tahsin balatalardanmı geliyo o ses?
tahsin balatalardanmı geliyo o ses?
slm beyler nasılsınız topic takip ediyorum ama bir türlü yazmak gelmiyordu wolfe binmeyince kendimi bu pazar vurdum yolllara bırazde rezıl oldum arazıde ön teker tıkandı kaydora kaydıra ilçeye zor indir
kimse resim atmıyor biz bari bir kaç resim atalım
tekeriz hali malum çanurluga bir çare bulmalı mondıal 150 mc hıc tıkanmazdı bu bıraz hassas bır makıne bu konuda
hemen tazikli suyu bulduk yıne karaoglana
bu arada karaoglana birde ön cam taktık geziyoruz sen sağ ben selamet
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
ramazan güzel paylaşım. Yanlız lastikleri değiştirmeni tavsiye ederim
Tahsin abi gösterge konusunu açıklıyak önce.Arada benimkide yapıyordu onu.Biraz kullanınca kendine geliyor Ya donuyordur yada km teli sıkışıyordur.Ben km telini söküp gresledim.ondan sonra sıkıntı yaşamadım.
2-3 yıl yatmış bir motor almıştım cup.Oda aynı şekilde ötüyordu.Beze biraz fren hidroliği döküp diski iyice silmiştim.O günden sonra hiç ses duymadım.Ne kadar doğrudur bilemem.Fren ilk başlarda zayıflıyor biraz ama sonra eskisi gibi iyi tutuyor.
Ramazan abi teker sıkışıyor demişsin onu tam olarak anlamadım.Sanırım sorun şu olabilir bizim çamurluklar lastiğe çok yakın.Çamura girince takılıyor dönmesini engelliyor olabilir.
Mutlu abi
yok abi ufak geldi gözüme 35 lik. malum bizim boyutlar büyük ha 1.70 boyunda olsam alırdım küçük çanta. ama boy 1.90 bize gelmez ufak çanta.
meriçin dediği güzel gibi. 45lt lik 60tl+kargo. biraz paralanayım alacağım inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
rialliden gelen balataları takmıştım. bizim dandik tamircinin verdiği balatalar hemen ötmeye başlıyodu. rialliden aldığım 500km yapmama rağmen ötmedi. ama bu cik cik sesini çözemedim. balatadanmı başka yerdenmi ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
tahsin bende fatihten ilk aldığımda acayip ötüyodu ön disk. Sonra değiştirdim balataları tamirciye, şimdi tık ses yok. Çokta güzel tutuyo. Ama balataların kalitesi nekadar iyi bilmiyorum. Ama eskisınden iyi olduğu garanti
abi ben aşırı kullanıyorum. hep şehir içi ve yüklü motor. bugün sakin bi gün olmasına rağmen 70km gezmişim.
motorcudan aldığım balatalar 2 günde ötmeye başlıyodu. diskide çiziyodu. diskide taşlattım , gene ötüyor. balatayı söküp zımparalıyodum.100km sessiz gidip gene ötmeye başlıyodu.
sağolsun meriç rialliden wolf için balata linki verdi. bende 2 çift balata
siparişi verdim. diskin yüzeyi tertemiz oldu. ötmede yok.
senin taktığın balatalarda sarı renkse muhtemelen riallidir. hoş adamlar balatanın üstüne bile rialli yazdırmışlar.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
valla bakmadım bile markasına
Bugün dedim motor çok yakıyor, şunun karburatör ayarına bi bakayım. Gaz pistonunu söktüm, iğne ayarına baktım, en üstte. Üç çentik, ayar var bunun iğnesinde. Titanın iğnesinde 5 ayar vardı. Bence benim motorun, katalizatör, geri dönüşüm çalışmıyor. Herkesin wolfu yedeğe kadar rahat 500 km leri bulurken benimki 435-440 larda kalıyor.
105 km de 13 tl yaktı bugun benim motosiklet..
hesapta 2,5 - 2.8 arası yakıyor..
tabi ben dipgaz gittiğim için :d
bugun bitane 2007 cbf 250 buldum ilk sahibi bir amca
22 bin kmde benim motosiklet artı 1750 tl dedi adem abi..
motoru göstertik birine motor alınır temiz dedi
ne yapam ?
tsubasa al derim ben ama cbf 250 lerin parçası çok pahalı. Sen bilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
benim titan orjinal haliyle dip gaz, 9.5 litre ile tam 400 km yol yapıyodu. Yani wolf, orjinal titanlardan çok yakıyor. Bu sayfadada benden çok yaktıranda yok galiba. En son shell den fulledim, tahminim en son 435 km gitmişti, bu sefer onuda bulmayacak.
adem abi karbüratörün gaz hava ayarına bir bak derim..
o kaçmıştır.. hava filtresini değiştir. bujiyi değiştir.
bende bi ara cok yakıyor diyordum.. bu üç dediğimi yaptıktan sonra 2.5 düştü
vites geçişlerinde egzost patlatıyor mu?
tsubasa buji ve hava filtresini yeni değiştirdim. 2 hafta falan oldu. Eksozda patlama var ama bizim wolfların çoğunda varmış bu patlama. Fatih öyle demişti bana.
10.25 litre 350 km... daha yeni aldım 4.87den.
adem abi patlama olayı sebebi benzin tam yanmadıgından. hava fazla yada az geliyor 10/1 mesela sıkıştırma oranı varsa bu oran dışında kalıyor olabilir
bunun ayarını bir yaptır yada yap..
egzost patlatma olayı bende de vardı.. artık yok.
sen bunu bi halet farkeder abi gidişi bile
hava ayarını kendim yapabilirim. Boş bi zamanda yapayım bari.
Egzoz patlatma olayı o karbüratörden sonra oldu abi fatihin motorda.Bizim motorlar egzoz patlatmıyor.Bana sorarsan hiç elleme hava ayarını.Fatih çok kurcaladıda en iyi ayarın o olduğunu diyordu.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)