400 km oldu ve ibreye göre benzin sıfır. Yedeğe düşmedi ama 518 km benim için hayal
400 km oldu ve ibreye göre benzin sıfır. Yedeğe düşmedi ama 518 km benim için hayal
dostum kılavuz bende var. ama kitap şeklinde. yani elektronik ortamda değil, bayaa odundan yapılma kitap
neresini lazımsa söyle yazayım buraya..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------
boşver takılma varsın 3-5 fazla yaksın, bastın mı gidiyor makina
bu arada hava aysonu güzel olursa kesin fuara gideceğim inşallah.
150cc wolfun resmini çekip paylaşırım sizle
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
bu motorun konforunu hiç bi şeye değişmem. Varsın yaksın.
yınede cok yakmıyor dıger cınlere göre
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
bende yazayım bari
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
ahmet abinin eksikliği belli oluyor
facedede yık.nerdekı acaba.......amettttt abiiiiiiiiiiiiiiiiii...............
arka frene hafif basınca cayk cayk kesik kesik ötüyor. tam basıncada kitliyor arka tekeri.
ne yapabiliriz ? balata mı değişmek lazım ? ybr ile aynımı bizim arka balata ?
ön freninin ötmesini kestik. arka başladı şimdi..
tahsin çokmu tutuyo firen? Yani birdenmi kitliyor? Balatalar o kadar pahalı bişey değil. Genede söküp bakmak lazım arka kampanayı.
yok yarım basınca tutuyor. seste çıkarmıyor.
ama hafif frenlemede ciyak ciyak ötüyor.
abanıncada kitliyor arka tekeri.
[QUOTE=tahsins;2927041]dostum kılavuz bende var. ama kitap şeklinde. yani elektronik ortamda değil, bayaa odundan yapılma kitap
neresini lazımsa söyle yazayım buraya..[COLOR="Silver"]
Klavuz lazım olduğunda bakayım diye özellikle bakacağım bişey yok. Teşşekkür ederim...
Mevlana Değilim, Adam Olmayan Gelmesin !!!
bende kullanım klavuzu var, kitap olarak.
Depo yedeğe düştü. 12.5 litre ile 415 km üstelik buji ve hava filtresini yeni değiştirmiştim. Shell in benzini az km gidiyor demişlerdı. Doğruymuş. Petrol ofisinden aldığım benzin 415 artı 20-25 km daha götürüyodu. Bidaha shell den benzin almam. Üstelik shell den aldığım benzinle daha zor çalışıyodu. Bana göre en iyi benzinlik p.ofisi. Shell den benzin almayın derim ben.
bende po dan başkasını tanımam. hoş gene 100km/3lt lerdeyim şu an.
bide şehiriçinde daha az yakıyo benimki. gaza dokunarak rahatça hızlanıyor.
şehirlerarası gidince çok basıyosun gaza. oda çok yakıyo. küçük cc nin olayı bu demekki..
karburatörü söküp bi güzellik yapıcam ama kafam % 100 kapasiteyle çalıştığı zaman. Bu sıralar kota biraz düşük.
Şişede 1lt benzin alıp depoya döküp bitinceye kadar kullanıp tekrar farklı istasyondan aldığım benzini aynı sürüş stili ile deneyerek bizim buradaki tüm benzinlikleri denemiştim yazın (ramazan ayı içerisinde) en fazla yol aldıran petrol ofisi ve shell olmuştu Fakat shell daha bi performanslı gibiydi sanki
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ben motorumu aldıgımdan berı full force denen benzınden alıyorum.buradaı benzınlık o.deneme yapmadım ama 1-2 defa baska benzıncılerdende aldım.yanı olay aslına bakarsan sakın kullanımdan gecıyo ıbı geldı bana.5-5.5 devırde kullanıyorum cunkı ben.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)