Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bence wolf un motoru driftin motorundan daha uzun ömürlüdür. Sonuçta ybr motoru satmaya kalkarsan drift genç işi, gençler talip olur çoğunlukla. Satılır. Wolf ta akıllı adam işi. Az yakar, masrafsız, titreşimsiz, konforlu. Hemen hemen aynı seviyede müşterisi çıkar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence wolf un motoru driftin motorundan daha uzun ömürlüdür. Sonuçta ybr motoru satmaya kalkarsan drift genç işi, gençler talip olur çoğunlukla. Satılır. Wolf ta akıllı adam işi. Az yakar, masrafsız, titreşimsiz, konforlu. Hemen hemen aynı seviyede müşterisi çıkar.
    evet bencede öyle

peki wolf 11 beygir olarak gozukuyo ama Drift 13beygir. 12.7 falan. aralarında 2 beygır gıbı bı rakam var baya fark edıyo yıne. sende 2009 modelı olmasına ragmen 130 goruyosan drıft kadar performansı vardır gibime geliyo. Drift cidden hosuma gidiyo ama akıllı davranmak da ıstıyorum bıraz. bu yasımda bu kadar akıllı davranmak fazla ama bılmıyorum ıste para sıkıntısı olunca öyle 80-100kmliik gezilerde sıkıntı cekmezsin 2.elde de iyi dersenız Drift'e yonelırım ama al Wolf'unu bak keyfıne ıstedıgın kadar gez popon rahatta olur dersenız de Wolfu dusunurum tekrar
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/104551-alanyadan-balikesir-erdek-festivaline.html

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/105108-egelim-43-tatilde-bolum-2-kutahya-erdek-erdek-festivali-gezisi-980-km.html

2 konuyu incele.Yol nasıl yapılırmış gör 3 motor çıkmıştık geziye 3üde wolftü.1700 km de en ufak bir sorun yaşamadık.

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    çıkmak zorundayım yarın 2sını de ıncelıcem 1700km valla baya uzun bı gezı olmus. ksura bakmayın iyi geceler herkese
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    wolf konfor bakımından, uzun yol rahatlığı bakımından drifti 4 e çarpıp 3 e böler. Uzun yol yapacam dersen kesinlikle wolf al derim. Ama hep şehir içi kullancam, konfor o kadar önemli değil dersen drift al. Drift wolfu geçer büyük ihtimal. Yani ben yapıyorum o hızları, diğerleri yaparmı, yapıyomu bilmem. Benim motor 35 binde ve iyi açılmış. Motoru hiç açılmışmı? Açılmamış.

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adem ağa uyku moduna geçtin mi?

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    ahmet abinin sesi cıkmamaış bu gece.bende bugun bursaya geldım.bıkac gun burdayım.vakıtlı vakıtsız gıremıyorum nete yazamazsam kusura bakmayın.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bırak şimdi ybryi wolfu
    dişi kedimi kısırlaştırdım bugun saat 11 de 12 saat geçti hala kedi kendine gelemedi sersem sersem yatıyor..
    öteki kedimiz dikişlerine dokundu demin baya bir bagırdı bizim dişi
    beni bi aydınlat
    hemen...

disi kedi kisirlastirma operasyonlarindan sonraki bakim sureci cok onemlidir. mumkunse iki kediyi ayir ve disi kediye boyunluk takki kendini yalayamasin.. 7-8 gune kadar toparlar. bu arada premium kitten mamalarla beslemende fayda var, cabuk toparlanir. baska sormak istedigin bisey olursa seve seve cevaplarim..

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mesela sen insan sın. Sana niye insan diye seslenmiyolarda meriç diye sesleniyolar? Ben motoruma koyacam isim. Ne koysam acaba?
    Günaydıınnn arkadaşlar ay sonu uzun dönüşe girdim 3 gün tatil ohhhh Kurtlar vadisini izlerken kaloriferin dibinde uyuyakalmışım erken yattım erken kalktım bu gün

Adem benim motorun ismi lakabı "karakız" seninkide "tokatçı" olsun ee malum ona tokat buna tokat yollarda maşallahın var yani gerçi F54 Fatih duymasın bu yazılanları gelir tekrar tokatlar mazallahh

Alıntı ugrgnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bencede öyle

peki wolf 11 beygir olarak gozukuyo ama Drift 13beygir. 12.7 falan. aralarında 2 beygır gıbı bı rakam var baya fark edıyo yıne. sende 2009 modelı olmasına ragmen 130 goruyosan drıft kadar performansı vardır gibime geliyo. Drift cidden hosuma gidiyo ama akıllı davranmak da ıstıyorum bıraz. bu yasımda bu kadar akıllı davranmak fazla ama bılmıyorum ıste para sıkıntısı olunca öyle 80-100kmliik gezilerde sıkıntı cekmezsin 2.elde de iyi dersenız Drift'e yonelırım ama al Wolf'unu bak keyfıne ıstedıgın kadar gez popon rahatta olur dersenız de Wolfu dusunurum tekrar
    Dostum para sıkıntısı varsa -yakıt ekonomisi ve parça bolluğu ucuzluğu bakımından- wolfü öneririm ben sana

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hemen...

disi kedi kisirlastirma operasyonlarindan sonraki bakim sureci cok onemlidir. mumkunse iki kediyi ayir ve disi kediye boyunluk takki kendini yalayamasin.. 7-8 gune kadar toparlar. bu arada premium kitten mamalarla beslemende fayda var, cabuk toparlanir. baska sormak istedigin bisey olursa seve seve cevaplarim..

Novarix dostum meslek veterinerlikmi senin
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    benim motora karakaçan diyorum ben. çünkü 10 40 castrol power1 koyuyorum beyenmiyor, illede 20 40 actevo istiyor karpuzu yemem illa kabuğunu isterem diyo

@uğurgngr
    drift ybr yi dahi katlıyor hızlanmada. zaten cc de yüksek. mondi nin performansı hep yüksek ama dayanıklık ve parça bulunabilirliği ?
    geçen mengu16 kardeşimizde buraya yazmıştı. mondi nin kampanası anca nazillide bulmuş. oda 4 günde gelmiş.
    bizim wolfte böyle bişey yok ybr nimetlerini yiyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:20 ----------

@tsubasa
    valla ben o aşamada kediciliği bırakmıştım. dünyanın en zor işi azgın bi kediyle yaşamak sanırım.
    bendede beyaz saf iran kedisi vardı.
    azınca bir bayana verdim kediyi. evde işemedik yer bırakmadı şerefsiz
    sonra evlenip büyük kedilere geçtim
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Novarix dostum meslek veterinerlikmi senin
    hayir hocam ama uzun yillardir kedi besliyorum, az cok donanimliyim bu konularda..

Motosikleti
    Anladım hayvanları severim, hatta hayvanları seven insanları daha çok severim
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    hemen...

kedi hala baygın yatıyor sabah kaybettik oda da
    aklımıza bile gelmez bavul var küçücük delikten oraya girmiş 2 saat aradık bulamadık.
    öteki kedimizi odaya attık 1 saniye bile sürmedi bulması
    bavulun cevresinde dolaşıyor bagırıyordu
    bakıoz yok bavulun arkasında
    megersem içine girmiş..
    aklımıza gelmezdi..
    dün bu saatlerde yaptırdık ameliyatı
    fakat ne su ne de yemek yedi..
    hala tam kendine gelemedi..
    erkek kediyi ayırdık benim oda da yattı..
    erkek kedi cok sorun cıkardı deli gibi miyahlıyor yıkıyor ortalıgı..
    gece de uyutmadı beni seviorm susuyor biraz sonra yine başlıyor..
    tamamen ızdırap oldu cabuk atlatırsa iyi olur,
    resmen diger kedimiz başını bekliyor durumun farkında...
    bu yemek yemedi bunu nasıl yapıcaz

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladım hayvanları severim, hatta hayvanları seven insanları daha çok severim
    Ben de aynı şekilde düşünüyorum.
    Evcil hayvanlarla içiçe büyüdüm. Köpek, kedi, papağan, iguana, balıklar, kanaryalar falan.. Hepsinden besledim.
    Sokak hayvanları içinde bir grup arkadaş elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    Ama kedilerin yeri apayrı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------

Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kedi hala baygın yatıyor sabah kaybettik oda da
    aklımıza bile gelmez bavul var küçücük delikten oraya girmiş 2 saat aradık bulamadık.
    öteki kedimizi odaya attık 1 saniye bile sürmedi bulması
    bavulun cevresinde dolaşıyor bagırıyordu
    bakıoz yok bavulun arkasında
    megersem içine girmiş..
    aklımıza gelmezdi..
    dün bu saatlerde yaptırdık ameliyatı
    fakat ne su ne de yemek yedi..
    hala tam kendine gelemedi..
    erkek kediyi ayırdık benim oda da yattı..
    erkek kedi cok sorun cıkardı deli gibi miyahlıyor yıkıyor ortalıgı..
    gece de uyutmadı beni seviorm susuyor biraz sonra yine başlıyor..
    tamamen ızdırap oldu cabuk atlatırsa iyi olur,
    resmen diger kedimiz başını bekliyor durumun farkında...
    bu yemek yemedi bunu nasıl yapıcaz
    ilk 1-2 gün genel anestezinin de etkisiyle yeme ve tuvalet konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. normaldir.
    eğer devam ederse, veterinerinizle muhakkak görüşün. çünkü kediler susuzluğa en fazla 2 gün dayanabilir.

erkek kedinizde ocak-şubat ayı ile birlikte kızgınlığa girmiştir. yapı olarak erkek kediler ocak-ekim ayları arası sürekli kızgınlık dönemindedirler.
    tavsiyem onu da kısırlaştırmanız yönünde. yoksa hem size eziyet çektirir, hemde kendi çok acı çeker. diğer kediyi de sürekli baskı altında tutacaktır.

erkeklerin kısırlaştırılması dişi kedilere göre çook daha kolay ve risksiz bir operasyon olup, ufaklık normal hayatına hemen aynı gün dönebilir.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Ben de aynı şekilde düşünüyorum.
    Evcil hayvanlarla içiçe büyüdüm. Köpek, kedi, papağan, iguana, balıklar, kanaryalar falan.. Hepsinden besledim.
    Sokak hayvanları içinde bir grup arkadaş elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    Ama kedilerin yeri apayrı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------

ilk 1-2 gün genel anestezinin de etkisiyle yeme ve tuvalet konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. normaldir.
    eğer devam ederse, veterinerinizle muhakkak görüşün. çünkü kediler susuzluğa en fazla 2 gün dayanabilir.

erkek kedinizde ocak-şubat ayı ile birlikte kızgınlığa girmiştir. yapı olarak erkek kediler ocak-ekim ayları arası sürekli kızgınlık dönemindedirler.
    tavsiyem onu da kısırlaştırmanız yönünde. yoksa hem size eziyet çektirir, hemde kendi çok acı çeker. diğer kediyi de sürekli baskı altında tutacaktır.

erkeklerin kısırlaştırılması dişi kedilere göre çook daha kolay ve risksiz bir operasyon olup, ufaklık normal hayatına hemen aynı gün dönebilir.
    öncelikle cok teşekkür ederim..
    durum şu gectiğimiz haziran ayında 10 günlük bir yavruyu bulduk annesi ölmüştü..
    bu buldugumuz yavruda ölmek üzereydi
    agzına süt sıktık.. gazını cıkardık gözleri bile acılmamıştı.. malesef gözünün biri dogustan problemiydi..
    şuan bu dişi 8aylık ve kısırlaştırdık..
    eylül ayında ise yine bir yavru bulduk onu da annesi terketmiş
    ona da sahiplendik ama bu erkek ..
    daha genç biraz daha büyüyüp problem olursa onu da kısırlaştırabiliriz..
    evimiz müsait zaten hapis hayatı yaşatmıyoruz. hava almalarını saglıyoruz dışarıya salıp gezip dolaşabiliyorlar..
    dişi kedimiz şuan su icti ama hala tam kendine gelemedi..

---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 11:06 ----------

hayvan seven arkadaşlarımız izlemesini tavsiye ederim..
    evdeki 2 kedimizin kavgası =)

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ahmet abi bravo teşekürler. Tokatçı çok güzel bi isim olmuş. Tamam bundan sonra ada tokatçı.

Tsubasa benim k-9 lar tam kedi düşmanı

Motosikleti
    Rica ederim Adem ağa bu arada motorununda isim babası oldum yani

Bu kedi kısırlaştırmanın bi yolu daha var aslında örnek ;

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    benim tokatçı gene aynı yakacak galiba. Hava filtresi ve bujiyi yeniledim, 400 km ye gelmedi daha ama ibreye göre motorda benzin yok. Sonum maxi gibi olacak. Ama hiç olmazsa motor gidiyor fatih buna hiç sübap ayarı yaptırmışmıydıki acaba? Yoksa karburatör farklı. Ondan olabilirmiki?

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    benimkide son ölçümlerimde şehiriçi 100km / 2.80~3 litre civarında yakıyor adem. basmasam düşer ama insan basıyor
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    100 km de şehir içi 2.8 litre. Bi türlü aşa düşüremedim karburatörü elliyecem ama fatih ayarını kaçırma falan demişti. Böyle binmeye devam edicem. Şu an yapacak pek bişey yok.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)