hadi bakalım tsubasa hayırlısı. Benim gaz kolu takılmış zaten. Hep tam gazda.
hadi bakalım tsubasa hayırlısı. Benim gaz kolu takılmış zaten. Hep tam gazda.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
yok vitesi boşa alıp itecem. O kadar yakmıyacak
Bizim burda sanayide iki tane usta vardır biri aragaz Mustafa (hiç debriyaja basmadan aragazı ile vites değiştirmesi ile meşhur olmuş) diğeride tam gaz Necdet (hiç gaz kesmeden viraj alışıyla meşhurlamış oda) forumunda tam gazı sensin Adem
Tam gaz Adem ve motoru tokatçı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
yapma abi be. O kadarda kötü değil. Senin benim gibi sürüyom işte
Adem abi iyiki almışsın şu motoru yoksa bizim sayfada diğer sayfalar gibi ölü olurdu Bizede meşgale çıkıyor sayende.Teşekkürler ADEM AĞA
titan varken (gerçi hala var) bi f54 geliyodu cg kullanıcılarına. Sıkılmıştım. Aktif bi başlık istiyodum. F54 bana tokadı basınca kafam kızıştı ve motor arayışına giriştim. Wolfü zaten beğenmiştim. Ahmet abi ve fatih fat280 nin destekleriyle wolf almaya karar verdim. Sıfırını buralarda bulamadım. Mutlunun motoru alacaktım ama manisaya kadar gidecek fırsatım olmadı. Fat280 ninkide satılıktı ve açıkcası 30 binlerde olduğu için biraz tırsmıştım. Fatih ben getiririm motoru deyince herşeyi göze alarak getir alcam dedim. Alandanda, satandanda, sebeb olandanda Allah razı olsun. Bu sayfa buram buram dostluk kokuyor. Aynen böyle gitmesi temennimle.
Mutlu abiyle manisa ne alaka onu anlamadım şimdi ben ?? Ortadamı buluşacaktınız?
evet ortada buluşacaktık, alacaktım motoru. Ne olduda vazgeçtik unuttum. Geçmiş sayfalara bakmak lazım şimdi.
ne stresi abı? Daha stres mitres kalmıyor. Hepsini atıyorum
İşte kişiden kişiye değişir o sen hızlı sürerken stres atıyorsun bense aheste aheste bakına bakına sürerken stresimi atıyorum
yada tam tersi ben hızlı giderken (ahada çok yakıyoruz,aha şimdi bir şey olcak,aha şimdi şak diye kitlicek,aha şimdi yan yoldan önüme bir şey çıkcak) diye diye stres kademesini yükseltiyorum, sen ise yavaş yavaş giderken üff şu yolda bitmedi, la daha hızlı neden gitmiyorum diye stres kademesini yükseltiyor olacaksın stres olmak yada stres atmak bunlar kişiden kişiye değişir görecelidir yani
seni bi kere tokatlasam bende stres mtres kalmaz abi
avcunu yala adem
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Az kaldı sabret hele şu mayıs bi gelsin tokat konusunda nirvanaya ulaştırcam seni günde 5 sefer tokatlatmayan ne olsun Adem ağa yeterki senin gönlün hoş olsun
aman abi fatihi örnek alma. Uyma ona sen
adem ben konuşurken sen susacan tosun
benim yanımda ne bu terbiyesizlik
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
sen karışma fatih. Parayla değil, sırayla
ewet arkadaslar.benım wolf ilk defA arıza verdi....bugun bir ilki yaşadım.bursadaydım malum bikaç gundur.bugun ogleden sonra sılaya donus vaktıdır deyıp yola revan oldum bır kamyon sollama asamasındayken hızım 95kmh cıvarı 2 defa kut kut dıye ses geldı yol musaıt olunca gaz kesıp saga attım kendımı ayaklıga alıp motoru arka lastıgı cevırdıgımde ılk etapta zincirin gevsemıs oldugunu gorunce tamam daa sakın surup karacabey e gıdeyım orada utaya sıktırırım 3-5 neyse verırım deyıp devam ettım yoluma. 10 km kadar gıtmıstım kı aynı seyı tekrarlamaya basladı daha da sıklastı tabı bu durum 50-60 kmh lara dusup tamırcıye kadar geldım.slm-a.s faslından sonra durumu ozetleyen bı seyler anllattım.ben anlatırken usta bilye bozulmustur dedi. ve motoru ıcerı aldı.aynen de dedıgı cıktı ustanın arka lastık mılını ıcındekı bılye dansoz asena gıbı olmus.yenısı ıle degıstırıp tekrar monte ettı ve sonra usta borcumuz nedır dedım.7tl bilye 5 tl de ustalık aldı.üzerine birerde çay içtik firmadan....... böylece motorum bır ılkı basardı ama kısa surede cozum yolu bulunmasıda gunun ıyı gelısmesıydı.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Geçmiş olsun yaklaşık kaç km gittin o şekilde?
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)