yatmam, yatırırım, yemem, yediririm. Dostlar sağolsun derim eğer toplu bi şekilde gelinirse muhabbetın tadına doyum olmuyacak. ama ahmet abi söz verdi yolda tokatlamama izin verecek
yatmam, yatırırım, yemem, yediririm. Dostlar sağolsun derim eğer toplu bi şekilde gelinirse muhabbetın tadına doyum olmuyacak. ama ahmet abi söz verdi yolda tokatlamama izin verecek
teşekürler meriç motorları kapışmaya hazırlayın. Yoksa hepinizi sırayla tokatlıcam ahmet abiii
adem abi kaşınıyon zorla.Benzin kısık haliyle 110-115 gibi süratlere rahatlıkla çıkıyor şuan benim motör illa oynatçan yakıt ayarları ile.Hee birde benimde dişli 15 haberin ola
Ama gönlün olsun geç adem ağa senden önemli mi yaw
tatlı bız bursa mt gezılerıne katılmak ısteyen motorsuz kardeslerımızı artcı alıyoruz.bodruma gıderken manısa ıstıkametınden gıtmıstım ben.gel len alırım ben senı artcı.yanlız 1 sarttım var manısa termınalınde garın karsısında bı lokanta var muthıs bı tatlısı var.tahınlı fılan.hasta oldum ben o tatlıya.tahınlı kunefe.1porsıyon ısmarlarsan bodruma gıttın say.bu aslında motor gezısınden cok salcanonun govde gosterısı gıbı olacak.bakalım yasayalım gorelım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
yarışlarda ustalık. motor durumu vede kılo önemlı o yuzden merıc kılo oranında favori ama ganyanı düşük kazandırmaz;)
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
1.10 ganyanı var merıc ın ama 8.00 ganyanlı adem ıde es gecmeyelım +90 da yapacagı bı atakla kuponuna koyanlarıa buyuk getırısı olabılır.mısal granada r.madrıd macında oldugu gıbı.ronaldo kendı kalesıne attı madrıd macı alsa 1400tl cepte olacaktı.ben yınede ademı favorıler arasında goruyrum
benımkısı teklıf sadece.gelmek ısteyen yolda kalmasın dıye
çılgın proje yi 1 kereliğine 1 full depoyla deneyip paylaşıcam. 435 km yapan motor o zaman kaç km yapacak görün. meriç beni tokatlarsan dökerim önüne 2500 tl, alırım anahtarını, otobüsle dönersin ona göre
Eee dedikya oğlan evi Adem deye o işlere Adem bakıyo bizden kızı vermesi o kadar
Adem dededen istemen lazım yavruları adam o kadar masraf edecek benim kızı almaya
Ramazan grup mrup karıştırma len Allahın emriyle istiyor adam benim karakızı tokatçıya ee tokatçıda elimizde büyüdü verdik gitti bizde
Tatlıda unoyla gelsin Adem konvoyda bi 4 teker olması iyi olur daima
Tokat senin köpeğin olsun ağa 90 a çıktığımızda ani fren yapayım istersen bir anda vızzt diye geç yanımdan o derece yani
La o zaman 269kmde 0 lt olur Meriç BIRAK Ademin projeyi guınes rekorlar kitabına altın harflerle yazarlar seni
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
merıc sen am gıderken ama donerken o tatlıyı ısmarlıcan bellı oldu
ahmet abi hastayım sana tatlıları tatlı ısmarlasın.
Sezon açılcak ben gezmeye başlıcam sen deyon motoru sat.Sende az değilsin haa Kapışmayla falanda işim olmaz sen büyüksün abi.
Rekorlar kitabında işim yok adem ağanın çılgın projeyi hayata geçirsek yeter bana
Vallaha maddi imkanlar el verdiği sürece yeme içme ve KM sınırı yok. Yeterki vakit nakit ve değer verdiğim dostlar olsun yanımda.
Eveettt uzun zamandır hayallerimi süsleyen kappa K21 yan çanta projemde bu gün itibariyle sonuçlandı arkadaşlar
Alın size Salcano Wolf 125 V-6 TOURUING
Meriç kardeşimin sınavdan sonra yanıma yapacağı ziyaretten sonra biraz daha gelişecek benim yavru FJR
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi çok güzel olmuş tebrikler. Bende bugün arka top sace, yani çantayı düşürdüm yerine tam oturtmamışım demekki. Arka kısmındaki reflektörün bi kısmı parçalandı. Geri kalanınıda çirkin görüktüğü için kendım parçaladım.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)