s.a iyi aksamlar
s.a iyi aksamlar
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Yan sanayi mikuni karbüratör tsubasa.Fatih hava ayarı falan yaptı siyah duman atıyor deyordu.Sonra memesini değiştirdi falan iğne ayarladı.En sonunda tutturdu.Fatihteyken 2.2-2.3 falan yakıyordu o ayarlarla adem abi abandığından yakıyor o kadar.Bobinide değiştirmişti yanlış hatırlamıyorsam
yok yok benimki çok yakıyor. Ben tın tın biniyom genelde. Arada bi abanıyom gaza.
ben 435 cıvarı bıtmıştı depo adem sen yıne ıyısın o gazlamaya ragmen...
çamurda surulmuyor bu makıne hemen ön çamurluk doluyor
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
ramazan aynen. 2 defa ölçtüm, ilki 440, ikincisi 435 km de bitti.
Hööyyytttt açılın uleeenn 2.5 lt cola şişesi dolu benzinle 120 km yaptı bu gün benim karakızım
Selamaleyküüm arkideşler nassınız bakam Kümok (Kütahya Motosiklet klubünün) yoncalı kaplıca etkinliği vardı bu gün az evvel geldim hamam kaplıca banyo güldük eğlendik çok iyi geldi
Demek istediğim de o zaten benim yani saat (hız gösteren bölümü )bozulmuştur kablo bağlantılarını bi kontrol et sorun yoksa göstergeyi değiştirmen lazım mecburen tamir olmuyor
Yıpranmamış bi motorsa hakikaten sahibide ihtiyar amca sıfır almış diyon bence alınır tsubusa ettiyarların malı temiz oluyo benim serçeyide 84 yaşında bi deden almıştım ben ilk sahibiydi oda tık yok maşallah senin motorda öledir büyük bi ihtimal madem illede büyütecem diyosun al bence
Bence sorun sende Adem sağ eline böyle bileğini kastıracak bi bileklik öneririm ben sana en azından gaza yüklenemen fazla
Kim senmiiiiiiiiiiiiiiii ona tokat buna tokat deyen bendim değilmi
Ramazan kardeşim sende tourıng makinayı çamura sokmuşsun resmen ya sonrada çamurda gitmiyo diyosun commuter falan değil bizim motorlar tourıng resmen asfalttan indirmicen kolay kolay
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi makina temiz. ilk sahibinden, adamda motorcu kamplara gitmiş gelmiş fazla zorlanmamış makina. arkadaşla baktık motor alınır dedi..
cebimde para yokken neler denk geliyor cıldırıcam ..
para olayını haledersem bu hafta alıcam
Yerinde bi karar olur bencede
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi yok benim makina çok yakıyor. Gelince görürsün bak.
ben benim motorda egsoz patlatma hiç duymadım.
hava ayarıda cins bişey, ben ayarlattım. orjinalinde tek gıvda marş basan motor şimdi 2~3 gıvda marş basıyor.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
ramizan83 adlı üyeden alıntı
ben 435 cıvarı bıtmıştı depo adem sen yıne ıyısın o gazlamaya ragmen...
çamurda surulmuyor bu makıne hemen ön çamurluk doluyor
Ramazan kardeşim sende tourıng makinayı çamura sokmuşsun resmen ya sonrada çamurda gitmiyo diyosun commuter falan değil bizim motorlar tourıng resmen asfalttan indirmicen kolay kolay
@egelim 43: ahmet abi bulundugum cografyada asfalt nadır bulunur buna bır çare bulacagım çamurlugu kaldırma payı varsa kaldıracam az daha yukarı ılerleyen zamanlarda teker çamurka doldumu dönmuyor tekerın kaydıra kaydıra anca gıdıyorsun ya çamurlugu sökecen yada kırılan kısımdakı çamurlaı ne bukursan onla temızlşeyecen başka çaren yok bilmem hiç başınıza gelen oldumu ılk motorum keeway speed 150 dede olmuştu aynısı ama mondıal 150 mc hıc sıkıntı olmadıydı wolfde bu konuda sınıfta kaldı
---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:32 ----------
evet cbf iyidir ama ona görede yakıt tüketimi vede parça sıkıntısı olacağını duydum en ufak bir motor arızasında 1000 tl gibi bir rakamın üstüne çıktığını okudum maliyeti ağır yedek parçada ama 250 lik olsun benim olsun diyorsan iyi teklif etmiş adam temisse o fiyata bedava gibi bir şey tsubasa;=)
İYİ olur hakkında hayırlısı hende senin motoru elden çıkarmış olursun satıcı aramassın
Beyler Salcano Wolf kullanma klavuzu bulabileceğim bir link verebilir misiniz ?
Mevlana Değilim, Adam Olmayan Gelmesin !!!
ne yapacan kullanma klavuzunu sana adem80 ve egelim ı verelım her turlu kullanma bılgısı onlarda mevcut
tabi birde raps vede fat280 var
babamınki 97 cc, cub motorun debriyajlı viteslisi var onda. Tabi az yakacak. Genede önerin için sağol fatih.
slm gencler.nasılsınız bakalım bugun.az evvel motorumun yagını degıstırdım 1680km olmus dıger yag degısımıyle arası.zıncırıde yagladım.yola cıkmaya hazırım yanı.havada musaıt bı kısa kosu karacabey e gıdıp geleyım aksama devam ederız sohbete.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)