salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
biz 8 kişi bindik.. abi.. kucakta oturdukk bagaj fulldu.. cekişte problem olmadı.. lpg de.. ama dogru davlumbaza sürtüyor.. oo 5 km hızda bile sarı kasisler yokmu ordan gecerken bile cayırt yapıyor..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
araba ihtiyac izzet..
türkiyede 3000 tl nin altında gelirin varsa araba süperlükstür..
125 cc kullanıyoruz bize bile benzin zammı koyuyor..
1000 lik makine kullanan adamların maddi durumlarını cok merak ediyorm..
arabayı almakla bitse ben ek kralını alırım..
vergisi benzini parkı bakımı, mahallenin pijleri, muaynesi.. bitmiyor
Herkes ihtiyacına göre araç satın alsa, bir nebze ortadan kalkacak bu karmaşa..
Adam senede 10.000km yol yapıyor, gidiyor dizel alıyor. Bakım masrafları + başlangıçta ödediği fark haşırt diye 'cüzdana' giriyor!!
Adam 1.6 benzinli arabaya biniyor, zamanında almış etmiş. Kilometrede 50 kuruş yakıyor. LPG taktır diyorsun; "ben LPG'li arabaya biniyor dedirtmem" diye cevap veriyor!!
Hayatında uzun yol yapmamış ve yapmayı dahi düşünmeyen adam gidiyor 600-700cc'lik enduro alıyor. Sonra bu çok yakıyor deyip duruyor..
Herkes amacına göre araç alsa pekte sorun kalmayacak muhtemelen.. Ama bizim milletimiz LPG ve küçük cc'li motoru kendine yakıştıramıyor! Hepsi trilyoner neticede!!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
atama cıksın ev alayım , motoru değiştireyim sonra bir araba alırım derim ancak..
alacagım araba da wv polo bluemotion dizel 100km 3.5 litre yakıyor 3 silindirli..
arabayla ugraşılmıyor biliyorum az cok..
bir dönem bende de vardı araba ..
hocam fuara geliceksin demi?
bilet işini nasıl yapıcaksın?
haftasonu geleyim diyorum ama bilet yok
Bende de var araba çok şükür. 1.2 benzinli, 63hp bi ufaklık. Maşallah yetiyorda artıyor. Nadiren uzun yola gidiyorum. Kötü havalarda şehiriçinde ulaşımımızı sağlıyor.
Bilet ayarladım ben hocam, 2 kişilik haftasonu. Nişanlım gelmeyecek olsa sana vereyim birini diyecektim ama malesef..
Motosiklet bayilerinde var davetiye, rica edersen veriyorlar.
Getirir bence geçen sene Salcano standı en güzel düzenlenmiş standlardan biriydi ama üzerine binebilirmiyiz bilmiyorum çünkü geçen yıl hatırladığım kadarıyla wolfü duvara dik şekilde (sanki duvara tırmanır gibi) monte etmişlerdi oturmak imkansızdı yani
Olsun genede fuara gitmek lazım yeni Salcano wolfe olmasada şöyle bi şeye oturup deneyebilirsiniz
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
öyle araba ihtiyac fakat lazım işte.. yanına 2 teker eklicem askerden sonra.. benim aracım 1.4 motor 74 hp lpg li.. uno .. yıllık verisi 100 tl.. sigortası 300 ü geciyor.. vizesi 165
yani.. bana her sene durdugu yerde.. 565 tl masrafı var hiç binmesem..
ama 2012 model motorlarında 100 tl vergisi.. sigortası 120 tl falan sanırım..
fakat burdaki insanları anlamyorum artık japon konusunu bitirdim.. arabanın masrafları yanında motorsiklet.. cok ucuz gelir..
bi bakımı 150 tl yi geciyor.. bu yüzden eger askerden sonra kısmet olursa salcano wolf alırım..veya meric abile anlasırsak.. bende arabanın borcunu bitirirsem.. rahatlarsam.. meric abi sanırım 2600 istiyor.. veririm.. gözüm kapalı.. 2 tekeri gecistirdim fakat o defteri kapatmam.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
bu topağı çok seviyorum yaa..
süper keyifli sohbet ve sıcacık bir ortam var!
bu resımdekı arkadaş tanıdık geldı adem80 motoruna benzıyor utmüş olmasın yada hatıra fotosu fılan almış olmasın bu arkadaş
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
hortumu calmıssın :D
baska yere cekmeee olayıııııııı :D titana pinmiom heralde.. :D
bugun 3 gun ve ben wc harıcı yerımden kalkamıyorum.cok kötu fena hastayım abıler.duaşarınızı eksık etmeyın gıdıyom galıba ben....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
mutlu abi... tatlı yicektik ya nereye.. cok gecmiş olsun bende sunuzit olmusm :D 5 gün raporluyum
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)