Olmaz mı Buyur ;
benim tıtanda 8.1 kw idi. Torku cbf dende düşük.
Teknik açıdan bizim motorlarla tek farkı var.
Bizimki 54mm çap 54 mm stroke sahip-150 lik olan versiyonu 58.5 mm çap 54mm stroke sahip.Bizim motordan 3 kg daha hafif birde o var.
Motor yapısı aynı ise bizim silindiri honlatıp 58.5 çaplı piston taksak aynı değerlere sahip olacak
krank falan aynımıki? Çünkü bizim krank 150 lik pistonu kaldırmıyor.
olsun görünüs güzel :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ybr lerde çok denendi. Yağ pompası zayıf kalıyor bide krank zayıf kalıyor, en kısa zamanda, bikaç ayda kitliyor.
Krank duymadım yağlama yetişmiyor diye duydum hep adem abi.Oda sınırları zorlarsan yetişmiyormuş.Sınırları zorlamazsan sıkıntı yok
hayır, ybr tipi motorlarda cc büyütmeye karşıyım. Ayar tutmuyolar. Hayatta wolfün cc yi büyütmem.
adem bu yıl bodruma ybr 250 ıle gelıcem bakalım tokat konusu gececekmı?
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
mutlu arkadaşım sen canını sıkma. 600 lük bi rr alacaz kardeşimle ortak. İlk defa yazıyorum bunu. Model olarak 11 gün sonra kardeşım askerden geliyor, o zaman karar vercez. Yani tokat işin yattı. Kusura bakma
yaşşa len adem
ama sen gel istersen ben wolfü alırım, beni zevkle tokatlarsın
benım oyle takıntım yok be ademım.
meric abi 80 model pejo toplamaya nedersin bütcem düzelsin özel plaka ruhsat:D motor 20 yıldır yatıyor :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
mutlu arkadaşım fatih gelmişti yanıma, tokatlayacaktım, rampada tokatladım, ama dùzde o beni tokatladı. Yani ne varsa bahtında, o çıkar şansına
madem oyle dıyorsun al motorunu cık karsıma ....kaderde ne varsa artık......
alak deyil köyde depoda yatıyor dayımın özel plaka ruhsatı bile var.. fakat heryeri bitik pas içinde yeşil renkte 103 yuvarlak far.. ben gösterdim 500 tl yarım olur dediler.. su arabayı toparlayam yaza istiyorum.. senin gibi işten anlayan biri lazım.. fakat köyde olmaz o iş depo lazım benim arabaya atar getiririz.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)