Tsubasa.. ıspartada sanırım motoru meric abinin
Tsubasa.. ıspartada sanırım motoru meric abinin
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Hee hatta suriye sınırındaki patlamayıda ben yaptım demi Adem
O zaman ben tehlikede değilim demektir
Kıyamam sana Mutlu kardeşim geçmiş olsun Allah şifanı versin inş. sende ben gibi çocuklaşıon demek hasta olunca hanım illallah deyo ben hastalandımmı o yüzden bol bol dua ediyor bana Allah sağlık sıhhat versin sana deye
Meriç şu sınavlar bi bitsin helede benim dediğim çözümü uygulayam senin motora Dosyasına haciz koyduralım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
meriç motor konusunda izah ettim. polise calıntı tutanagı tutturacaksın,
tutunagın örnegini alıp savcılıga bu adamlar hakkında beni dolandırdılar diye suc duyurusunda bulunacaksın,
ama motorun geri dönecegini sanmıyorum..
motorun başına bişiler gelmiş ve seni geçiştiriyorlar.
bir süre sonra o ulaştıgın insana da ulaşamayabilirsin..
bu arada bu motor hangi motor
ahmet abi bi tek sen kurtarıyon zaten paçayı
noluyo burda :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ahmet abi sen gelince akıl fikir verirsin artık bana
alırsan veririm Adem bi alışveriş yaparız yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
zeka fışkırıyo abi sende. Biraz nasiplenelim yani. Mesela daha hızlı nasıl gidebilirim?
tokatlamayı biçimlendirdi simdi adem nasıl hızlı gıdebılırım oldu....ne adamsın be ademsalcoyu verecen cc yukseltcen hepsı bu kardesım ya.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Yada km saatini sökecen içini açıcan içindeki km skalasını biraz daha yakın çizecen örneğin 0-40-80-120-160-200-220 yapıcan geri takıcan al sana hız nası ama
yok ben 125 cc ile 125 cc olan rakiplerimi tokatlamak istiyorum mutlu. Cc yükseltirsem zaten tokatlarım. Asıl mesele aynı cc ile tokatlamak.
Ahmet abi dijital ibre taktırsam sınırsız olmamı?
fiyat üçerlerde 2900
çok tatlı duruyor... hem şehir içi hemde arazi gibi begendim
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
vede konuşacak hiç bir şey kalmayınca bütün salco cular sessizce forumdan uzaklaşır gider... masal mutlu sonla biter herkez wolften memnundur...
tahsins bie o kadar arızadan sonra mutlu sona kavuşarak gönül rahatlıgıyla yol almaya devam eder...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Bide ben geliyorum tabi :D herkez uyuyor :D
Arkadaşlar, Wolf'lerin vites geçişleri nasıl? Sert, böyle kemikli mi yoksa sorunsuz vites geçişi mi var? Vitesler konusunda sıkıntı yaşayanınız oldu mu hiç?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)