hooooooppppp arkaadaslar...fazla yuklenmeyın adem kardesıme..herkes agız bırlıgımı ettı yaw.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Ademimiz bizim her şeyimiz Mutlu bu sene hep beraber gitcez yanına zevkten dört köşe edecez onu hepimizi tokatlıcak sıraya dizecek hemide
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
mutlu bu dünya kötülerin dünyası
bu demek ki adem gibi iyiler her daim kaybeder
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Motura ayar yapıyo olmasın Meriç
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Ya kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demişler işte Meriç
aga kız gelin aynı sonuç ne olur bilinmez
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
adem acıl cevap vermen lazım aga.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
acil cevap geldiii. Dışarda tekerlek çeviriyodum 2 saattir. Az yakacak motorum. Hatta benzinin içine gaz yağı karıştırıp 100 km de 1.5 litre yakacak benim tokatçı hıhh
35 binden geri 30 bine düştü. Matkapnan çeviriyom
bu yaz fatihin sonu olacak. Ahada bura yazıyom. Öyle bi tokatlıcamki, dönüp arkama bile bakmıcam
Düşürmeye başladıysan satmayı düşünüyorsun herhal.Genelde öyle yaparlar anasını ağlatım 10 bin km de anahtar deymedi yazarlar.Anladın tabi gene geçileceğini en azından iyi fiyata satak diyorsun.Sende az değilsin adem abi
Adem wolfü satmaz hurdaya çıkarıncaya kadar biner ama bence km yi düşürüyor ki F54 tokatlarsa daha açılmadı benim motor rodajda decek herhalde
bu güzel sayfaya kıyılıpta o motor satılırmı yahu? Sonra ben kimle motor muhabbeti yapçam?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)