Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Ağustos 2012, 00:19
bulentsezgin adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim.Bir şey sorcam bu arada bu gün 700 km oldu motor ve yağını değiştirdim opet 10w40 4 zamanlı ve ayrıyetten zinciri germeye çalıştım zinciri gerdikten sonra arka freni sıkınca balatadan ses gelmeye başladı bi yerde yanlışlıkmı yaptım acaba arka fren ayarı ilede oynadım biraz ondanmı oldu acaba bir de motorun lastiklerini michelin pilot sporty ile değiştirsem kış için de uygun olurmu sizce
yağ olarak opet 10/40 kullanmadım bir bilgi veremem zincir ve balataya gelirsek zinciri gererken tekeri az eğri takmış olabilirsin ayarını doğru yapmadıysan balata ses yapabilir az sür geçer kanımca birde benimkisini 20 bin km sürmüştüm son zamanlarda özellikle çok ötmeye başlamıştır ayağımda titreşimde yapıyordu adi balata olabilir sonuçda motoru ucuza getirmek için ufak tefek şeylerini adi yapıyorlar ama bait şeyler bunlar düzeltilir lastiğe gelince michelin iyi bir lastiktir alabilirsin sıkıntı olmaz
Reklamlar
-
21 Ağustos 2012, 01:40
Egelim43 abim, rapsy ve fatih sağolun vallahi içime su serptiniz.Piyasası olmadıgından dolayı yaklasmak ıstemıyordum bu motoru ama dusununce insanın satası gelmıyorki.Ben en iyisi mart gibi kampanyalara gore ya 0 km yada 0'a yakın ıkıncı el bır salco alayım. cevaplarınız için tesekkur ederim tekrardan sağlıcakla kalın
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
21 Ağustos 2012, 07:53
salcano fatih, salcano egelim abi ve diger salcanocular. Bayramınız mübacek olsun. Nasıl gidipduru bayram? Ben habire çalışıpdurum. Bize hergün bayram bide bişey sorcam. Sizin salco lar 2004 ybr modelin kopyasımı? Sanki aklımda öyle bişey kalmış. 2004 model ybrler 12.5 hp olarak çıkmıştı. Sizinkiler 11 hp galiba? Beni ampül gibi aydınlatırsanız sevinirim.
-
21 Ağustos 2012, 10:13
dftuzlu adlı üyeden alıntı
Egelim43 abim, rapsy ve fatih sağolun vallahi içime su serptiniz.Piyasası olmadıgından dolayı yaklasmak ıstemıyordum bu motoru ama dusununce insanın satası gelmıyorki.Ben en iyisi mart gibi kampanyalara gore ya 0 km yada 0'a yakın ıkıncı el bır salco alayım. cevaplarınız için tesekkur ederim tekrardan sağlıcakla kalın
bir şey değil kardeş hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin diyelim
adem80 adlı üyeden alıntı
salcano fatih, salcano egelim abi ve diger salcanocular. Bayramınız mübacek olsun. Nasıl gidipduru bayram? Ben habire çalışıpdurum. Bize hergün bayram
bide bişey sorcam. Sizin salco lar 2004 ybr modelin kopyasımı? Sanki aklımda öyle bişey kalmış. 2004 model ybrler 12.5 hp olarak çıkmıştı. Sizinkiler 11 hp galiba? Beni ampül gibi aydınlatırsanız sevinirim.
adem abi sağol varol seninde bayramın kutlu olsun nice güzel bayramlara yüce mevla bizleri tekrar yetiştirsin inş. salcanoya gelirsek motor yapısı 2005 ve sonrası gibi katalitik konvektör yani euro 2 normuna göre yapılmış ancak şase ve diğer km saati amortisörler ön düzen 2004 e göre yapılık ben memnunum egelim yani ahmet abide 2004 vardı benim motoru ilk sürdüğünde 2004 ybr sürmüş gibiyim demişti ona sormak gerek
-
21 Ağustos 2012, 14:40
-
21 Ağustos 2012, 18:45
yandı abi valla florasan ampül gibi yandı. iyimiş abi salcano. İkinizede teşekürler.
-
21 Ağustos 2012, 23:41
fatih ve egelim abi bi motor montu almak istiyorum ama internetten sipariş verip almak istemiyorum. Büyük veya küçük gelebilir. Bu yamaha, honda bayilerinde var. Üstüme deneyerek almak istiyorum. 1 tane kendime, 1 tane hanıma. Bu yamaha ve honda bayilerindeki motorcu montları ne kadar güvenilir? Ben bu montlarda marka işini hiç bilmiyorum. Hangi marka ne kadar sağlam ve güvenilir? Yardııımmm
-
21 Ağustos 2012, 23:57
adem her marka nın kalıpları bir değildir yani bayide denediğinin markasını nette bulamaya bilirsin
birde prohell alma benden sana bi abi tavsiyesi.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
22 Ağustos 2012, 00:06
fatih zaten honda veya yamaha bayilerinde satılan (markasını bilmiyorum) onlardan üstüme deneyerek almayı düşünüyorum. Yani internetten sipariş vermicem. Alınırmı sence orda satılan montlar? Burda zaten fazla seçenek yok. 10 kadar motor bayi var orlarda satılıyor. Yamaha, honda, suzuki, kawasaki bayileri var. Ve diğer çinli bayıler. Çinli bayilere uğramam zaten. Hangi bayiden almalıyım?
-
22 Ağustos 2012, 00:14
adem eğer o dükkanlardan alacaksan tabiki dene ama bence çin malı motor satan dükkanlara da git bil al marka fanatikliği yapma
-
22 Ağustos 2012, 00:21
ordaki montlarda çin malıdır. Çabuk dağılır
-
22 Ağustos 2012, 00:22
yok be abisi zaten hepsi aynı
ama dediğim gibi prohell alma mont olarak biraz forumu araştır iyi tavsiyeler verilmiş konular mevcuttur
-
22 Ağustos 2012, 00:26
o mont hangı bayilerde var? Bi bilgin varmı?
-
22 Ağustos 2012, 00:56
-
22 Ağustos 2012, 01:03
abi montun güzelmiş. amaaa benim adidas kaban gibi duruyor üstüme tam oturacak, dar olacak, eşofman gibi sağı, solu sallanmayacak ve en önemlisi benim adidas kaban gibi bol ve geniş olup yolda paraşüt görevi görmüyecek. Bi hızdan sonra (100 km h ) resmen paraşüt görevi görüyor. Daha çok rüzgar dirençi daha çok yakıt, daha az km demek. Onun için on kere düşünüp 1 kere alıcam ve görmeden denemeden almıcam. Hangi bayiden almalıyım egelim abim?
-
22 Ağustos 2012, 01:08
ben montdan pek anlamam abi şansıma aldım hep aldıklarımı ve hepsinden de memnunum
-
22 Ağustos 2012, 01:12
valla bende bitane var ama hem kazalı hemde küçük geliyor. Altına kazak giysem olmuyor. Bikaç hafta içinde alcam 2 tane hanımla kendime.hadi hayırlısı.
-
22 Ağustos 2012, 01:15
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
22 Ağustos 2012, 01:25
abi sağol değerli fikirlerin için. Bi 4 büyük bayiyi gezeyim bakayım. Beyenmezsem internetten sipariş vercez artık. Şu internetten sipariş verme olmazsa geri gönderme falan biraz tırsıyorum be abi.
-
22 Ağustos 2012, 01:29
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)