Ekimde Kuzeybatı-Güneybatı rotamı iptal edip çadırı sarıp gelcem bak yanına şimdi bu ne len yok çipura yok levrek
Tamam işte her daim değişik yemek bi gün dardanel,bi gün yaprak sarma,bi gün barbunya, bi gün sucuk ekmek
balık köpeğiniz olsun sizin. Gider metrodan kipadan alıveririz. Dostlar gelsin yeterki. Burda tonla motor var ama kafa dengi yok. Biraderle kayınço vardı iki titanlı, onlarda askerde.
Hımm motorlu çokda Titanlı yok yani orda öylemi YBR li olurmu peki? Yada Salcanolu?
yok abi estağfurullah. Üstünde motoru olan 2 teker olsun yeter. Öyle demek istemedim.
adem orda ki motorlu manitaları görmeye geleceğim abisi sen rahat ol
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)