Ne zman abi.. ? eger hazirandan sonra ise .. bende gelirim %70
Ne zman abi.. ? eger hazirandan sonra ise .. bende gelirim %70
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
datlı arabayla değil ama. Motorla gelcen. Motorun yoksa artçı olcan. Ok?
Niye kine abi. ? atlayım arabaya meric abi önde ben arkada geleyim..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
bende gelmek ısterım fat280 takılırım olmssa o tarafları gormek ısterım tabıkı sızlerıde
---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:45 ----------
google amcadan baktım 542 km 9 saatcfılan dıyor
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
manisa bodrum 3 saaat bizim burdan
269 km..
Bana arabayla gidiş dönüş 150 yi bulur biraz harclıkla 300 yeter bana :D
fatih sakaryadan akşam 18, 19:00 gibi gelmişti. İlk akşam dinlenme olur zaten.
adem abi varmı arabayla izin hos ailem izin vercekmi orası ayrı bi muamma :D basına buyruk olmadıgım için izinsiz cıkmam ..
eger olursa.. meric abile.. dilerse aracla geliriz dilerse motor ve araba..cıkarız yola..
Ha dersen.. motor tek.. meric abiye sormak lazım.
fatıh uzun yolların adamı nede olsa....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Orası öyle abi eminim..
hem dur hele olur onlar.. sen ne zman olcak bu bulusma nerde toplancaz kac gün olcak söylede ona göre :D
bende gelcem , yer yoksa motorda yatarım *
*o nasıl olcaksa =)
beni motorla hayatta bırakmazlar :D araba dersem cıkarım.. gece arabada yatarım :D tsubasa sana yatcak yer var gel sen :D arka koltugu katlarık :D
tsubasa ne kumsalı? Herdaim yer var.
bak beni cagırmıyor adem abi :D sen git
izzet kardeşim mesele yatmak kalmak konaklamak değil
adem abinin hoş sohbeti arkadaşlıgı için giderim kalmadan geri bile dönerim..
mesele birlikte olabilmek
hayat kısa, bazen cok hızlı akıp gidiyor zaman..
keşke dememek için iyi güzel şeyler yaşamak lazım..
adem abi, biz gelsek kendi yatagından yorganından kalkar bize yatak yorgan acarsın,
gözün tok senin en cok da bu huyunu seviyorum..
gelicem bir gün, bu aklımda hep,
ama dönüşte sende bize geleceksin=)
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)