benim tokatçı halledecek o işi meriç. Yaza gelirsen.
benim tokatçı halledecek o işi meriç. Yaza gelirsen.
küçük küçük wolf lerimiz olacak
little wolf....ehe....auuuuuuuauuuuuu.....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
O zaman ben hiç gelmeyeyim Adem malum "kara KIZ" benim moturun ismi
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
eyvah eyvah....
yahu muhabbete bak. Sonumun metehan abi gibi olmasından korkuyorum. Süresiz ban
Başlık parası ne vercen Adem ağa benim karakıza onu de hele sen
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ne istiyon abi. 250 yetermi? Yeni motor parası vermem ona göre.
mete-han ı banlayan zıhnıyet tamda sımdıkı durumun ozetı degılde nedır.yasaklarla nereye gıdılıebılınır.sen metehan gıbı bu forumun nese kaynagını engellesen elıne ne gecerkı?zaten mıllet zorakı gırıyor sıteye.bırde boyle durumlar.yanlıs bence cok yanlış...HEPİMİZ METEHANIZ,HEPİMİZ METEHANDROYUZ....
mete abiyi severim mutlu ama forum bizim değil, kurallarınıda biz koymadık. Bu durumda yapacak pek bişey yok. Ben facede bi ara bdp sayfasına çok yükleniyodum. Beni bu yüzden kendi face sinden arkadaşlıktan çıkarmıştı. Kızmadım ama demekki kendi kuralları olan bi adamın başkasının kurallarınada uyması lazım. Öyle değilmi? Yanlışmıyım? Camide içki içersen seni tekme tokat kovarlar. Olay budur. Fazla kurcalamamak lazım bence.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:31 ----------
abi gelinliğini özenle seçelim. Düğün davetiyelerini hazırlayam bari sen gelmeden.
Yap bi şeyler artık oğlan evi sensin benden senin motora anca bir çift ayna çalışır
beyaz eşya hazırmı abı? Çeyiz falan? Abi ben biraz müsade isticem. Ama geri gelirim 4-5 gibi. Ok.
Orasına karışmayız biz Adem ağaa malum bizde adet böylee her şeyi oğlan evi yapar
tamam abi hazırlıklara başladım.
cemiyette yemekte olacak mı?
yemek varsa bende gelirim.. hem yavrularından verirsiniz bitane belki?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)