1 tl faiz koymuslar cezamda yokms demekki kurallara uyan bi ehliyetsiz sürücüyüm
1 tl faiz koymuslar cezamda yokms demekki kurallara uyan bi ehliyetsiz sürücüyüm
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
tatlı yaptıgın iş iş değil bende senın gıbıydım.benı calıştıgım yerın arabasıyla durdurmuslardı.yani bi çevirmeye bakar.senın ıyiliğine dıyorum yanlıs anlama
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
bızde o gunu beklıyoz zaten dogukan uyuyan yılanı uyandırma bır gun burda dert yanacak arabayı bagladılar dıye))
ama dedımya ben polıs olsam tatlıya ceza yazmam aracını baglamam sevımlı kerata
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
arkadaşlar komik ama gerçek bi olay oldu bugun
2012 temmuz pulunu ben 28 aralıkta yatırmıştım
21 aralıkta motora haciz gelmiş 50 tl için..
ve ben parayı yatırdıgım halde haciz kalkmamış..
elimdeki makbuz var, ve sistemde borcum gözükmüyor ama arac hacizli..
satış veremiyorum kısacası
onu kaldırtmak için 3 saat ugraştım..
bedava yaşıyoruz beyler,
parayı yatırsak bile devlet haciz edebiliyor=)
yeni kanuna göre
MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİNİ 3 AY YATIRMAYINCA İCRA TAKİP OLAYI BAŞLIYORMUŞ
beni 5 ayda yakaladılar..
bereketten hiç araç sorgulama olmadı bu ara
yoksa motor hacizli yakalamadaymış..
neyseki bugun halettim.. haciz kalktı..
kulagınıza küpe olsun , mtvyi 1 aydan fazla geç yatırmayın.. yoksa ugraşır durursunuz benim gibi sacma sapan bi 50 lira için
şimdi bu mtv ye göre devlet ana mı dıyecez yoksa devlet baba mı dıyecez hangısını c...ki sag olsun deyelım he....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
adem sen bodrumluısun.bodrum hakimi mefaret hanımın hıkayesını bılırsın.üşenmezsen bı paylaş hele ya...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
şittt aklınızdan gecirmeyin öyle seyler gece sürerim ben araba ehliyetli biri gelmeden cıkmam :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
okadar vahım yanı....
evet mutlu. Yüz karası bi olay. Adına türküler yakılmış.
Yakıt işini iğneyle çok işe yaradığını düşünmüyorum lakin başka parlak fikirlerim var. Birazdaha tokat işine devam edeyimde
bu motoru bı tahsın bırkaladı sewrvısten zor cıktı.bakalım senın performansını gorelım
ben tam bakım, tam performans kullanırım mutlu arkadaşım. Bakımda masrafta kacınmam. Yağına tuzuna iyi bakarım yani. Sert kullansamda bende bişey olmaz yani. Sonuçta 20 yılı aşkın motor sürüyorum. Biraz bişeylerden çakarım
benım motordan aladıgım marsına basıp gaz acmaktan ote gıtmez.bıldıgım tek bakım car yag degısımı zıncır yaglaması bıde zıncır germesı.bu8nun dısında olabılecek arızalara usta bakar
zaten benım motor gecmısım 2010 dan bu yana.
motoru çalıştırdığım anda esas motor beynimde çalışır. Yolda ufak bi ses, tekleme, öksürme, tekerlerde az hava varsa bile yolda farkederim. Yani motoru içimde hissederim. Sübap ayarının bozuk olduğunu, motorun arıza vermek üzere olduğunu motorun sesinden anlayabilirim. Ama genede arada süpriz arızalar çıkabiliyor. Geçen bi ara marş motoru birden basmamaya başladı. 4 saat kadar basmadı. Sonra kendiliğinden düzeldı. Bence bu marş kömürlerinin bitmek üzere olduğuna işarettir.
bak ıste konuya hakımsın .ve yılların tecrubesı.....bunların hıc bırı yok bende.....
mutlu arkadaşım zamanla oda olur. Allahtan bindiğimiz model öyle zart zurt bozulan bir model değil.
aynı teknık olarak bılgı var malum meslegımm kepce operatorlugu.aksi bı ses geldıgınde halıyle bende bakıyorum ama benzınlı motora allahtan kafam basmaz.dizel olsun motor ındırıp takarım.
mutlu bende kepçeden hiç anlamam
benım durumun tersı ıste.eee bu aksam ahmet abı yok merıc kayıp tatlı yazdı cıktı.....ne iş aga....
valla bilmiyomda ahmet ağa gece nöbeti varsa takılıyo buralara. Hani vakit geçsin, torba dolsun diye meriç ders çalışıyodur, datlı uyumuştur.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)