:D Mutlu abi vallaha sürekli sayfa açık beklemiyorum ara ara girip yazıyorum işte :D
:D Mutlu abi vallaha sürekli sayfa açık beklemiyorum ara ara girip yazıyorum işte :D
Tsubasa naptın sen ya
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
izzet arabayı yaptırdın mı noldu....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
meriç ben varım dostum. Burda yamur yağıyor, motoru kapalı mekana aldım. Islanmasın garibim.
Yahu şu wolfu aldım ama daha bi isim koymadım. Ne koysak acep?
yok, benzin deposuna üflücem, eksoz deliğinden çıkacak.
inşallah inşallah. seninkinin adı ney meriç?
tamam işte isim koyalım motorlara
mesela sen insan sın. Sana niye insan diye seslenmiyolarda meriç diye sesleniyolar? Ben motoruma koyacam isim. Ne koysam acaba?
yav kaç zzamandır Mondial Drift hayranıyım alıcam dıyorum yaza kadar herturlu altımda olucak olması lazım baska motorda gozum yok dıyorum ama Wolf'un yorumlarını okuyunca ve fotograflarını gorunce hakkaten dusunmeye basladım. wolf mu drift mi diye. bu motorun YBR'nin fabrıkasından cıktıgını bılıyorum ve uzun km'ler boyunca gittigini söyleyenler var fakat Salcanu ben sadece bisiklette tanırdım hanı cevremde hiç Salcano da yok. Bu kadar ovulecek kadar iyi midir bu motor ? Drift'ten iyi diyebilir misiniz ? cidden aklım karısmaya basladı yıne bu mu yoksa o mu diye. varmı wolf ve drifti test eden aralarındakı farkı goren veya yorumların hepsını okuyabılmıs kadar tecrubelı olan ?
adem abi valla 3-4 yorumunu okudum 2sinde CB125i, titanı falan tokatladım yazıyodu, 120 130 yapıyo demıssın. motorla oynadın mı hanı dıslıler flan ne blıyım ? senden de bı yorum beklıyorum abı
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Dostum ben 2 modelide test ettim.ikiside 0-500 km arasındaydı km olarak.
Wolf yamaha fabrikasından çıkmıyor.Yamaha wolfün fabrikasından çıkıyor. Jianshe diye ararsan yeterince bilgiye ulaşırsın.
Drift güzel motor.Wolf te aynı şekilde.
Drift daha spor görünümlü biraz titreşimli oturuş pozisyonu biraz daha ss motoru andıran bir motor.
Wolf ise touring tarzına daha yakın titreşimsiz geniş koltuklu rahat bir motor.
dirift wolf tan hızlıdır tahminim. 13 kusur hp siyle. Wolf 11 hp. Yolda drift le karşılaşmadım hiç. Bi kere yzf 125 r denk geldi, beni tokatladı. 15 hp cb yi havada karada yer, evet, yolda bi titan denk geldi, rampada tokatladım. Düzde artçıyla 105, tek kişi 110 sabit, rampa aşa 135 leri gördüm. Ybr motoru var bunda. Fazla oynamaya gelmez. Sadece ön dişli bi numara büyük. Gerisi orjinal. Ama motorun performansından memnunum. 11 hp nin hakkını sonuna kadar veriyor. Drift i pek bilmem. Forumdan okuduğum kadar bilirim. Oda iyi kaçıyormuş. Biraz fazla yakar wolftan. 135 cc. Birazcıkta titreşim varmış.
peki saglamlık olarak ne dıyebılırsın ? 2.el fiyatları bakımından hangısı daha ustun. yanı bunu neden soruyorum su yuzden, 1-2 sene sonra ben araba almaya kalkısıcam satma gıbı bı durumum olabılır motoru. 2013 bi wolfu mu daha basıt satarım daha saglam gotururum 2 yıl boyunca yoksa 2013 model bi Drift'i mı ?
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Dostum malzeme kalitesi olarak wolf daha güven verici geldi bana.Driftin göstergeler pek hoşuma gitmiyor zaten. 2.elde ikiside pek tutulmuyor ama motorun iyi ise her zaman alıcı bulabilirsin. Sıfırı 2700 şuanda wolfün ben bir ara satmaya yeltendm 2400 e alıcı cıkmıştı.Driftte satılıyor genelde apaçiler tercih ettiğinden çabuk alıcı bulabilir
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)