yok olan motor hakkında konuşmak var, mesela, şu kadar yaktı, şu kadar bastım, şurası bozuldu, şurasını yaptırdım falan, bide olmayan motor hakkında konuşmak var. Doğrumu?
Birde bende vardı demek var ADEM
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
evet abi. Wolf satılırmı hiç? Daha ekmeğini bile yemedik.
Allah sıhhat,vakit,ve nakit versin Adem ağa daha neler yapcaz bu wolflerle biz ekmeğinide yicez,balığınıda
Ben yatıyom gayri görüşürüz yarına
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi kaporta ısı bu adamla olmayacak...yatmayın mıllet hava uzel hadın kalkın bakam..
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
adem kardeş senın bu f 54 gecmen şart oldu gecte wolfun gucunu bır gorsun olmassa bayır aşagı tokatla 135 görunce zaten toz olur arkadan
senın bu yaptıgın butun wolf camıası ıcın hayırlı olacak....
gazam mubarek depon dolu olsun...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
tamam ramazan wolfün gücü adınaa tokatlamak şart oldu fatihi
:D iyice cıldırtı bu forum :D
abii 125 ccle ne yarışı yav.. :D
50 bin km geçtim ben 55 bin oldu motora başlayalı.. :D
125 cc den bıktım artık ..
adem abi motor dediğin rahat rahat 150 160 yapacak..
600cc mi alsak ?
250 cc mi alsak kararını vericem bu yaz nasipse
arkadaş benim bugun fazer bakmaya gitti..
anlaşırlarsa benim arkadaşa motoru almaya gidecez hafta içi..
artık bende sıkıldım =)
napsak adem abi ne alsak ?
sym wolf mu alsak ?
dur alacam bi 600 lük ama model olarak kardeşım 17 sinde askerden gelecek, beraber karar vercez. Tabi wolf satılmıyacak. O benim tokatçım
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
O havalandırma karbüratöre benzin akışı olsun diye abi.Oradan hava almıyor motor direk şamandıranın olduğu yere gidiyor o hortumun bağlı olduğu yer.Yani oradan su giderse yakıta karışır ondan tekleme yaptırır anladı ? buji kablosu ve başlığınada bak.Islanırda ondanda yapar.
yarın denerim illa. yok bujiye kadar , o hortum su çekiyor kesin. suya hızlı girince anında stop ediyor. sonra bi müddet tekliyor.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Tamam Mutlu sağolasın acelemiz yok illa bulunur düzgün iş yapan bir kaporta boya ustası aramaya devam
Depo dolu olmasın Ramazan 17 lt bizim depo 15-16 lt alıyo ağırlık olur zaten Adem de yeteri kadar ağırlık var ekstradan ağırlığa gerek yok yani
Gözün aydın Adem ağam
sağol ahmet abı. Yanlız birader zonguldakta bi arkadaşında R1 varmış. Gözden kestirmiş. Onu alacam diyo. R1 yamaha çok yakarmıki? 100 km de ne yakar?
meriç ne t....k geçiyon len? Tokatlarım diyemi?
adem abi seni severim bilirsin.t...k geçilmeye müsait şeyler söylüyorsun tutamıyorum kendini (: söz abi tokatlamana bende izin verecem geç senden önemlimi
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)