1 lıtre ıle ne kadar yol yaptın pekı ahhemt abi
1 lıtre ıle ne kadar yol yaptın pekı ahhemt abi
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
arkadaşlar, benim marş dinamosu vefat etti, cenazeye herkesi beklerim tık diye ses var ama çevirmiyor. Akü sağlam full. Ne olabilirki?
Ek, arkadaşlar ybr topiğinde bi arkadaş 2012 orjinal ybr karburatörünü satıyormuş. Benım wolfe uyarmıki? Fikirleriniz?
bağlantıları uyarda randumalı olur mu orasını bilemem.Fatih mikuniyi taktığında siyah duman atıyor diyordu.sonra uğraşa uğraşa çözdü.
ben çok pis ayar yaparım yedeğe kadar 600 km garanti
Öyle bir olay varsa benimkinide ayarla adem abi.Tüp falan işine girmiyek boşuna
ya yapacamda vaktim yok. Ama yapacam. Şu 2012 ybr orjinal karburatörü alsammıki?
ziya....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
arkadaşlarınki 518 km giderken benimki 415 te kalıyor. Anlamadım fatih nasıl ayar yapmış buna? Ayar yaparım ama tek korkum hızdan ve çekişten düşmesi.
adem abim canım abim..
karbürator hava benzin ayarı kaçmış onun..
onu ayarlattır..
çekişten filan düşmez
tam oturdu mu ayar tadından yenmez.. şuan hesaba göre yüzde 15 20 daha fazla yakıyor
bizim motorlar 10 a 1 karışım kullanıyor
sanırım sende 10 2 filandır
yapabiliosan yap abi =)
sonradan aklıma geldi abi sakın senin motorun benzin kapagının arasında boşluk filan olup benzin ucmasın :S
meric abi tesüf ederim sana..söylemedinmi ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Telefonum sarjda tatlı resimleri atarm birazdan.Bügün accık gezdik tatlıyla çay falan içtik sonra benim işim çıktı beraber koşturduk
sonra benim araba geldi ben kosturdum öyle ayrıldık..at fotografımı ama nasıl cıktım bilmiyorum bende 1 tane var atıcam onu
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
bazı arkadaşlar 100 km de 2 litre yaktıracağım dediğimde beni pek kaale almadılar. Size söz iyi bi ayar yapıp burda 12.5 litre ile kaç km yol yaptığımı paylaşıp dudak uçuklatacağım. Ama bunu 1 seferliğine, 1 depo benzinle yapıp, sonra eski ayarına geri çevireceğim. Sadece bunu beni kaale almayanlara yapacağım. Yapabiliyormuyum görün. Ama şu 1 hafta havalar yağışlı. Mart ayı uygunmudur?
Evet aracım cıktı
Meric abile sadece bu fotomuz var
tatlı artık dikkatli sürersin. Hayirlı olsun fırından yeni çıkmış araban
Karacabeyin Erdek tarafından girişindeki opeti diyorsun değilmi Depomu doldurmuştum orda dönüşte
Valla deminden beri aradım yazdım sanıyodum herhalde yazmamışım Ramazan ama 39 ila 48 arası gitmişti sanırım 1 lt ile
Ademim bizim lafımız ayara değilki ayardan ziyade senin kullanım tarzına ayar her türlü yapılır fakat yaptıktan sonra sağ ele hakim olabilmekte iş oda sende yok maalesef gazı verdikçe gidiyo giderkende yakıyo senin tokatçı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
pasta cila abi o sadece 2 kapıyı ve 2 camurlugu boyattım :D meric abile fotomuzda var pak :D
daha cok cekerdikde aksilikler napalım :Dnasıl cıkmısm
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)