Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Zaten bundan sonra istesemde basamam ayarcı Fatih usta bi ayar çekti motor 90 ı geçmiyo ama yakıtı kokluyo maşallah Rahatlıkla ayak uydurum yani size

---------- Post added 13-08-2012 at 00:14 ---------- Previous post was 12-08-2012 at 23:59 ----------

Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    La 15 gündür izindeyik altımdaki elemanlarıda yıllık izine cıkarmam lazım.Adam eksiğimiz olacağından izin almam zor
    Meriç izindeysen Bayram sonu kampa gelsene bizle senle yavaş gitcem söz
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Kanka önemli olan gitmek değil yolda olmak.Araba ile olmaz o iş motörle giderik dersen bu bayram izine çıkmam kurbana izin alabilirim
    or inş. gelecek yaza gideriz kısmetse ama başka bir yere gidebiliriz o zamanın durumuna göre

kanka o zaman allah kerim bir şey diyemem şimdiden ancak karadeniz turu olmaz ekim ayında hem hava soğuk olur akşam o bölgede üşürüz kampta hemide yağışlar olur gibime geliy

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten bundan sonra istesemde basamam ayarcı Fatih usta bi ayar çekti motor 90 ı geçmiyo ama yakıtı kokluyo maşallah Rahatlıkla ayak uydurum yani size
    ahmet abi sende bir yerden fayda sağlarken diğer yandan fire vermesi normal yakıt yaksın gitsin dersen geri orjinal yapabilirsin inş. beraber gideriz artık abi o ilk gezimizdi alıştırma idi

Motosikleti
    Ben şu anki halinden memnunum Fatih malum devir ekonomi devri
    fat280 bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben şu anki halinden memnunum Fatih malum devir ekonomi devri
    abi gel tüp taktırak daha ekonomik olsun

Motosikleti
    2008 xmax 250
    abi gel tüp taktırak daha ekonomik olsun
    meriç senin motara gerçekten şart baya fazla yakıyor sebebini bir türlü bulamadım

Motosikleti
    hahahahhaaaaa resmen kapak olmuş Fatih helal olsun

Motosikleti
    2008 xmax 250
    hahahahhaaaaa resmen kapak olmuş Fatih helal olsun
    abi kapak olsun diye demedim gerçekten mericin motoru fazla yakıyor sana yaptığımı yaptım manisadan geldi dün 400 km de yedeğe düşmüş 10 tl almış onlara 60 km gitmiş gerçekten bir şeylik var çözemedim gitti

Motosikleti
    Konunun üstüne söyleyince sen hakketen kapak gibi olmuş Fatih şaka bi yanada buraya gelirken uğra Mericin yanına bi ayar daha çek bari Fatih usta yoksa sen varken bi Salcano nun çok yakması şanına yakışmaz yani

15 dişliyi takınca böle oldu normalde 10-11 krş yakıyordu Bide sibob ayarı zamanı geldi ondanda olabilir abi.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Konunun üstüne söyleyince sen hakketen kapak gibi olmuş Fatih şaka bi yanada buraya gelirken uğra Mericin yanına bi ayar daha çek bari Fatih usta yoksa sen varken bi Salcano nun çok yakması şanına yakışmaz yani
    abi sapacağımda benim elimden geleni yaptım daha ne yapabilirim bakacağız artık

15 dişliyi takınca böle oldu normalde 10-11 krş yakıyordu Bide sibob ayarı zamanı geldi ondanda olabilir abi.
    orjinali ile iyi ise zaten ne hakka hizmet büyüttün dişliyi fırça atalım demi

Motosikleti
    Aynen Fatih aga bas fırçayı nede olsa sayfanın sahibi sensin hakkındır Bu arada motorun çekişinde bi değişiklik oldumu Meriç ? Yada titreşim yapmaya başladımı

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Aynen Fatih aga bas fırçayı nede olsa sayfanın sahibi sensin hakkındır Bu arada motorun çekişinde bi değişiklik oldumu Meriç ? Yada titreşim yapmaya başladımı
    yok abi estağfurullah sayfanın sahibi bütün salcanocu arkadaşındır ben neyimki sizin gibi bir motorcu bu arada meriçle msnden konuştuk 15 likdeyken çekiş baya düştü dedi benim motorda sıkıntı yok ben çekişinden memnunum sizinle beraber gidiyordum işte erdeğe giderken ben 14 ü 15 yapmamdaki sebep çok bağırıyor 14 orjinal dişlide ve az yaksın diyeydi ve ben ikisini yakaladım şuan hem az bağırıyor hemde az yakıyor

Abi düzde çok güzel şehiriçindede aynen sürat olarak 10 km civarı fark ettiriyor da rampada tat vermiyor.Yada ben alıştım 14 dişli ile 80 le vuruyordum hiç düşüş olmadan hertürlü rampayı çıkıyordu.Zaten 6500rpm en iyi torku verdiği devir.Ama 16 ile 6000-6100 arası 80 gidiyor.Rampaya vurunca hız düşüyor.Vites küçültmek zorunda kalıyorsun.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Abi düzde çok güzel şehiriçindede aynen sürat olarak 10 km civarı fark ettiriyor da rampada tat vermiyor.Yada ben alıştım 14 dişli ile 80 le vuruyordum hiç düşüş olmadan hertürlü rampayı çıkıyordu.Zaten 6500rpm en iyi torku verdiği devir.Ama 16 ile 6000-6100 arası 80 gidiyor.Rampaya vurunca hız düşüyor.Vites küçültmek zorunda kalıyorsun.
    kanka sen orjinal kullan boş ver zaten 15 i orjinal her zaman iyidir.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    fatih arayan soran varmı motorunu?

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fatih arayan soran varmı motorunu?
    yok abi soran yok ay sonuna kadar beklesin bakalım ilanı olmadı satmayacağım hayırlısı ne ise o olsun

EnesBeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SalcanoWolfS125 Memleketi:Mudurnu/Bolu
    Merhaba salcanocular
    Bi süredir giremiyordum sayfaya bikaç resim paylaşayım dedim. Arka lastiği irc yaptım dublex . Gerçekten fark hissediliyo. Nasipse ön tekeri de değiştiricem yakında.

ersin90 ve egelim 43 bunu beğendiler.
    facebook.com/SalcanoMotosiklet

ersin90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano WOLF S
    arkadaşlar motora artçı aldığım zamanlar tıktıktık ses geliyo arada...arka amotrisör yayı sıkışınca zincir korumalığını hafif zincire yaklaştırıyor ,sesin oradan geldiğini düşünüyorum , ne yapablrm sizce ??

Motosikleti
    2008 xmax 250
    enes arka lastiği değiştirmen iyi olmuş gerçekten çok kötü orjinali motorununda maşallahı var bu arada nazar değmesin

ersin amortisör senin yumuşak olabilir bence az sertleştir ayarıyla bence ses gidecektir

ersin90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano WOLF S
    Nasıl yapabilirim Fatih ??Amörtisör ayarını ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)