dur karburatör alacam 2012 ybr esd orjinal karburatörü. Takamda gör. Hava ile çalışacak. Benzine gerek yok.
dur karburatör alacam 2012 ybr esd orjinal karburatörü. Takamda gör. Hava ile çalışacak. Benzine gerek yok.
az yakacak, çok kaçacak. Hayaldi, gerçek olacak.
vergisini 5 ay geçikmeli yatırmıştım motorun
vergi dairesinden hacizli yazıyor e devletten baktım biraz önce..
ama yatırdım borcunu
sanırım işlenmedi yarın borcun oldugu gözüken vergi dairesine gideyim sorayım bu neymiş diye..
Benimde başıma böyle birşey gelmişti.Vergi dairesinde bir zarf geldi eve.Borcunuzu ödemezseniz haciz işlemi uygulanacaktır diye.Gittim trafik cezası çıktı.Daha önce bir arkadaşımın motoru yakalatmıştı.Onu almaya gitmiştim.Arkadaş polisle anlaşmış farklı birşeyden ceza yazmışlar ehliyetsizlikle alakası yok.Ben ehliyeti verince bana yazılmış ceza.Vergi dairesinde çıktı 100 lira civarında ceza faizle binmiş.O ara araştırdım araçla neyden ceza yazılmış diye sonuda bulmuştum çocuk ödemişti cezayı.Böyle birşey olabilir seninde.
tsubasa herşey vergi dairesinde ortaya çıkar.
Gazlayan varda sen gibisi yok Adem sen bi efsanesin
Tatlı serin gel bakem din gardaşıyız
Bu şarkı sana gelsin Adem http://www.youtube.com/watch?v=Z-EPC0AEK9s
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Herkese hayırlı geceler;
Arkadaşlar ben SalkoWolf'umu Temmuz ayında almıştım ,trafik sigortası yatırılacak galiba 6 ayda bir ben bunu unutmuşum,neredeyse bir ay oluyo süresi geçeli... bankalardan yatırılabiliyormu bu;
bide ilden ile değişiyor galiba... geciktiği için çok faiz biner mi peki ?
http://www.tsrsb.org.tr/sites/defaul...ber_Tarife.xls
Sigorta 6 aylık değil 1 yıllık yapılır mtv olmasın o
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Trafik sigortası yılda 1 yapılır.Plaka çıkarirken mecbur yaptırmışsıdır süresini takip edersen sorun olmaz.Dediğin 6 aydan 6 aya yatırılan motorlu taşıtlar vergisi.O heryerde aynıdır.
31ocaktı galiba son ödeme tarihi ...1 hafta geciktrmişim...nekadar faiz öderm ?
bide bankadan falan yatırılıyomu bu?
1 tl faiz ödersin.Tüm kredi kartları ile internet vergi daireside ödeyebilirsin
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_MTV_SORGU
bu link galba dediğin?
teşk ettm kardeşim saolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:38 ----------
şimdi ödedim 1TL faiz binmiş... ekim ayında 154 TL ceza yemişim haberim yok ,25 TL faiz binmiş...179 tl olmuş... Ne için yazdıklarını öğrenmem mümkünmü acaba bu cezayı?
İnternetten veya telefonla öğrenemezsin.Bağlı buluduğun muhtarlığa git makbuz oradaysa öğrenirsin yoksa çok zor.
Çek bakam neler olacak efe
harbiden ama içinde yoktu kırmızı yanarkeen almıstım :D
ben nerden nasıl ögrenirim cezaları.. mobese falan vardır benim kesin D:
bende yatırmadım 6 aylık verdigi 1-2 ay içinede yatırırım.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ögrenıp n eyapacan yatırcan sankıne tatlı sen önce mtv lerı yatır devlete cezalar senı nasıl olsa bulur...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)