kaç lira fiyat biçerler acaba bu Düldüle ? gercekten güzelmis
kaç lira fiyat biçerler acaba bu Düldüle ? gercekten güzelmis
3200 tl salconun fiyatı
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
5-600 ona masraf edecegıne yenı nesıl 100 luk cup baksan
6-700 e alamyanı dovuyolar
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
arkadaşım hayatta olmaz. Neden? Benim yüzùmden kimsenin zarar görmesini istemem. Ya kaza yaparsan? Ben kaldıramam. Fatih le beraber gazladık ama ben onu tarttım. O kadar sürücülüğüne karşın bi sürü hatasını gördüm yolda. Yani bişey demedim ama benim karakterim gel kapışalım değil. Nice yarışlara çağrıldım, bi tanesine gitmedim. Ben yarışçımıyım yahu? Tamam yol güzeldir, gaza abanılır, geçersin veya geçilirsin. Ben yanımdaki sürücüyü tartmadan gaza abanmam. Tecrübeliyim o konuda.
parası önemli deyil.. sadece toplamak niyetlendim.. ama olmadı kucuktum daha 14 yoktum bile belkide.
nerde para :D bulamadık..
arabadan sonra zevk için toplamak istiyorum.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
benım tecrubem ne kı 8000 cup ıle 12 bunde salcoyla.dedıgın dogru bı bakıma.
artı 100 bin leri geçtim, ama hala öğrenecek çok şeyim var.
100 luk bı cup la baslaman daha uygun olacak bence dadlu
anlarsın deme cok zevkli olur inş lafta kalmaz
Adem bu şarkıda sana gelsin http://www.pesniya.com/ibrahim-tatli...861311565.html
Evet valla haklısınız google a 67 mobilet yazıyosun senin salcanoyla bizim Fatih çıkıyor
Fatihin acemi birliği Eskişehirdi usta birliği ise Eskişehirin beldesi Yunus Emre jandarma karakolu 0222 647 51 59 telefonu arayabilirsiniz.
Bana belge ile gel Adem ağaaaaa
Bak bak bak vayy bee ne erdemler varmış sende be Adem ağa bilinçli apeçi Adem ve motoru tokatçı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
adem bu fatih ben miyim leynnnn?
hatasız kul olmaz hatam la geç beni ademmmmmm
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
evet sensin fatih. 450 km lik gezide en az 5 araba sağladın. Gerisini yazmıcam ahmet ağa senin motor resmen yüzüyo yav. Yüzmesini senmi öğrettin?
geçme beni geçerim seni
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bak msj ı düzelttim. Tekrar oku fatih
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)