herkez hasta heralde gecmış olsun...
bende antıbıyotık kullanıyorum bademcıkler sag olsun...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
HortuM Meric abi burdamısın ses verrr
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
halletinmi gecen o işi kargo falan.. alcaklar falan diyordun.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ee o kadar ugrastık.. hani alcaktı üstüne
G.t işte almadı gene satışı.Sınava kadar çözülmezse gidip dolandırıcılıktan şikayetçi olacam senetide veririm avukata icraa yoluyla onuda alırım.Bunlara gerek kalmasın diye iyi niyetle yaklaşıyoruz ama adam anlamıyor durumu.
kak gidem dövem abi:D canım sıkılıyor zaten ekşin olur :D en iyisini yaparsın abi..yatayım cok uykum geldii :D iyi geceler
ula uşaklar dövmeye gıderken dayak yeyıp gelmeyın sonra buraya... etınız ne budunuz ne....
poncuklu tabancamla bi poncuk atarım.. kafasından Fişne suyu akar
noluyor laaaaannn !
bizim ekip bu , bir telefon acın yeter..
tabancayla filan işimiz yok, satırla sopayla katanayla, döner bıcaklarıyla geliriz
tsubasa adamları bır kodun buraya topik te kimse kalmadı hepsi dagıldı... nasıl bır atış yaptın böyle bız gelınce sohbet de kesılıyor nedense... geyık sohbetı yapmaya başka yerleremı gıtsek ne yapsak...
bizim aşiret bu
birigiler aşireti..
ben ve amca ogulları..
adres verin gelelim.
meriçe söyleyin kimden alacagı varsa bana gelsin
adamın parası yoksa donunu alırız..
don yetmezse böbregini alırız..
arkadaşlar tatlı ile meriçten haber alınamıyor bu alacaklı bunları perte çıkarmış olmasın...
tsubasa şu ışe bır el et bakalım bır sor soruştur akıbetlerı ne dır bu arkadaşların
abi versinler adresi gidelim..
ben olayı anlamadım halen kimden kimin alacagı var..
bi gözüksek adamlara
korkudan satışı da geri verirler parayı da..
bişi olmaz biz kimseden kaçmıyoruz herkese efendilikle laf anlatırız
anlamazsa dalarız
şaka bi tarafa bu forumdan biri var..
bana klavyede delikanlılık yaptı. cok yürekliymiş kendisi , bakalım yüzüme de konuşabilecek mi benim cüsseyi görünce
eger fuarda denk gelirse evire cevire dövecem
forumda duyarsınız olayı
meriç ve datlıyı rehin almışlar. 100 bin dolar fidye istiyolar. Napsak?
100 bin dolar degılde 100 tl isterlerse aramızda toplayalım gayrı ne yapalım 100 dın dolar çok fazla ....
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)