enjeksiyonlusu yokmu acep bu falconun ahmet ağa?
enjeksiyonlusu yokmu acep bu falconun ahmet ağa?
Yok diye biliyom hem napcan enjeksiyonu ağa karbüratör candır can
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
iyi diyon hoş diyonda enjeksiyon sistemide teferruat ve sende bilirsinki her teferruat potansiyel arıza yapma adayıdır
Uzun lafın kısası "ben enjeksiyon seeevvvvvmiiiimmm karbüratör seviiimmm "
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
dur bakam abi. Daha tam karar vermedim. Wolf iyi şimdilik.
5500 TL istenmiş sıkı bi pazarlıkla 5000 e alınabilir o kadarda yüksek değil yani hem yüksek olsada sana koymaz ağaaaaaaaaa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92820921/detay
ahmet abi ben bunun parçasını nerden bulcam? O kadar büyük düşünseydim transalp alırdım. Hiç olmazsa parça sıkıntısı olmaz.
T.A in parçasını bulursan bunuda bulursun F 650 bmw lerle aynı
abi hiç acelem yok. 2005 titanı satıp yerinde temiz bi eski kasa titan alıcam. O titan kayınçonun olacak. Belki yaza. Hem wolfun neyi eksik?
len kendin diyon ya tarla dağ taş yağmır çamır deye onun için alternatifleri sayayım dedim ben meselaaaa yaniiii
allah rahatlık versın agalar
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Sağol aga hoş geldinmi diyem eyi geceler güle gülemi deyem
---------- Post added at 03:22 ---------- Previous post was at 03:17 ----------
Bu arada çene açılır ve güneş vizörlü bi kask alayım diyorum ararken ararken şunu buldum bi bakın bakam ağalar nası bilirsiniz
http://www.ucerler.com.tr/index.php?...product_id=287
ahmet abi, biraz daha koy üstüne, ls2 çene açılır, + güneş vizörlü kask al. Hatta internetten siparişle değil, deneyerek al.
Fiyatlardan haberi olan varmı peki ne geçiyo sizin orlarda adem
175-250 tl arası, kawa, yamaha bodrum bayide.
abi bende çene açılır gdr var. kuryeden 2. el aldım. hor kullanılmış. ama sağlam bişey. bi kez taktım. iş görür.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)