Eyvallah arkadaşlar sağolun daha iyisi sizlerin olsun inş.
Eyvallah arkadaşlar sağolun daha iyisi sizlerin olsun inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Çantayı direk sabitle bence Adem arka tablaya benimki o şekilde
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi arada çıkartmak zorunda kaldığım için sabitleyemiyorum.
Valla ben sevmiim öyle tak çıkar tak çıkar yan çantalarıda çıkarmam herhalde kolayla
hanımla ortaya oğlanı oturttukmu sele dar geliyo ahmet abi.
Hee o zaman başka tabi sepet taktır sende yana
yok abi şimdilik seleye 3 kişi sığıyoruz. Oğlan büyüyünce allah kerim
Adem ağaa muhabbetinede doyum olmuyo hee gene şişiyosun sanırım nöbette
Bu gün depomuda doldurdum bir güzel Rekor denecek seviyede benzin aldı bu gün depo 14.05 lt yaklaşık 2 litrede içinde vardı hemen hemen 16 lt ye yakın benzinim var yani kmyi sıfırladım yedeğe geçince sonuçu tekrar paylaşırım sizlerle özellikle Adem ağamla
Uploaded with ImageShack.us
şimdi benim motorun niye az km yaptığı belli oldu. Sizin depo büyük, çok alıyor.
Valla Sagolsun.. en önce aileden izin almam lazım yoksa.. olmaz.. ha isterseniz hepsinizi araba ile alırım.. sorun olmaz.. TATLILAR BENDEN
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
uno ya kaç kişi sıgar tatlı hepsını alacakmışsın arabaya bırde
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
valla yer 5 kişilik biraz sıkıs tepiş 7-8 bineriz.. yatmak içinde 3 kişi alır
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Unoya 7 kışı bınersenız 10 kışı çıkarsınız tatlı . en ıyısı ademın kartal da yatın. onun bagajınada dahil 10 kışı bıner bodrum turu yaparsınız tabıkı çevırme olmassa
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
abi orası öyle en iyisi motur :D ben mobiletlemi gelsem acaba ? en az ben yakarım yolda :D
way adem abiye bak :D anladı olayı :D abi ya sizin orda benzin 4.26 mi burda 4.95
Burdada 4.95 Tatlı o yazan 4.26 euro dizelin fiyatı
dizel koydursana o zman
Sen motosiklet aldığında koydurusun artık ben koyduramıcam tatlı
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)